2019.09.01. Gazdit keres két vörös kandúr! Szeptember 8-án vasárnap, 10-12 óra között tudja elvinni új családja,orvosi kontroll után chipezve, kizárólag benti tartásra! ( csak felügyelettel kertbe). Örökbe adási szerződéssel, oltási és ivartalanítási kötelezettséggel.
A cicusokat valaki 2019 július első napjaiban találta és altatni vitte be egy orvosi rendelőbe, pót mamihoz kerültek, mamacicatejen nevelkedtek, szocializálódtak. Augusztus közepétől royal canin baby tápot is kapnak kiegészítésként.
Érdeklődni a 0670 205-6552-es telefonszámon tudtok! Kizárólag Budapest és környékére adjuk!


Közvetített gazdi / befogadó keresők! Segítsetek helyet találni két nőstény cicusnak.
Szeptember 10-ig költöznie kell egy családnak jelenlegi albérletükből, de az új helyen nem engedélyezik a cicák tartását!
A negatív kommenteket kérem mellőzni, a cél befogatót, új gazdit találni.
A képen látható két cicus kölyök korukba lettek befogadva, azóta csak lakásban éltek, így benti tartásra keresünk nekik helyet.
Még nincsenek ivartalanítva és szűrve se, oltva se, de ha lenne befogadó, egyesületünk mindenben segítené az új gazdit-gazdikat, befogadókat
A fehér cicus Miu, 2 éves, félénk cica, de ha megismeri környezetét, akkor már egy igazi bújós dorombolós cicus lesz belőle.
A cirmos cica Mazsola, ő nagyon könnyen barátkozik, 5 éves.
Kizárólag benti tartásra keresünk megoldást, mivel a cicák így nőttek fel. Érdeklődni a 06 70 205-6552-es telefonszámon lehet 


2019.08.12. Befogadót vagy gazdit keresünk ennek az ici pici, július közepén születhetett cseppségnek. Cirmit egy autó alatt találták, állatorvos kezelte, mára parazita mentes, vidám egészséges, játékos, bújós cicus lett belőle. Nagyon picike még, a tenyérbe is elfér, anyja mellett lenne a helye, de ő sajnos sehol se volt a környéken. Rendesen eszik, alomra jár. tartásra adjuk örökbefogadói szerződéssel, Budapest és környékére, ivartalanítási kötelezettséggel. Csak olyan gazdijelöltek jelentkezzenek, akik tisztába vannak egy kölyökcica felnevelésének nehézségeivel és a család minden tagjával egyetértésben szeretnének kiscicát!
Tel: 06 70 205-6552


#gazditkeres #2oltásos #chipezett #11hetes #hellobudapest #vigyetekhaza #dogs #cute #babydogs #animalrescue 

update: a barna kislány gazdis :-)
❗Gazdit keres 4 május közepén született feltehetően foxi keverék kiskutyák. Ők maradtak, testvéreik már szerető otthonban élvezik a mindennapokat! Ezek a kutyusok tényleg mindent megkapnak ami tőlünk telik és már csak egy szerető gazdi hiányzik 😊 Tüneményes mind és nagyon játékos.
Barna fekete kislány, a többi kan.
A kutyusok megkapták első két parvo és első kombinált oltásukat, féreghajtást valamint a chipet. Minőségi tápot és vitaminokat kapnak. Szőrüknek nem tesz valami jót az egész napos játék, jó lenne ha minél előbb szerető családba kerülhetnének. Amúgy játékosak, virgonccal, nagyon aranyos kutyusok. Gazdis testvéreik gyönyörűek lettek 😊 Új otthonba költözhetnek a következő feltételekkel: kinti-benti tartással, kizárólag minőségi táppal, utcára 2. kombinált oltás után 4 nappal mehetnek. Ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe őket, amit a kutya 8 hónapos el kell végeztetni! Kizárólag Budapest és környékére, felelős családba adunk örökbe. Csak olyan család jelentkezzen, aki tisztában van egy kutya nevelésével. Tudja, hogy a kiskutyából nagykutya lesz, hogy a kiskutya rág, aktív, bepisil, tanítani kell, nevelni kell. Van ideje megfelelő időt szánni rá és felelős gazdának tartja magát. Minden évben kombinált oltással oltja, védekezik mindennemű élősködők ellen. Nem adunk örökbe ajándéknak, meglepetésnek, kipróbálásra stb. Az ideális gazdajelölt Budapest és környékén lakik.
Érdeklődni a 06 70 205-6552-es telefonszámon lehet.


