Geszti

A legegyedibb cirmos kiscica, akit valaha láttunk.

Színe amikor még pici volt: szürke cirmos a hátán, a hasánál viszont barnás pöttyös és ez adja meg egyediségét, picit olyan, mint egy mini vadmacska. Óriási vadnyúl tappancsokkal.

A csapatból, ha lehet ilyet mondani, ő az, aki kicsit kilóg. Többet alszik, nyugodtabb cica.

Persze kiscica mi voltját ő sem hazudtolja meg és ha beindul ezerrel robog át a lakáson és benne van a hancúrozásban.

Vacsoránál ő az, aki hangot ad annak, hogy most már csipkedjük magunkat, és azonnal tegyük le eléje a kaját, mert ha nem akkor ott abban a percben éhen hal.

Más cicával, kutyával jól kijön.

Este alvás előtt, szó szerint úgy bújik, hogy az egész kis testét rádobja az emberre, annyira dörgölőzik, hogy azt se lehet tudni mikor merre van az eleje a cicának.

Bújós és kedves, nyugodt és egy igazi csoda cicus, aki annyira örül minden siminek, imád kézben lenni, dorombolni, tüneményes. Igazi kis felfedező korszakban van. Oké, oké, minden cica hasonló tulajdonságokkal bír, de nekünk egyedi, mert valami nagyon megfogott benne.

Lassan 6 hónapos, ivartalan, FIV/FeLV negatív, oltva, chippelve várja a szerelmes leveleket.Az örökbefogadás- Budapesten és környékén,- Benti tartás mellett (macska-, vagy min. szúnyoghálós ablak feltétel!),- Oltási könyvvel,- Chippel,- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.

Érdeklődni Mailen bemutatkozó leveleket a bundasbarat@gmail.com címre várjuk, a hívásokat 06702056552-es telefonszámon h-p 15:30-tól 18:30-ig vagy szombaton egész nap.