Gazdit keresnek Gyálon
2019 Június elején születtek, anyjuk eltünt, egy nyugdíjas hölgy próbálja gondozni őket. Állatorvosnál jártak, féreghajtót kaptak. Most kezdenek önállóan enni. Olyan végleges gazdikat keresünk akik így is magukhoz vennék valamelyik cicust, vállalják a 4 óránkénti etetést, óvást, orvosi kontrollt. Csak benti tartásra, nyugodt körülmények mellé,szerződéssel, 8-10 hetes korban chipezést és oltást vállalva tudjuk őket örökbe adni, ivartalanítási kötelezettséggel. Budapest és környékéről várjuk a gazdijelöltek jelentkezését.
Tel: 06702056552


2019.06.24. Közvetített gazdikereső "Pozsonyi"kiscicák. Gyál
Ez a 4 gyönyörűség felelős gazdit keres. A nemüket holnap kiderítem :-) elfelejtettem, de vegyesen vannak az biztos. Április végén születtek, féreghajtva vannak, egészségesek. Kérjük, olyan felelős gazdi jelöltek hívjanak akik benti tartással, chipezve oltással hajlandóak tartani, bolhák élősködők ellen se sajnálják a védelmet és 4-5 hónap múlva ivartalanításukat is elvégeztetik. Aki rajtunk keresztül szerződéssel fogad örökbe ott az ivartalanítás költségének 50%-át átvállaljuk.
Tel: 0670 2056552


S.O.S Közvetített Gazdikereső 

Felsőpakonyi nagyon kedves egy év körüli szuka kutyus felelős gazdit keres. A jelenlegi ideiglenes befogadója elvitte állatorvoshoz, kapott oltást, oltási könyvet, chipet, féreghajtót, viszont itt sajnos nem maradhat. Egy év körüli barátságos, kissé félénk kutyus keresi életre szóló családját. Érdeklődni az alábbi telefonszámokon lehet: 06204066918 vagy 06205565459. 

Megosztásokat köszönjük!CILI

Cilike kb. 2016-os születésű szürke nőstény cicus. Kombinált oltással rendelkezik, Felv-Fiv tesztje negatív, ivartalanított. Gyönyörű cicus és nagyon egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, így igaz mi csak benti tartással adunk örökbe, de Cilike eddig is kinti cicus volt és imád kint lenni, a bokrok alatt a hűvösben pihengetni, más cicákkal barátkozni, ezért hátha létezik olyan kert Budapest és környékén, ahol cicabiztos kerítés van cicaparadicsommal, ahol sokat lehet kint biztonságosan, de bent tud aludni vagy mikor bentre vágyik bent lenni. Cilike barátságos cicus, gyerekbarát, de nem az a bújós mindenáron az ember kezei alatt élő cicus. Külön egyénisége van, és szépsége az, ami megfogja az embert.
Érdeklődni: 06 70 205-6552-es telefonszámon lehet