Batman
2019 május végén született nőstény cicus felelős gazdit keres benti tartással. Gyálon van, többször lett féreghajtva, teljesen parazita mentes, bolha kullancs ellen védve van, kombinált oltással rendelkezik, egészségesek. Kutyák és kisgyermek mellett nevelkedett. Anyuk végig gondozta, szocializálta őt, kiegészítő táplálékként mikor már önállóan kezdett enni nyerset kaptak. A cirmos a legnyugodtabb lány cicus. Batman játékos, csendes kislány.
Mama Felv-Fiv negatív, minőségi étkeztetéssel nevelve, teljesen egészséges. Örökbeadási szerződéssel, chip, ivartalanítási és kombinált oltási kötelezettséggel fogadható örökbe Budapest és környékére. Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet.


LEXY

Lexy 2018 májusban született, veszettség oltással oltott, kombinált oltási programja folyamatban van. Oltási könyvvel és chippel rendelkezik, ivartalanított, szívféreg negatív szuka kutya. Lexy egy csodálatos kutyus, barátságos, gyerekek mellett nőtt fel. Gazdája nem tudta megfelelően szocializálni, nem tudott vele fajtájának megfelelően foglalkozni, így segítségünket kérte, hogy hozzáértő gazdit találjunk. Nincs vele semmi gond, szocializálni kell, persze nem árt neki a kutyaiskola, foglalkozás. Vannak kutyák akikkel barátságos, játékra hívná őket, van akikkel nem szeretne barátkozni, vagy jelzi véleményét a másik ugatására, de egyáltalán nem visszafoghatatlan a jelleme. Okos, szófogadó, szépen sétál pórázon, imád kirándulni, sétálni emberek közelében lenni. Hétvégenként gyermekemmel sétáltatjuk, szocializáljuk, játszunk vele. Tünemény egy kutya, aki hozzáértő kezében aranyat ér. Olyan gazdit keresünk neki, aki egyrészt ismeri a bull fajtát, tud vele sportolni, foglalkozni, tanítani, családias környezetben tudja őt tartani. Olyan gazdit keresünk neki, aki igen is megérdemli, hogy egy ilyen gyönyörű kutyája legyen, aki minőségi életet tud neki adni. Védekezni a bolha, kullancsok és szívféreg ellen, minőségi ételt ad neki, vigyáz egészségére. Érdeklődni a 0670 205-6552-es telefonszámon lehet.


CORONITA

Cori 2016-os születésű, kombinált és veszettségoltással oltott, ivartalanított keverék szuka kutya.
Gazdái egy jobb élet reményében mondtak le róla. Cori picit tartózkodó, nem barátkozik elsőre, de rövid idő után miután megismer, egy nagyon barátságos, szeretetre éhes, ragaszkodó kutyussá változik. Hihetetlen egy kutyus, elvarázsolja az embert. Bull típusú, de nem nagy testű, inkább közepesen kisebb. Gyönyörű szőre van, rettentően szépen sétál, mindig a közelben van, nem húz. Nagyon jól kijön más szuka és kan kutyusokkal is, játékra hív. Területét védi, idegeneket nem enged be. Kisgyermekek között nevelkedett, családban. Olyan szerető családot keresünk neki, akik megadnák neki a hovatartozás érzését, kirándulnának, nagyokat sétálnának tanulnának együtt. Örökbeadási szerződéssel adjuk őt Budapest és környékére.
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet.


Pufi
2019 május végén született kandur cicus felelős gazdit keres benti tartással.
Igazi felfedező, imádja ha vakargatják a hasát. Gyálon van, többször lett féreghajtva, teljesen parazita mentes, bolha kullancs ellen védve van, kombinált oltással rendelkezik, egészségesek. Kutyák és kisgyermek mellett nevelkedett. Anyuk végig gondozta, szocializálta őt, kiegészítő táplálékként mikor már önállóan kezdett enni nyerset kaptak.
Mama Felv-Fiv negatív, minőségi étkeztetéssel nevelve, teljesen egészséges. Örökbeadási szerződéssel, chip, ivartalanítási és kombinált oltási kötelezettséggel fogadható örökbe Budapest és környékére. Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet.


2019. Májusi születésű kandúr cicus gazdit keres Gyálon!
Hihetetlen, de ez a kis vidám, barátságos,játékos, ragaszkodó kis energiabomba még nem talált gazdira. Többször megjárta az állatorvost, minden kiscicabajából kikezelték, féregtelenítették és már egy oltással is rendelkezik.
Ő is egy a sokból, aki a felelőtlenség következményeként odaszületett valahova, majd elvesztve testvéreit és mamiját és csakis állatbarát megtalálójának köszönheti életét. Viszont ahhoz, hogy teljes életet tudjon élni, megfelelő helyre van szüksége. Keressük azt a felelős gazdit Budapest és környékéről, aki benti tartásra magához venné őt. Kis gyermek mellé nem ajánljuk, termete és túlzott játékossága miatt. Kertbe, kintre NEM örökbefogadható! Érdeklődni a 06 20 376 9100-es telefonszámon lehet.


PÖTYI 

KERESSÜK AZ IGAZIT, AKI GONDOZÁSBA VESZI PÖTYIT! Azonnal kihozható az ebrendészeti telepről!
Pötyi élete egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt talán egyszer megálmodta. Pötyi kb. 2 éves fiatal egyenlőre ivaros kan kutyát hosszú hónapokkal ezelőtt Üllőről vitték be a gyáli ebrendészeti telepre. Mikor egy Úr többszöri látogatás után mellette döntött, talán úgy érzete élete megváltozik. Hát Pötyi hiába örült, mert egy lánc végére került és makacs szökős kutyaként lett elkönyvelve.
2018.02.21-én sikerült neki meglépni gazdájától és újra útnak indult, hátha megtalálja szerető otthonát. Mikor állatbarátok megtalálták és gazdájának visszavitték a bőrig ázott fázott kutyát, az becsukta a kapuját előtte, hogy neki ez a "dög" nem kell és nem is engedi be. Mintha nem lenne fellelőség, törvény, esetleg empátia, élőlény felismerő képesség... stb.
Így hát Pötyi újra az ebrendészeti telepre került kennelbe, gazdája ellen pedig eljárást indult és remélhetőleg a nem egyszer feljelentett gazda, akinél már kitudja hány kutya élte le életét egy láncon, de egy biztosan, megkapja méltó büntetését. Információnk szerint több lakos is feljelentette az ebtartási morálja miatt, így reméljük, hogy belátta, hogy a 21. században a házra riasztót kell venni, nem kutyát láncra kötni, hogy ugasson és jelezzen. Belegondolni is rossz...
PÖTYIRŐL:
Pötyi kb 2016-os születésű még ivaros kan. Barátságos, emberbarát, nagy valószínűséggel gyerekekkel is jól kijönne és más kutyákkal sincsen problémája. Nagyon jó jelző kutya és nagyon jó kondícióban van. Izmos testfelépítésű, nagy mozgásigényű érdeklődő és puszi osztó. Ha valaki egy olyan kutyust szeretne, akit még formálni lehet és tanítani, szeret kirándulni, sokat mozogni, esetleg futni sportolni Pötyi biztosan a megfelelő pár lesz. Chipezve és veszettségoltással oltva van, de mindezek mellé mindenképpen javasoljuk a kombinált oltást neki. Minden kutyát akit magánszemély hoz ki a telepről a gyáli Élethang Alapítvánnyal egyeztetve átvállalják az ivartalanítás költségét.
Persze Pötyi se egy áldott jó kutya, mert szakmája a mászás, de úgy gondolom, hogy ha valaki valahol jól érzi magát nem akar szökni, és Pötyi esetében is érdemes megküzdeni a problémával és ezt inkább kezelni mint őt emiatt eldobni.
Ha bárki magához venné őt, egyesületünkkel való szerződéskötés esetében 1 havi kutyaiskola kiképzésen vehetnek részt a Pestlőrinci Kutyakiképző Iskolában.
Azt hiszem, most már minden adott, hogy a megfelelő gazdi feltárcsázza a 06 70 205-6552-es telefonszámot és megbeszéljük a részleteket.


Fajtához értő gazdát keresünk két gyönyörű bull típusú kutyának kizárólag Budapest és környékére. Csak komoly, felelős, foglalkoztatásukhoz idővel rendelkező, fajtához értő, ellenőrizhető családias helyre adjuk.
Nem adjuk státusz szimbólumnak, kerti dísznek és egyéb nem megfelelő tartásra! A kutyák extrém szépek és nem problémásak, jelenleg is családban élnek.
Maja 2015-ös születésű, ivartalanított, oltott, chipezett szuka. Tyson 2016-os születésű hamarosan ivartalanított oltott chipezett kan ( csak ivartalanítva vihető el) 
A kutyák gyönyörűek, két összeszokott páros, szófogadó, engedelmes, játékos, barátságos kutyák, nyitott kapun se mennek ki, gazdájukra hallgatnak, nagyon jó házőrző kutyák.
Szeretnek játszani, sőt játékra hívnak, mozgékonyak, egészségesek. Igénylik a mozgást és a foglalkozást.
Csak együtt adjuk örökbe őket, többszöri ismerkedés után, ellenőrzött helyre örökbe adási szerződéssel, kapcsolattartással.
Érdeklődni a 06 70 205 -6552-es telefonszámon lehet


‼️ Gazdit keres két gyönyörű 2019 június végén született tricolor kislány cica Gyálon! Anyjuk eltűnt. Játékosak elevenek, egészségesek! Kézhez vannak szoktatva. Alomra járnak. Hamarosan megkapják első oltásukat.
Állatorvos látta őket féreghajtva vannak. Benti tartásra adjuk örökbefogadói szerződéssel, Budapest és környékére,ivartalanítási és chipeztetési kötelezettséggel. Csak olyan gazdijelöltek jelentkezzenek akik tisztába vannak egy kölyökcica felnevelésének nehézségeivel és a család minden tagjával egyetértésben szeretnének kiscicát!
Tel:0670 205-6552 


LADY

Lady 2018-as születésű nagy testű, nagy mozgásigényű csodálatos kutya. Chippel, oltással, oltási könyvvel rendelkezik, ivartalanítva van. Gyerekekkel nőtt fel, szobatiszta, nagy mozgásigényű, szeretetre éhes, nagyon barátságos kutyus. 6 hónapig élt egy több gyermekes családnál, akik a rossz szomszédi viszonyokra hivatkozva adták vissza, de ahogy Ladyt megismertük valószínű a nagy mozgásigény és a néha még szocializálatlan viselkedése volt a gond, ami könnyedén kezelhető. Olyan gazdit keresünk neki, aki sokat tud vele mozogni, akár futni, biciklizni, kertes házban kinti-benti tartással tudja őt tartani, tudja őt tanítani, foglalkozni vele. Más kutyákkal is jól kijön, szépen szoktatható. Gyönyörű testalkata és színe már elvarázsolja az embert, de a szeretet és a ragaszkodásával egyből megszeretteti magát. Budapest és környékén keresünk neki gazdit
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet 


MASS

Mass kb. 2015-2016-es születésű, Oltott, chipezett, oltási könyvvel rendelkezik, ivartalanított szívféreg negatív, nagyon jó kondiban lévő csupa szív és szeretet, csodálatos kutya. Kombinált oltásai folyamatban vannak. Nagyon barátságos, türelmes kutya, egy nagy cápa fejű maci. Gyerekekkel jó viszonyban van, játékos, de óriási testsúlya és szája miatt gyerekekkel csak óvatosan 😊 Más kutyákkal való szocializációja folyamatban van, de egyáltalán nem mutat agresszivitást. A tyúkok, kakasok érdekelték, de egyáltalán nem közelített agresszíven feléjük és elfogadta, ha azt mondtuk, hogy nem. Vezényszóra szépen leül, jutalomfalatot követeli 😊Pórázon szépen sétál, ha rendesen le van mozgatva. Szeret sétálni, futni, emberek közelében lenni. Nagyon erős kutyus és bull típusú is, így csak is kizárólag hozzáértő, vele sokat mozgó, sportoló, erős embernek adjuk. Örökbe fogadni, többszöri látogatás után, elő és utókontrollal, örökbeadási szerződéssel Budapest és környékére lehet.BALDUR GAZDIS!!! :) 

Baldur 2018 áprilisi születésű ivartalanított minden oltással ( kombinált, veszettség), chippel oltási könyvvel rendelkezik. Szív féregtesztje negatív. Barátságos, szeretet éhes és nagy mozgás igényű nagy kb 35 kilós mackó kutya. Minden törődésért foglalkozásért hálás, ember centrikus. Tanulnia még van mit, de szépen sétál pórázon, imád kirándulni, mozogni, felfedezni. Olyan gazdit keresünk neki, aki tud vele foglalkozni, sokat sétálni, lemozgatni, tanítani. Baldur nőstény kutyával biztosan szoktatható, kanokkal még egyelőre nem. A megfelelő gazdinak jó erőben kell lennie, szeretnénk társként fogadná őt magához, nagy kerttel vagy sok sétálási futtatási lehetőséggel rendelkezik. Lakásba nem ajánljuk és nem is adjuk. Baldur egy igazi társ lehet és remek házőrző. Budapest és környékéről várjuk a gazdi jelöltek jelentkezését a 06 70 205 6552-es telefonszámon.


ÁCSI

Ácsi 2002-ben született, gazdája meghalt így ő egyedül maradt. Oltással, chippel rendelkezik. Ácsinak egy olyan helyet keresünk, ahol egyedüli kutyusként, benti tartással élhet addig amíg ennek értelme van. Mivel idős kutyus, szervezetünk minden költségét, ami korából adódóan keletkezik állja. Olyan gazdit szeretnénk neki, aki ismeri a tacskó fajták makacsságát, és ezt kezelni tudja. Ácsi nem kedvel más kutyákat, se cicákat, Ácsinak egy dolog létezik önmaga és egy szerető társ a kanapén.
Érdeklődni a 06 70 205652-es telefonszámon lehet


AMAZON

2019.04.20. 11 évesen új gazdit keres Amazon
Egy család kérte a segítségünket egy idős német juhász keverékkel kapcsolatban, akinek szeretnénk egy végső nyugodt utolsó helyet találni. Régesrégen hozták ki őt egy menhelyről, majd gazdája meghalt ő életben maradt. Itt nincs örökös... albérlet van ☹. Amazon másik fiatal társával él együtt ( ugyancsak gazdikereső), gyerekbarát, ivaros szuka. Oltásait, szívféreg szűrését, ivartalanítását szervezetünk intézi. Amit keresünk neki egy utolsó hely, ahol megpihenhet. Korára való tekintettel, élete végéig minden olyan orvosi beavatkozást vállal egyesületünk, ami korával összefüggően jön elő neki. Ha bárki tud befogadással segíteni, megköszönjük. Tel.: 06 70 205-6552


2019.07.22.
2019 május közepén született 2 kandúr és 2 nőstény cicus felelős gazdit keres benti tartással. A cicák, Gyálon vannak, többször lettek féreghajtva, teljesen parazita mentesek, bolha kullancs ellen védve vannak, egészségesek. 8 hetes korukban oltásukat is megkapják. Július 26-tól elvihetőek. Kutyák és kisgyermek mellett nevelkednek. Anyuk végig gondozta, szocializálta őket, kiegészítő táplálékként mikor már önállóan kezdtek enni nyerset kaptak. A cirmos a legnyugodtabb lány cicus. A szürke a legnyugodtabb kandúr cicus. A fehér fekete folttal a hátán és a fején a legbátrabb, abszolút kutyabarát, merész. Batman játékos, csendes kislány.
Mama Felv-Fiv negatív, minőségi étkeztetéssel nevelve, teljesen egészséges. Örökbeadási szerződéssel, chip, ivartalanítási és kombinált oltási kötelezettséggel fogadható örökbe Budapest és környékére. Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet. 


2019.07.30. S.O.S. befogadót vagy gazdit keresünk ennek a 3 cicusnak. Budapest és környékén
Sajnos, ott, ahol most vannak, nem tudnak szocializálódnak és elvadulnak. ☹ Ők 2019 májusban születtek, nagyon kedves, félénk cicák. Többször vittük őket állatorvoshoz, folyamatosan figyeltetjük állatorvossal, kapnak féreghajtót, bolha elleni védekezést, mindent amire szükségük van. VISZONT AZ Ő ÉLETÜKET CSAK EGY GAZDI VAGY EGY BEFOGADÓ TEHETI JOBBÁ! Most míg nem késő, mert még fiatalok. Jelenleg egy kertben vannak kertes házban, ami nem a legjobb hely nekik☹
Az egyik cirmos kandúr, a másik nőstény a szürke cicus cirmos kandúr. Ha bárki úgy érzi, szívesen fogadná őket, vagy akár egy cicust is, kérem jelezze felénk. Köszönjük
tel: 06 70 205 6552 ( H-P-ig 16:30-ig nem minden esetben vagyunk elérhetőek, kérjük hagyj üzenetet. )
köszönjük.