Honey

Honey egy igazi kis energiabomba. Amolyan tüneményes örökmozgó, vélhetően a Duracell nyuszi közeli leszármazottja. Amilyen édes, vigyori és bohókás, annyira huncut is: leendő gazdái egy valamit biztos nem fognak mellette, mégpedig unatkozni. 

Bár eddigi életét méteres láncon töltötte, nem sok emberi törődést kapva, ez az egy év körüli kiscsaj láthatóan mit sem vesztett a kétlábúak iránti lelkesedéséből. Mágnesként rohangálja körbe-körbe sétáltatóját, akinek akár ezerszer is visszahozza kedvenc kis játékát - némi jutalomfaliért cserébe. Imád enni, szinte bármire képes egy-két finom falatért, ami nagyban megkönnyíti leendő gazdái életét majd, hiszen okos buksiját egy kis ösztönzéssel igen sok tudással lehet majd megtölteni. 

Mindenképp aktív gazdi mellé ajánljuk, futótársnak is kiváló, de bizony, ahogy minden kölyök kutya, úgy még Honey is szertelen kissé, így elkel mellé a következetes kétlábú. 

Egy biztos: igazán szerencsés lesz vele az, aki időt szán a nevelésére, hiszen határtalan lehetőségek egész tárháza bujkál ebben az aprócska ebben. 

Az örökbefogadás 

- Budapesten és környékén,

- Benti- kinti tartás mellett,

- Oltási könyvvel, kombinált és veszettség oltással

- Chippel,

- Ivartalanítva 

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges. 

Érdeklődni a bundasbarat@gmail.com címen vagy hétköznap 15:30-18:30 Szombat: egész nap a 06702056552-es telefonszámon lehetséges.