PÖTYI 

KERESSÜK AZ IGAZIT, AKI GONDOZÁSBA VESZI PÖTYIT! Azonnal kihozható az ebrendészeti telepről!
Pötyi élete egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt talán egyszer megálmodta. Pötyi kb. 2 éves fiatal egyenlőre ivaros kan kutyát hosszú hónapokkal ezelőtt Üllőről vitték be a gyáli ebrendészeti telepre. Mikor egy Úr többszöri látogatás után mellette döntött, talán úgy érzete élete megváltozik. Hát Pötyi hiába örült, mert egy lánc végére került és makacs szökős kutyaként lett elkönyvelve.
2018.02.21-én sikerült neki meglépni gazdájától és újra útnak indult, hátha megtalálja szerető otthonát. Mikor állatbarátok megtalálták és gazdájának visszavitték a bőrig ázott fázott kutyát, az becsukta a kapuját előtte, hogy neki ez a "dög" nem kell és nem is engedi be. Mintha nem lenne fellelőség, törvény, esetleg empátia, élőlény felismerő képesség... stb.
Így hát Pötyi újra az ebrendészeti telepre került kennelbe, gazdája ellen pedig eljárást indult és remélhetőleg a nem egyszer feljelentett gazda, akinél már kitudja hány kutya élte le életét egy láncon, de egy biztosan, megkapja méltó büntetését. Információnk szerint több lakos is feljelentette az ebtartási morálja miatt, így reméljük, hogy belátta, hogy a 21. században a házra riasztót kell venni, nem kutyát láncra kötni, hogy ugasson és jelezzen. Belegondolni is rossz...
PÖTYIRŐL:
Pötyi kb 2016-os születésű még ivaros kan. Barátságos, emberbarát, nagy valószínűséggel gyerekekkel is jól kijönne és más kutyákkal sincsen problémája. Nagyon jó jelző kutya és nagyon jó kondícióban van. Izmos testfelépítésű, nagy mozgásigényű érdeklődő és puszi osztó. Ha valaki egy olyan kutyust szeretne, akit még formálni lehet és tanítani, szeret kirándulni, sokat mozogni, esetleg futni sportolni Pötyi biztosan a megfelelő pár lesz. Chipezve és veszettségoltással oltva van, de mindezek mellé mindenképpen javasoljuk a kombinált oltást neki. Minden kutyát akit magánszemély hoz ki a telepről a gyáli Élethang Alapítvánnyal egyeztetve átvállalják az ivartalanítás költségét.
Persze Pötyi se egy áldott jó kutya, mert szakmája a mászás, de úgy gondolom, hogy ha valaki valahol jól érzi magát nem akar szökni, és Pötyi esetében is érdemes megküzdeni a problémával és ezt inkább kezelni mint őt emiatt eldobni.
Ha bárki magához venné őt, egyesületünkkel való szerződéskötés esetében 1 havi kutyaiskola kiképzésen vehetnek részt a Pestlőrinci Kutyakiképző Iskolában.
Azt hiszem, most már minden adott, hogy a megfelelő gazdi feltárcsázza a 06 70 205-6552-es telefonszámot és megbeszéljük a részleteket.


Fajtához értő gazdát keresünk két gyönyörű bull típusú kutyának kizárólag Budapest és környékére. Csak komoly, felelős, foglalkoztatásukhoz idővel rendelkező, fajtához értő, ellenőrizhető családias helyre adjuk.
Nem adjuk státusz szimbólumnak, kerti dísznek és egyéb nem megfelelő tartásra! A kutyák extrém szépek és nem problémásak, jelenleg is családban élnek.
Maja 2015-ös születésű, ivartalanított, oltott, chipezett szuka. Tyson 2016-os születésű hamarosan ivartalanított oltott chipezett kan ( csak ivartalanítva vihető el) 
A kutyák gyönyörűek, két összeszokott páros, szófogadó, engedelmes, játékos, barátságos kutyák, nyitott kapun se mennek ki, gazdájukra hallgatnak, nagyon jó házőrző kutyák.
Szeretnek játszani, sőt játékra hívnak, mozgékonyak, egészségesek. Igénylik a mozgást és a foglalkozást.
Csak együtt adjuk örökbe őket, többszöri ismerkedés után, ellenőrzött helyre örökbe adási szerződéssel, kapcsolattartással.
Érdeklődni a 06 70 205 -6552-es telefonszámon lehet


Gazdit keres 3 pici cicus Gyálon!
Gazdit keresünk 1 kandúr és két nőstény cicusnak. 2019 áprilisi születésűek, féreg hajtva vannak, állatorvos látta őket, egészségesek. Önállóan esznek, vidám, játékos cicák. Van közöttük, gyönyörű tigriscsíkokkal megáldott gyönyörű cicus és van világos hamuszürkével kevert gyönyörűség. Ahol most vannak, nem a legjobb hely nekik, szeretnénk, ha felelős otthonra lelnének. A cicusokat benti tartásra, szervezetünk által chippel ellátva, kedvezményes oltással, bolha kullancs elleni védekezéssel adjuk örökbe kizárólag felelős családba. A CICUSOK IVARTALANÍTÁSÁT SZERVEZETÜNK ÁTVÁLLALJA! Kérjük csak olyan felelős gazdijelöltek jelentkezzenek, akik Budapest és környékén laknak.
Tel: 06 70 205-6552


LADY

Lady 2018-as születésű nagy testű, nagy mozgásigényű csodálatos kutya. Chippel, oltással, oltási könyvvel rendelkezik, ivartalanítva van. Gyerekekkel nőtt fel, szobatiszta, nagy mozgásigényű, szeretetre éhes, nagyon barátságos kutyus. 6 hónapig élt egy több gyermekes családnál, akik a rossz szomszédi viszonyokra hivatkozva adták vissza, de ahogy Ladyt megismertük valószínű a nagy mozgásigény és a néha még szocializálatlan viselkedése volt a gond, ami könnyedén kezelhető. Olyan gazdit keresünk neki, aki sokat tud vele mozogni, akár futni, biciklizni, kertes házban kinti-benti tartással tudja őt tartani, tudja őt tanítani, foglalkozni vele. Más kutyákkal is jól kijön, szépen szoktatható. Gyönyörű testalkata és színe már elvarázsolja az embert, de a szeretet és a ragaszkodásával egyből megszeretteti magát. Budapest és környékén keresünk neki gazdit
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet 


MASS

Mass kb. 2015-2016-es születésű, Oltott, chipezett, oltási könyvvel rendelkezik, ivartalanított szívféreg negatív, nagyon jó kondiban lévő csupa szív és szeretet, csodálatos kutya. Kombinált oltásai folyamatban vannak. Nagyon barátságos, türelmes kutya, egy nagy cápa fejű maci. Gyerekekkel jó viszonyban van, játékos, de óriási testsúlya és szája miatt gyerekekkel csak óvatosan 😊 Más kutyákkal való szocializációja folyamatban van, de egyáltalán nem mutat agresszivitást. A tyúkok, kakasok érdekelték, de egyáltalán nem közelített agresszíven feléjük és elfogadta, ha azt mondtuk, hogy nem. Vezényszóra szépen leül, jutalomfalatot követeli 😊Pórázon szépen sétál, ha rendesen le van mozgatva. Szeret sétálni, futni, emberek közelében lenni. Nagyon erős kutyus és bull típusú is, így csak is kizárólag hozzáértő, vele sokat mozgó, sportoló, erős embernek adjuk. Örökbe fogadni, többszöri látogatás után, elő és utókontrollal, örökbeadási szerződéssel Budapest és környékére lehet.


BALDUR

Baldur 2018 áprilisi születésű ivartalanított minden oltással ( kombinált, veszettség), chippel oltási könyvvel rendelkezik. Szív féregtesztje negatív. Barátságos, szeretet éhes és nagy mozgás igényű nagy kb 35 kilós mackó kutya. Minden törődésért foglalkozásért hálás, ember centrikus. Tanulnia még van mit, de szépen sétál pórázon, imád kirándulni, mozogni, felfedezni. Olyan gazdit keresünk neki, aki tud vele foglalkozni, sokat sétálni, lemozgatni, tanítani. Baldur nőstény kutyával biztosan szoktatható, kanokkal még egyelőre nem. A megfelelő gazdinak jó erőben kell lennie, szeretnénk társként fogadná őt magához, nagy kerttel vagy sok sétálási futtatási lehetőséggel rendelkezik. Lakásba nem ajánljuk és nem is adjuk. Baldur egy igazi társ lehet és remek házőrző. Budapest és környékéről várjuk a gazdi jelöltek jelentkezését a 06 70 205 6552-es telefonszámon.


ÁCSI

Ácsi 2002-ben született, gazdája meghalt így ő egyedül maradt. Oltással, chippel rendelkezik. Ácsinak egy olyan helyet keresünk, ahol egyedüli kutyusként, benti tartással élhet addig amíg ennek értelme van. Mivel idős kutyus, szervezetünk minden költségét, ami korából adódóan keletkezik állja. Olyan gazdit szeretnénk neki, aki ismeri a tacskó fajták makacsságát, és ezt kezelni tudja. Ácsi nem kedvel más kutyákat, se cicákat, Ácsinak egy dolog létezik önmaga és egy szerető társ a kanapén.
Érdeklődni a 06 70 205652-es telefonszámon lehet


AMAZON

2019.04.20. 11 évesen új gazdit keres Amazon
Egy család kérte a segítségünket egy idős német juhász keverékkel kapcsolatban, akinek szeretnénk egy végső nyugodt utolsó helyet találni. Régesrégen hozták ki őt egy menhelyről, majd gazdája meghalt ő életben maradt. Itt nincs örökös... albérlet van ☹. Amazon másik fiatal társával él együtt ( ugyancsak gazdikereső), gyerekbarát, ivaros szuka. Oltásait, szívféreg szűrését, ivartalanítását szervezetünk intézi. Amit keresünk neki egy utolsó hely, ahol megpihenhet. Korára való tekintettel, élete végéig minden olyan orvosi beavatkozást vállal egyesületünk, ami korával összefüggően jön elő neki. Ha bárki tud befogadással segíteni, megköszönjük. Tel.: 06 70 205-6552