Hulk

Fontos tudnivalók

=> 2019 december 1-én született, ivartalanított kan kutya

=> Chipezett, megkapta a veszettség és a kombinált oltást

=> rendelkezik oltási könyvvel

Jelleme

=> Hulk nem veszélyes, de sajnos előző gazdája semmire se tanította meg, így a szocializációtól kezdve a nevelésig, minden amit mi nem tudunk neki megtanítani, az új gazdira vár. Mi elkezdtük, de folytatni kell.

=> Ahogy múlnak a hetek, Hulk egyre szebb, okosabb és szófogadóbb lesz. Aki segítve nekünk, belefekteti az energiát, olyan kutyát kap, akinek csodájára fognak járni az emberek.

=> Hulkról saját idősebb gazdája mondott le, miután rádöbbent, hogy elrontotta. Nem foglalkozott vele megfelelően, nem tudott vele határozottan fellépni, így Hulk kiskutyának képzeli magát, ugrál az emberekre, saját feje után megy, nem tud rendesen viselkedni.

=> Ereje nagyon nagy, így ezen tulajdonságai kisebb kihívás lehet. Talán mond valamit, hogy El Parro nyakörv és póráza van az tuti megtartja.

=> Mindezek ellenére, egy barátságos, nem támadó, kedves kutya, aki imád játszani, nagyokat szaladni, emberközelben lenni. Rengeteg energiája és nagy ereje van.

=> Nevelését elkezdtük, kutyaoktatók foglalkoznak vele, mert más kutyákkal még nem összeereszthető.

Leendő gazdája

Kizárólag fajtájához értő gazdát keres!

=> ami nem azt jelenti, hogy szaporította, volt neki, elszökött, nem bírt a régivel, ilyet szeretne, a gyerekek szeretnék stb.,

=> hanem volt vagy van neki ilyen jellegű kutyája, akit nem vásárolt, tanította/tanítja, tudja kezelni, ismeri a fajtát, meg tudja venni neki a megfelelő nyakörvet, pórázt, sportos, határozott, sokat mozgó, kutyájával folyamatosan napi szinten foglalkozó!

=> 15 év alatti gyerekes családba nem adjuk!

Örökbeadás

=> Kizárólag többszöri látogatás után fogadható örökbe!

=> Olyan, bull típusú kutyákhoz értő gazdijelöltek jelentkezését várjuk, akik szívesen nevelgetnek, tanítanak egy kutyát, szívesen viszik kutyaiskolába.

=> Kinti-benti tartással, örökbeadási szerződéssel, Budapest és környékére adjuk örökbe.