Geri és Geszti

Geri és Geszti cicus olyan különleges tünemények számomra, már első pillanatra megfogott valami bennük. Sajnos testvérüket elütötte egy autó, nem tudtuk megmenteni és őket nem hagyhattam ott, ahol "házba állat nem jöhet" az elv.

Bújósak és kedvesek, nyugodtak és mint két csoda cicus úgy örülnek minden siminek, imádnak kézben lenni, dorombolnak, tüneményesek. Igazi kis felfedező korszakban vannak. Oké, oké tudom minden cica hasonló tulajdonságokkal bír, de nekem egyediek, mert valami nagyon megfogott bennük. Olyan kis tüneményes pofijuk van. Mindketten kb. májusi születésű kandúrok, chippel, 1 oltással rendelkeznek, féreghajtva lettek és cseppet is kaptak. Most szerető gazdijukat keresik, ivartalanítási kötelezettséggel, benti tartással, szúnyoghálós, macskabiztos otthonban, akár külön is. Gyálon vannak jelenleg.

Érdeklődni Mailen bemutatkozó leveleket a bundasbarat@gmail.com címre várjuk, a hívásokat 06702056552-es telefonszámon h-p 15:30-tól 18:30-ig vagy szombaton egész nap. Ha nem tudom felvenni visszahívom.

Az örökbefogadás

- Budapesten és környékén,

- Benti tartás mellett (macska-, vagy min. szúnyoghálós ablak feltétel!),

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítási kötelezettséggel

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.