Várjuk leveled! 


TONY STARK


Tony kb. 3 éves fiatal, hamarosan ivartalanított, chippel, oltási könyvvel, veszettség oltással rendelkező kan kutya. Sérült lábbal, találtuk valószínűleg autó ütötte el, chipje nem volt, gazdája nem lett meg. 

Tony alapvetően egy emberekkel kedves, más kutyák iránt érdeklődő kutya. Pozitív, hogy mikor sérült lábát napi szinten kezeltük a csontig mélyedő sebeit, nem harapott, nem kapott oda, türelmesen bírta, mára teljesen begyógyult. Szépen sétál pórázon, kerítésnél se reagált a kutyák ugatására, élvezi a sétát az erdőben, érdeklődő és imádja az embereket. 

Kisebb testű, bull jellegű kutya. Ivartalanítása kb. október végén esedékes előtte egy szív ultrahangot is végzünk nála. Olyan gazdijelöltek jelentkezését várjuk, akik szívesen nevelgetnek, tanítanak egy fiatal aktív kutyát. Kinti-benti tartással sok sétával, türelemmel fogadják családias környezetbe. Örökbe adási szerződéssel, Budapest és környékére adjuk örökbe. Ivartalanítását és szívultrahangját egyesületünk állja. 


SIMON

Simon megjárta a hadak útját, de most már eljött az idő, hogy belépjen a gazdikeresők közé! Simon egy 10+ éves öregúr, akit a volt "gazdái" magára hagytak amikor elköltöztek. Egy végtelenül kedves, nyugodt cica, aki nem vágyik másra, minthogy az ember mellett feküdjön, miközben hangosan dorombolva követelje a Simit. De azért néha játszani is kedve támad. Olyan szerető gazdit keresünk neki, aki a következő éveit megszépítené, olyan gazdit aki Nem azt éRzi, hogy ő egy idős cica, hanem azt, hogy ő is megérdemel egy szerető otthont.
Amikor rátaláltunk, mindössze 2,5 kg volt, valószínűleg már hetek óta nem kapott rendesen enni. A szája borzalmas állapotban volt... ami foga még volt neki, vagy el volt törve, vagy be volt gyulladva. Két hónap alatt Simon már majdnem 5 kg lett. Sajnos el kellett távolítani az összes fogát, de ez nem gátolja semmiben, imádja a pocakját. Mivel öreg cica, így renál tápot eszik, de nem válogatós. Bár nem tudjuk más macskákkal milyen a viszonya, ahol találtuk, a környékbeliek azt mondták, hogy tart a többi kinti cicáktól. Kétszer volt FIV/FeLV tesztje, mind a kétszer negatív eredménnyel. Oltva, chippelve cuccolna új gazdijához. Jelenleg Gyálon van
Tel: 06 70 205-6552 H-P:16:30-tól Sz-V: 8:00-20:00


MÁZLI

Mázli kb. 2020.06.01-én született nőstény cicus. Chipezve és féreghajtva van. Oltását a következő napokban kaphatja meg. Picit félénk cicus, de kézben élvezi a simogatást. Játékra kész, de még csak inkább a tesó bunyó és a kergetőzés érdekli. Jelenleg a 11.kerületben van ideiglenes befogadónál. Örökbefogadni kizárólag Budapest és környékéről lehet, benti tartással, ivartalanítási kötelezettséggel, a chip és az oltás árának megtérítésével. Olyan felelős gazdik jelentkezését várjuk, akik tudják mivel jár egy kölyök állat befogadása! Érdeklődni a 0670-205-6552-es telefonszámon lehet. H-P: 16:30-20:00 óráigSz-V: 9:00-20:00 óráig

BUBÓKA

Bubóka egy tagunk elhunyt édesanyjának kutyusa 🖤
Lakásban él, ágyban aludt, 10 év feletti oltott chipezett, nagyon nagyon kedves kutyus ❤️. Jelenleg 2 nagytestű szukával él együtt. A nyírást türelemmel viseli, gyerekekkel barátságos, energikus kutyus. Van egy sérve, amit hamarosan megműttetünk ha szükséges.
Napjai már nem úgy telnek mint eddig, mert gazdája már nincs vele, de Bubóka még most is ott fekszik ahol szeretett gazdája elhunyt.
Sajnos így, hogy Évi néni meghalt, 9 kutyára nőt tagunk saját kutyáinak száma és sajnos nem tudja neki megadni azt amire szüksége van :-(
Elegendő Szeretet, társaság, játék, több törődés.
Szeretnénk Budapest 18.kerület közelébe örökbe adni őt, hogy ha szükséges tagunk gondoskodni tudjon róla, néha meglátogathassa. Szíve szerint megtartaná, de ha egy olyan gazdit találnánk neki, aki több szeretet és törődést tudna neki adni, akkor Bubóka érdekében meghozná a döntést.
Félreértés ne essék! Bubóka nincs útban és nem szabadulni szeretne tőle tagunk, hanem megadni neki egy jobb életet mint amit most munka, gyerek, állatmentés és 8 másik kutya mellett megtud adni! Bubóka szeretett édesanyja kutyája volt és szeretné ha megkapná ugyanazt a törődést mint mikor még Éva néni élt... 😥
Érdeklődni üzenetben lehet vagy hétköznap 16:30-tól hétvégén egész nap a 0670-205-6552-es telefonszámon lehet.
Köszönjü
k


POLLI

❤️Gazdit keres❤️
Polli egy közel fél éves oltott, chipezett, felv-fiv negatív, eddig (is) csak lakásban élt) hamarosan ivartalanított, kis cicalány, akire nem is lehet rosszat mondani.
Rendkívül játékos, igazi kis mókamiki, remek koordinációs képességgel: minden játékállatkája ellen ádáz harcot vív, majd győz - természetesen mindig ő.
Természete elragadó, imádja az embereket, hosszú kis lábain csak úgy vágtázik utánuk, ha azok elhagyják a szobát. Kétlábú központúsága a többi macskákhoz képest kimagasló, hiszen még evés közben is inkább a gazdi után rohan, ha az távozni készül.
Nem nagy étkű, vigyáz a vonalaira, de idővel minden eledelt elfogyaszt, ha éppen a nagy játékosdi közben jut ideje néhány falatra.
Nagyon ügyesen hallgat a nevére, szívesen üdvözli a hazatérőket puszival, ölbe vehető, olykor még ilyen helyzetben is dorombol, végtelenül kedves macskagyerek - leendő Gazdái igazán szerencsések lesznek!
Budapest és környékén keressük leendő gazdiját. Tel: 0670-205-6552
H-p:16:30-tól, Sz-V:8:30-20:00-ig.


CSILI

Csili
Van nekünk egy 8 éves, ivartalanított, tünetmentes, de leukózisos, gazdikereső cicánk: Csili.
A vitamin és a probiotikum (DMGuard) jó kondiban tartják. Nem fiatal már, kicsit az időjárás a reumáját is kihozza, de a jókedve töretlen, hisz idimamija mindeféle finomságokkal jár a kedvében. Csilike szinte egész nap alszik, imádja a hasát, dorombol, cukul. Idős gazdinak is szívesen adjuk, hisz mivel szeret kint lenni, felügyelet kell neki (bár sehova nem megy, nem szaladgál, nem verekszik, nem játszik, ő egy totál nyugis bácsika.) Találjuk meg az álomgazdit neki, aki a hátrelévő éveire csodás napokat biztosít neki! ❤
A cica Pestimrén van, szerződéssel fogadható örökbe. Tel: h-p:16:30-tól sz-v: egész nap 06702056552-es telefonszámon. 🙂


HARMAT

Harmat, cuki 🙂 kb. 2020 augusztusában született kislány cicus. Mostanság lesz 1 kg, így hamarosan megkaphatja első oltását. Jelenleg ideiglenes befogadónál van Budapesten a 10. kerületben, ott vár a szerető gazdira.
Nagyon kedves, játékos, fiatal cicus, gyönyörű kis pofival. Különleges cicus ő, még pacsit is ad :-) Minőségi élelmet kap, almot használ. Örökbe adási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe Budapest és környékén. Érdeklődni a 0670-205-6552-es telefonszámon lehet🙂 h-p 16:30-tól, hétvégén egész nap. 


ÉJFÉL

Éjfél kb. 2020.06.01-én született nőstény cicus. Chipezve és féreghajtva van. Oltását a következő napokban kaphatja meg. Picit félénk cicus, de kézben élvezi a simogatást. Játékra kész, de még csak inkább a tesó bunyó és a kergetőzés érdekli. Jelenleg a 11.kerületben van ideiglenes befogadónál. Örökbefogadni kizárólag Budapest és környékéről lehet, benti tartással, ivartalanítási kötelezettséggel, a chip és az oltás árának megtérítésével. Olyan felelős gazdik jelentkezését várjuk, akik tudják mivel jár egy kölyök állat befogadása! Érdeklődni a 0670-205-6552-es telefonszámon lehet. H-P: 16:30-20:00 óráigSz-V: 9:00-20:00 óráig
Gazdit keres 8-10 hónap körüli ivartalanított vörös kandúr cicus Gyálon.
Végtelenül kedves, bújós, türelmes. Gyerek barát szelíd és gyönyörű. Egy kincs lenne egy családban, nem az utcára való.
Egy autó alatt kuporgott napokig, majd megtalálója hazavitte, de ott nem maradhat, mert be nem tudják engedni, mivel nem szereti a kutyát, kint pedig veszélyben van, bántják az utca kandúrcicái . Egyesületünk vállalja a felv-fiv tesztet és az első oltást. Örökbeadási szerződéssel chipezve kizárólag benti tartásra fogadható örökbe Budapest és környékén.
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet. Munkaidőben, sajnos nem tudom felvenni. 16:30 után hívj, köszönöm

PÖTYI


Chipel, veszettség és kombinált oltással, oltási könyvvel rendelkező, ivartalanított szuka kutya.
Pötyi 2016-ban született, nemrég került gondozásunkba, de már régebb óta ismerjük. Gazdája a hatóság közbenjárásával mondott le róla, nem megfelelő tartás miatt. 

Pötyiről semmi rosszat nem mondhatunk, hacsak nem az, hogy cicákkal és szárnyasokkal nem barátkozik, de egyébként, egy nyugodt, csupaszív, szeretetre éhes kutya. Szófogadó, nyugodt, szépen viselkedik és szépen sétál, nem megy rá más kutyákra.

 Régi életében sok kapcsolata volt gyerekekkel, más kutyákkal, volt mikor kinti, volt mikor benti kutya volt. Igazán jól emberek között érzi magát, ezért is adnánk őt szívesen olyan családba, ahol ő is a középpontban lehet. Persze azért, mert jó kislány, ettől még elkel a határozott fellépés, de mindez csak megelőző jelleggel, hogy csodálatos természetén eszébe ne jusson változtatni. Tiszta szívből ajánljuk őt családba, nagyon szerethető mackó kutyus. 

Érdeklődni a 06 70 2056552-es telefonszámon lehet.


2020.10.10. Befogadót keresünk 3 kb. 8 hetes cicusnak! A mamájuk ivartalanítását megoldjuk közösen a gazdival és megtartja, viszont a picikről nem tud gondoskodni :-(
❤ők még picik, lehet szép életük, ha segítesz befogadással Gyálon vagy közvetlen környékén!
A cicusok minden orvosi költségét, chipjét, oltását, élelmezését vállaljuk, neked csak a benti helyet kell adnod.
Ha örökbe fogadnád bármelyik cicust? Kizárólag benti tartással Budapest és környékére benti tartással, szerződéssel, chippeltetve és orvosi vizsgálattal adjuk, ivartalanítási kötelezettséggel!
Kérjük, ha bárki segíteni tud, hívja a 06 70 205-6552-es telefonszámot! NEKIK A BEFOGADÓ JELENTI AZ ÉLETET!
AKÁR EGYESÉVEL IS!
Köszönjük!


TYSON

Chipel, veszettség és kombinált oltással, oltási könyvvel rendelkező, ivartalanított kan kutya. Tyson 2018 év elején született, sokáig láncon élt, majd gondozásba vettük. Pár nap alatt letudta adni azt az energiát, ami az 1-2 év alatt felgyülemlett benne úgy, hogy óriásiakat futott, végre szabad lehetett. Tyson méretét tekintve nagy kutya, lelkét tekintve öleb 😊 Imád emberek közelében lenni, szépen sétál pórázon, imád kirándulni, sokat sétálni, de a piknikkel sincs baja, ha ez idő alatt őt simogatják. Nagyon jó házőrző és jelző kutya, gyerekekkel nincs problémája, más kutyákkal is sétált már együtt, az együtt játszást most fogja gyakorolni. Nagyon szépen szocializálható. Olyan, mint egy felnőtt, aki most éli gyerekkorát, szeretettre, játékra törődésre vágyik. Természetesen Tyson fejlődésével itt nem állhatunk meg, így, hogy kutyakiképzők által működtetett panzióban él, igen is vannak szabályok, amiket el kellett sajátítania és hamarosan a kutyaiskolával is megismerkedik. Olyan gazdit keresünk Tysonnak, aki megfelelő időt tud rá szánni, szeret kirándulni, vagy hosszasan sétálni, szívesen vinné kutyaiskolába, tud határozottan bánni a kutyával. Örökbeadási szerződéssel, Budapest és környékére adjuk örökbe.
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet


BUBÓKA

Bubóka egy tagunk elhunyt édesanyjának kutyusa
Lakásban él, ágyban aludt, 10 év feletti oltott chipezett, nagyon nagyon kedves kutyus . Jelenleg 2 nagytestű szukával él együtt. A nyírást türelemmel viseli, gyerekekkel barátságos, energikus kutyus. Van egy sérve, amit hamarosan megműttetünk ha szükséges.
Napjai már nem úgy telnek mint eddig, mert gazdája már nincs vele, de Buboka még most is ott fekszik ahol szeretett gazdája elhunyt.
Sajnos így, hogy Évi néni meghalt, 9 kutyára nőt tagunk saját kutyáinak száma és sajnos nem tudja neki megadni azt amire szüksége van
Elegendő Szeretet, társaság, játék, több törődés.
Szeretnénk Budapest 18.kerület közelébe örökbe adni őt, hogy ha szükséges tagunk gondoskodni tudjon róla, néha meglátogathassa. Szíve szerint megtartaná, de ha egy olyan gazdit találnánk neki, aki több szeretet és törődést tudna neki adni, akkor Bubóka érdekében meghozná a döntést.
Félre értés ne essék! Bubóka nincs útban és nem szabadulni szeretne tőle tagunk, hanem megadni neki egy jobb életet mint amit most munka, gyerek, állatmentés és 8 másik kutya mellett megtud adni! Bubóka szeretett édesanyja kutyája volt és szeretné ha megkapná ugyanazt a törődést mint mikor még Éva néni élt...
Érdeklődni üzenetben lehet vagy hétköznap 16:30-tól hétvégén egész nap a 0670-205-6552-es telefonszámon lehet.
Köszönjük


SUZY


Az elmúlt 2 nap nagy kérdése: Hogy fogadható Suzy AZONNAL örökbe?


Nagyon sok üzenetet kaptunk, de sokan nincsenek tisztába a felelős állattartással.
Nem elég, hogy szeretem...
Úgy látjuk, hogy Suzy sok mindenkit elvarázsolt, és beleszeretett gyönyörű szemeibe. Viszont az örökbefogadás nem azon múlik ki jelentkezett elsőnek és a kutyatartás nem csak szép szemekből áll, hanem költségekből és egy kutyatermészetből is. Suzy jelenlegi költségeit támogatóink vállalnák fel.
Alap helyzetben amikor megmentünk egy állatot, gyűjteni szoktunk költségeire, majd mikor átesett az ivartalanításon, a vérvételen, a szívféreg teszten, a kombinált oltásokon gazdikereső lesz, meghirdetjük. A leendő gazdinak a chip és oltás árát kell megtéríteni, ezen felül rajta múlik mivel járul hozzá a költségekhez, amivel a következő mentvényt segíti.
Mivel anyagilag elég rosszul állunk ezért keressük Suzynak azt a gazdit, aki felelős állattartóként segít nekünk ezekben a költségekben és mindezek mellett szerető otthont nyújt Suzynak. A fenti orvosi beavatkozások összesen megközelítőleg 35-45 ezer forint kiadást jelentenek. Kiemelnénk, hogy nem az a nyerő gazdi, aki ezt az összeget vállalni tudja, hanem aki a költségek besegítése mellett megfelelő gazdi is lesz.


A megfelelő gazdi Budapest és környékén lakik, Suzyt benti tartással, vagy kertes házba kijárással tudja örökbe fogadni. Gondoskodik a rendszeres kozmetikáról, az élősködők elleni védekezésről, kombinált oltásról, tanításról, nevelésről és minőségi étkeztetésről. Tud vele foglalkozni, közösségbe vinni, szocializálni, a következő remélhető 15 évben róla gondoskodni.
Hogy Suzyról is essen pár szó: kedves barátságos kb 2-3 éves kutyus, aki nagyon érdeklődő. Sok időt töltött kóborlással, így nem egy rutinos pórázon sétáló kutyus. A kozmetikust gyűlöli, így nem árt tapasztalt száját bekötni nem röstellő hajfodrász vagy egy zsák fogtisztító jutalomfalat. A hajszárító egyenesen az ördög, de azért mégis szép lett. Gyerekekkel, más emberekkel barátságos, kutyák iránt érdeklődő, de még nem tettük össze más kutyával. Szobatisztának tűnik, mert se az autóba, se a kozmetikába nem piszkított. Chippel és veszettség oltással és gyönyörű szemekkel már rendelkezik. Érdeklődi jelenleg a fenti feltételekkel a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet.