Gromit

Sziasztok!

A nevem Gromit. 2021.01.28-án láttam meg a napvilágot a testvéreimmel. 

Jelenleg Maglódon élek. Keverék, kan kutyus vagyok, leginkább németvizsla jegyekkel és telis-tele életerővel. A nevelő gazdáim szerint nagyon okos és tanulékony vagyok (tudok már vezényszóra ülni, a helyemre menni vagy éppen a lábadhoz szaladni, sőt az ennivalónak is csak vezényszóra látok neki), de megválogatom, hogy kinek fogadok szót. 

Kedves és jólelkű kutyusnak mondanak, de csak a megfelelő gazdi mellett fogok tudni igazán kibontakozni. Érdemes velem sokat törődnöd, mert a kreativitás kiemelkedő erényem (ha nem foglalkozol velem, megoldom, hogy foglalkozz velem :)) Tölts velem minél több időt és annál jobb barátod leszek. Nagyon jól kijövök más kutyusokkal és a gyerekeket is kedvelem. 

Olyan családot keresek magamnak, ahol a pihenés órát is a családtagokkal tölthetem és ahol nagyon sokat lehet játszani. Autózni is szeretek, így a kirándulásokon is örömmel részt veszek, ehhez oltásaimat a veszettség kivételével ( most lesz esedékes) meg is kaptam, és külső ill. belső paraziták ellen is védve vagyok). 

Nem bánom azt sem, ha nem egyedüli kedvenc lennék, de a pajtásomnak bírnia kell a tempót.

Örökbeadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel Budapest és környékére fogadhatsz örökbe.