Maros és Vackor

Sürgősen gazdit, vagy be fogadót keresünk Marosnak és Vackornak.


Maros

Maros kb 2010-es születésű, kuvasz keverék, ivartalanított szuka kutyus. Sajnos nem szocializált sétára, de nyugodt típus. Jó ház őrző és jelző. Nagy mozgás igényű, hűséges társ aki szeret nagyokat sétálni. Hörgő tágulat miatt picit nehezebben veszi a levegőt, de már szedi a gyógyszert és már most sokkal jobban van.
Szív és bőr féregre lett szűrve szerencsére az eredmény negatív
Egyik gazdája sajnos elhunyt, másik gazdája gyenge egészségi állapota miatt nem tud gondoskodni róla.  Gyerekekkel más kutyákkal barátságos, baromfi kellé nem ajánlott. Gyerekbarát, imádja a simogatást fésülést. Befogadót Gyál és 15 km-es körzetében keresünk, végleges gazdát Budapest és környékén.

Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet.

Vackor

Vackor Kicsit félős kutyus, de egy kis simogatással hamar el lehet nyerni a bizalmát. Pórázon sétáláshoz nincs hozzá szoktatva, még van mit tanulnia. Remek ház őrző, jelez ha valaki közelíti a területét. A két kutyus remekül kijön egymással, hiszen együtt nőttek fel. Örökbe fogadni együtt és külön külön is lehet őket.  

Vackor kb. 2010-ben született, kan, de nem tudjuk hogy ivartalanított e. Terelő kutya, egész életében, bárányok lovak, cicák mellett élt, nem bántja a csirkéket. Lány kutyákkal biztosan tudjuk hogy jól kijön. 

Befogadót Gyál és 15 km-es körzetében keresünk, végleges gazdát Budapest és környékén.

Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet.
ZELDA

Zelda 2019. nyarán született, Felv Fiv negatív, ivartalanított, kombinált+leukózis oltással és chippel rendelkező nőstény cicus. Cuki, dagaszt, dorombol, bújik. Imádja a pocakját, a nasikat. Almot szépen használja. Szereti a zörgős kis labdáját és a kisegeret. Kicsit még félős, de napról napra jobb. A ketrecen kívül még szerinte nem biztonságos, de nagyon gyorsan oldódik. Utcáról fogtuk be anyjával. A cicus Gyálon van, itt látogatható. Örökbeadási szerződéssel fogadható örökbe, benti tartással, valamint chipjének és oltásainak megfizetése ellenében költözhet Budapest és környékére.
Tel: 0670/205 6552 (H-P 16:30-tól, hétvégén: egész nap) 


CIRMI

Cirmi kb 2019 elején született, ivartalanított, felv-fiv negatív chipes kandúr. Sérült lábbal találták állatbarátok január elején Gyálon. Ma már meggyógyult a sebe, hosszú hetekig kezelték, vigyáztak rá. Cirmi, hamarosan oltásait is megkaphatja. A család nem tudja őt megtartani, kutyusuk nem kedveli. Biztosan kinti macsek volt, mert a dolgát jobban szereti kint végezni, így, hogy ne menjen útjára, ne essen baja, a pisi kakit tölcsérrel a fején végzi odakint, majd újra élvezi a benti létet. Biztosan teljesen alomra szoktatható, ha türelmes a gazdi. Amúgy gyönyörű, igazi nagy buksija van, doromboló, játékos macsek. Szereti ha simogatják, szeret ágyban aludni. Imádja a jutifalatot, még pitizni is megtanult 😊 Jó lenne egy macskákhoz értő befogadó, hogy egyszer ő is szerető otthonra lelhessen. Szeretnénk őt benti tartásra adni, hogy kint maximum akkor legyen amikor a gazdi is. Budapest és környékéről várjuk az érdeklődőket.
Tel: 0670/205 6552 (H-P 16:30-tól, hétvégén: egész nap)


ZÉNÓ

Zéno 2018 nyarán született kandúr. Ő az a megadó cica típus. Kandúr, de kistestű és az is marad. Simogatásra dorombol, érdeklődő, nyugodt, csendes cica. Kis odaadással ölbecica lesz seperc.
Ami van neki: chipje, negatív Felv/Fiv tesztje, kombi és leukózis elleni oltása.
Ami nincs neki: férfiassága, hiszen ivartalanított a legényke. Meg gazdija sincs, de legyen neki csodajó, csoda hamar. <3
A cicus Gyálon van, itt látogatható. Örökbeadási szerződéssel fogadható örökbe, benti tartással, valamint chipjének és oltásainak megfizetése ellenében költözhet Budapest és környékére.
Tel: 0670/205 6552 (H-P 16:30-tól, hétvégén: egész nap)


AMY


Amy 2018-ban született szuka, kistestű kutyus. Szobatiszta, barátságos, jelenleg is gyerekek mellett van. Fajta jellegéből adódóan néha makacs, de kezelhető. Mozgékony, vidám játékos, más kutyákkal is kijön. Egyelőre chippel és veszettség oltással rendelkezik. Szívféreg negatív. Hamarosan megkapja kombinált oltását is. Ivartalanítani kb 1 hónap múlva lehet, jelenleg tüzel. Olyan felelős gazdit keresünk, aki benti tartással tartaná, évenként kombinált oltással oltja, védekezik kullancsok, szívféreg és bolha ellen. Budapest és környékéről várjuk a gazdi jelöltek jelentkezését. Csak ivartalanítás után költözhet! Tel: 06702056552 h-p 16:30-tól, hétvégén egész nap.


HEKTOR

Hektor a mi szépségkirályunk.❤️ Számunkra minden kutya egyformán szép és értékes, de ő az, akire ha bárki ránéz, azt mondja - gyönyörű. És ez így igaz. Hektor gyönyörű. Különleges világosbarna szőrzet, világító szemek, csoki orr, csodálatosan izmos test. Ráadásul nagyon fiatal, 2019 nyár elején születhetett. Ennek ellenére kész "férfi". Bár bull típusú - amivel a gazdisodásra esélytelenek táborát kellene, hogy növelje - de különleges szépsége miatt úgy gondoljuk, hogy érte mégis tolongás lesz. Ennek ellenére azt mondjuk, hogy nem adjuk olyannak, aki pusztán a szépsége miatt választaná őt. Hektor ugyanis sokkal több annál, mint egy "szép kutya". Hektor egy édes, félig-meddig még kölyökkutya bumfordi mackó, aki szomjazza a szeretetet és a törődést, és akinek egy határozott, de szerető gazdi hiányzik az életéből. Úgyhogy státuszszimbólumot kereső egyének ne is jelentkezzenek rá!
Hektor ivartalanított, korának megfelelő oltásokkal rendelkező ebecske. Mindenkivel barátságos. Az embereket imádja és más kutyákhoz is barátsággal, játékosan - persze igazi bull típusnak megfelelően, dömperként, néha malackásan röfögve - közelít. Hogy ez a barátságos közelítés így is maradjon, erősen ajánlott vonatkozásában a kutyaiskola, valamint a folyamatos szocializáció. Pórázon viszonylag szépen sétál.
Hektor ideális gazdija ismeri a bull típusú kutyákat, biztosítja számára továbbra is a megfelelő szocializációt, a határozott, de szeretetteljes nevelést, sportos, és készen áll arra, hogy naponta lemozgassa, foglalkozzon vele. Hektor már ifjonti kora ellenére is termetes egyéniség, felnőtt korára kifejezetten erőteljes "fiatalembernek" tippeljük, így leendő gazdijának képesnek kell lennie ezt az erőt uralni. Hektort - Lexyhez hasonlóan - csak olyan gazdinak adjuk, aki megérdemli, hogy egy ilyen gyönyörű és szuper kutyája legyen, és aki minőségi életet tud számára biztosítani. Hektort szerződéssel adjuk örökbe elsősorban Budapest és környékére. Tel: 06 70 205 6552 ( h-p 26:30-tól, hétvégén egész nap) vagy üzenetben


LUJZI

2019.12.23. Lujzi visszakerül gondozásunkba :-( El is hoztuk! Jelenleg 17 kerület kutyapanzióban van. :-( Sajnáljuk, mert egy igazi gyerekbarát, okos, gyönyörű és nagyon jó kutyus ő, és újra ki kell szakítani egy családból... de talán így akarja a sors...

Lujza 2016 májusában született ivartalanított, szív és bőrféreg negatív, oltott szuka kutyus. Eddigi életét nagyrészt láncon vagy nem megfelelő körülmények között töltötte, a nagy betűs élet nemrég kezdődött neki, amikor is gondozásba vettük. Nem nagy testű, térd alatt érő, de gyönyörű testfelépítésű bull típusú kutyus. Barátságos, vidám, csóválós. Gyerekekkel is barátságos, gyönyörűen sétál pórázon, vezényszóra leül. Nagyon okos, tanulékony, érdeklődő. Lujzit szívesen adnánk olyan családba, ahol esetleg középiskolás gyermek van és szívesen tanulna vele, foglalkoztatná, kutyaiskolába járna vele. Más kutyákkal se agresszív, nemrég voltak kölykei, nagyon szépen nevelte őket. Mindenképp felelős családot keresünk neki, kinti-benti tartással, sok foglalkozással, sétával, kirándulással, nem szeretnénk, ha abbahagyná a kutyaiskolai tanulmányokat, mert jelenleg ez nagyon fontos neki és a szocializációjához. Autóban is fegyelmezetten viselkedik. Örökbeadási szerződéssel Budapest és környékére adjuk örökbe. Érdeklődni lehet: 0670205-6552 


CATNISS

Catniss egy 2019. áprilisi születésű, ivartalanított, dupla kombinált oltással rendelkező, chipezett, szépséges cicalány. Családban nőtt fel, azonban ott egy idő után az anyukája bántotta, így korábbi gazdái úgy döntöttek, az lesz Catniss számára a legmegfelelőbb, ha új családot keresünk számára. Catniss jelenleg ideiglenes befogadónál, több cicus társaságában szocializálódik, amivel igen jól is halad. Az eleinte félős cicus nagyon szépen feloldódott, egy bújós, dorombolós, játékos, simi- rajongó kis tigrissé vált. No, ki szeretne maga mellé egy ilyen gyönyörű, kedves bársonytalpú társat? Ugye, hogy mindenki!
Kisgyermekes vagy sokgyermekes családba nem ajánljuk a hölgyeményt, mert hirtelen zajoktól, mozdulatoktól még hajlamos megijedni, azonban nagyobbacska gyermek mellé már tökéletes kedvenc lenne. Rövid időn belül alkalmazkodik minden új helyzethez, így a gyerekeket is megszokja hamar, ha tudja, nem bántják őt. A kutyákért nem rajong. Legalábbis az ideiglenes befogadó tacskóiért nem. Szóval köszöni, kutyát nem kér karácsonyra. 🙂
Catnisst kizárólag benti tartásra - korábban szökős volt, nálunk szigorúan lakás cica -, szerződéssel adjuk örökbe elsősorban Budapest és környékére.
E-mail: bundasbarat@gmail.com
Telefon: 06-70-205-6552 (hétfőtől-péntekig 16:30- tól, hétvégén bármikor és üzenet is bármikor)


FOLTOS

Foltos 2016-ban született, két évvel ezelőtt egy házaspár találta őt az utcán, szerettek volna segíteni neki, befogadták, chipeztették, oltatták, ivartalaníttatták, de Foltosnak sajnos az ő energiájuk nagyon kevésnek bizonyult.
Foltos staffordshire keverék, nagyon játékos, gyerekeket kedvelő, szobatiszta, csupa szív benti-kinti kutyus. Nagyon sok szeretetre vágyó, nagy mozgás igényű, még nevelésre szorul. Hívó szóra odajön, szófogadó jellem, de a séta még problémás. Ez valószínű azért van, mert kevés lehetőség adódott őt sétáltatni,pedig szívesen fedezne fel mindent, amivel találkozik. Petárdától, villámlástól fél. Határozott, sportos gazdát keresünk neki, aki elegendő időt tud rá szánni, tudja tanítani és ért a fajtához. Leendő gazdái, ha megfelelő időt fordítanak lemozgatására, egy csupa szív szeretetre méltó okos kutyussal gazdagítják családjukat. A gazdijelöltek jelentkezését Budapest és környékéről várjuk. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet. (h-p 16:30-tól hétvégén egész nap) vagy üzenetben.


LEXY

Lexy 2018 májusban született, veszettség oltással oltott, kombinált oltási programja folyamatban van. Oltási könyvvel és chippel rendelkezik, ivartalanított, szívféreg negatív szuka kutya. Lexy egy csodálatos kutyus, barátságos, gyerekek mellett nőtt fel. Gazdája nem tudta megfelelően szocializálni, nem tudott vele fajtájának megfelelően foglalkozni, így segítségünket kérte, hogy hozzáértő gazdit találjunk. Nincs vele semmi gond, szocializálni kell, persze nem árt neki a kutyaiskola, foglalkozás. Vannak kutyák akikkel barátságos, játékra hívná őket, van akikkel nem szeretne barátkozni, vagy jelzi véleményét a másik ugatására, de egyáltalán nem visszafoghatatlan a jelleme. Okos, szófogadó, szépen sétál pórázon, imád kirándulni, sétálni emberek közelében lenni. Hétvégenként gyermekemmel sétáltatjuk, szocializáljuk, játszunk vele. Tünemény egy kutya, aki hozzáértő kezében aranyat ér. Olyan gazdit keresünk neki, aki egyrészt ismeri a bull fajtát, tud vele sportolni, foglalkozni, tanítani, családias környezetben tudja őt tartani. Olyan gazdit keresünk neki, aki igen is megérdemli, hogy egy ilyen gyönyörű kutyája legyen, aki minőségi életet tud neki adni. Védekezni a bolha, kullancsok és szívféreg ellen, minőségi ételt ad neki, vigyáz egészségére. Érdeklődni a 0670 205-6552-es telefonszámon lehet.


CORONITA

Cori 2016-os születésű, kombinált és veszettségoltással oltott, ivartalanított keverék szuka kutya.
Gazdái egy jobb élet reményében mondtak le róla. Cori picit tartózkodó, nem barátkozik elsőre, de rövid idő után miután megismer, egy nagyon barátságos, szeretetre éhes, ragaszkodó kutyussá változik. Hihetetlen egy kutyus, elvarázsolja az embert. Bull típusú, de nem nagy testű, inkább közepesen kisebb. Gyönyörű szőre van, rettentően szépen sétál, mindig a közelben van, nem húz. Nagyon jól kijön más szuka és kan kutyusokkal is, játékra hív. Területét védi, idegeneket nem enged be. Kisgyermekek között nevelkedett, családban. Olyan szerető családot keresünk neki, akik megadnák neki a hovatartozás érzését, kirándulnának, nagyokat sétálnának tanulnának együtt. Örökbeadási szerződéssel adjuk őt Budapest és környékére.
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet.


DOLLY

2020.01.22. Dolly gazdikereső lett! 😊
Dolly gyönyörű, jelenleg 40 kilós, chipezett, kombinált és veszettség oltással, oltási könyvvel rendelkező fiatal 2019 áprilisi születésű kaukázusi jellegű szuka kutya. Jelenleg Budapest 17. Kerületben van elhelyezve.
Az elmúlt hetekben sikerült nagyrészt természetét megismerni, ami egyértelműen mutatja az egy gazdás, határozott, kitűnő őrző-védő tulajdonságait. Mindezek mellett imádja azt akit elfogad, a kényeztetést, bundája fésülését, a nagy sétákat. Más kutyákra a kerítésnél nem reagál, nem húz, nem rángat, szépen sétál. Idegenekkel határozottan lép fel, ezért csak határozott, fajtához értő, megismerésére, tartására megfelelő időt figyelmet fordító gazdát keresünk. Nem adjuk " ellesz a több ezer hektáron" " ivaros kan mellé" stb. helyekre. Kizárólag időt és energiát nem sajnáló gazdát keresünk!!Cserébe egyértelműen egy gyönyörű, egészséges, tanulékony kitűnő kondícióban lévő fiatal kutyát nyer.
Ivartalanítása első tüzelése után 1,5 hónappal kötelezően elvégezendő!! Kb 2020 tavasz. Addig a mi nevünkön marad és ez szerződésben rögzítésre kerül! Budapest és környékéről várjuk a jelentkezőket. Hétköznap 15:30-tól hétvégén nagyrészt egész nap hívható a 06702056552-es telefonszám. Valamint sms, messenger üzenetekben tudjuk fogadni az érdeklődők jelentkezését.


PÖTYI

KERESSÜK AZ IGAZIT, AKI GONDOZÁSBA VESZI PÖTYIT! Azonnal kihozható az ebrendészeti telepről!

Pötyi élete egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt talán egyszer megálmodta. Pötyi kb. 2 éves fiatal egyenlőre ivaros kan kutyát hosszú hónapokkal ezelőtt Üllőről vitték be a gyáli ebrendészeti telepre. Mikor egy Úr többszöri látogatás után mellette döntött, talán úgy érzete élete megváltozik. Hát Pötyi hiába örült, mert egy lánc végére került és makacs szökős kutyaként lett elkönyvelve.
2018.02.21-én sikerült neki meglépni gazdájától és újra útnak indult, hátha megtalálja szerető otthonát. Mikor állatbarátok megtalálták és gazdájának visszavitték a bőrig ázott fázott kutyát, az becsukta a kapuját előtte, hogy neki ez a "dög" nem kell és nem is engedi be. Mintha nem lenne fellelőség, törvény, esetleg empátia, élőlény felismerő képesség... stb.
Így hát Pötyi újra az ebrendészeti telepre került kennelbe, gazdája ellen pedig eljárást indult és remélhetőleg a nem egyszer feljelentett gazda, akinél már kitudja hány kutya élte le életét egy láncon, de egy biztosan, megkapja méltó büntetését. Információnk szerint több lakos is feljelentette az ebtartási morálja miatt, így reméljük, hogy belátta, hogy a 21. században a házra riasztót kell venni, nem kutyát láncra kötni, hogy ugasson és jelezzen. Belegondolni is rossz...

PÖTYIRŐL: Pötyi kb. 2016-os születésű még ivaros kan. Barátságos, emberbarát, nagy valószínűséggel gyerekekkel is jól kijönne és más kutyákkal sincsen problémája. Nagyon jó jelző kutya és nagyon jó kondícióban van. Izmos testfelépítésű, nagy mozgásigényű érdeklődő és puszi osztó. Ha valaki egy olyan kutyust szeretne, akit még formálni lehet és tanítani, szeret kirándulni, sokat mozogni, esetleg futni sportolni Pötyi biztosan a megfelelő pár lesz. Chipezve és veszettségoltással oltva van, de mindezek mellé mindenképpen javasoljuk a kombinált oltást neki. Minden kutyát akit magánszemély hoz ki a telepről a gyáli Élethang Alapítvánnyal egyeztetve átvállalják az ivartalanítás költségét.Persze Pötyi se egy áldott jó kutya, mert szakmája a mászás, de úgy gondolom, hogy ha valaki valahol jól érzi magát nem akar szökni, és Pötyi esetében is érdemes megküzdeni a problémával és ezt inkább kezelni mint őt emiatt eldobni.Ha bárki magához venné őt, egyesületünkkel való szerződéskötés esetében 1 havi kutyaiskola kiképzésen vehetnek részt a Pestlőrinci Kutyakiképző Iskolában.Azt hiszem, most már minden adott, hogy a megfelelő gazdi feltárcsázza a 06 70 205-6552-es telefonszámot és megbeszéljük a részleteket.


LADY

Lady 2018-as születésű nagy testű, nagy mozgásigényű csodálatos kutya. Chippel, oltással, oltási könyvvel rendelkezik, ivartalanítva van. Gyerekekkel nőtt fel, szobatiszta, nagy mozgásigényű, szeretetre éhes, nagyon barátságos kutyus. 6 hónapig élt egy több gyermekes családnál, akik a rossz szomszédi viszonyokra hivatkozva adták vissza, de ahogy Ladyt megismertük valószínű a nagy mozgásigény és a néha még szocializálatlan viselkedése volt a gond, ami könnyedén kezelhető. Olyan gazdit keresünk neki, aki sokat tud vele mozogni, akár futni, biciklizni, kertes házban kinti-benti tartással tudja őt tartani, tudja őt tanítani, foglalkozni vele. Más kutyákkal is jól kijön, szépen szoktatható. Gyönyörű testalkata és színe már elvarázsolja az embert, de a szeretet és a ragaszkodásával egyből megszeretteti magát. Budapest és környékén keresünk neki gazdit

Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet.