Várjuk leveled! 


MÁZLI

Mázli kb. 2020.06.01-én született nőstény cicus. Chipezve és féreghajtva van. Oltását a következő napokban kaphatja meg. Picit félénk cicus, de kézben élvezi a simogatást. Játékra kész, de még csak inkább a tesó bunyó és a kergetőzés érdekli. Jelenleg a 11.kerületben van ideiglenes befogadónál. Örökbefogadni kizárólag Budapest és környékéről lehet, benti tartással, ivartalanítási kötelezettséggel, a chip és az oltás árának megtérítésével. Olyan felelős gazdik jelentkezését várjuk, akik tudják mivel jár egy kölyök állat befogadása! Érdeklődni a 0670-205-6552-es telefonszámon lehet. H-P: 16:30-20:00 óráigSz-V: 9:00-20:00 óráig

ÉJFÉL

Éjfél kb. 2020.06.01-én született nőstény cicus. Chipezve és féreghajtva van. Oltását a következő napokban kaphatja meg. Picit félénk cicus, de kézben élvezi a simogatást. Játékra kész, de még csak inkább a tesó bunyó és a kergetőzés érdekli. Jelenleg a 11.kerületben van ideiglenes befogadónál. Örökbefogadni kizárólag Budapest és környékéről lehet, benti tartással, ivartalanítási kötelezettséggel, a chip és az oltás árának megtérítésével. Olyan felelős gazdik jelentkezését várjuk, akik tudják mivel jár egy kölyök állat befogadása! Érdeklődni a 0670-205-6552-es telefonszámon lehet. H-P: 16:30-20:00 óráigSz-V: 9:00-20:00 óráig

PÖTTÖM

Kis Pöttöm kb 2020.06.01-én született, nagyon rossz állapotban találtak rá állatbarátok. Gondozásba vettük, nagyon szépen rendbe jött és most az alig 50 dkg-os cicus szerető gazdit keres. Augusztus 23-tól elvihető. Picike bújós kandúr cica, aki még nagyon törékeny és nagyon pici, így pici gyermek mellé nem adhatjuk. Felelős gazdik jelentkezését várjuk, akik vállalják a kombinált-leukózis oltás beadatását és a megfelelő kor elérésekor az ivartalanítást. Örökbefogadási szerződéssel, Budapest és környékről várjuk a jelentkezőket.Tel: 0670-205-6552

ZSEBI ÉS MINI 

Szerető gazdit keresünk Zsebinek ( cirmos nőstény) és Mininek (fekete kandúr) két pici cicának. Júliusban születhettek, csúnya szemgyulladással és a feketét plusz még erre válságos állapotban találtuk. Gondozásba vettük, állatorvoshoz vittük, meggyógyíttattuk őket és ma már mindkét cica életerős, egészséges és kölyök koruknak megfelelően rosszcsontok. A Mini egy igazi rosszaság lett 😊 élénk, leleményes gyors és úgy eszik, mint egy kis malacka. A kis szürke Zsebi, nyugodtabb természetű tüneményes cicus. Minőségi Royal Canin baby konzerv és kitten tápot kapnak, alomra járnak és bent tartjuk őket. A megfelelő gazdi, Budapest és környékén lakik, megfelelően tud gondoskodni kölyök cicáról. Oltásukat akkor kaphatják meg, ha elérik az 1 kg-ot, ez megfelelő táplálás mellett szeptember közepe lehet. Örökbeadási szerződéssel, chipelve, ivartalanítási kötelezettséggel lehet örökbe fogadni a cicusokat, külön vagy akár egybe is. Ajándékba, gyerekjátszópajtásnak, egerészőnek a pincébe stb. nem adjuk.
tel: 0670-205-6552


ZEUS

Zeusz egy rendkívül szuper kutyus, aki már épp elég idős ahhoz, hogy ne söpörjön el mindenkit, mint egy tornádó, de még pont elég fiatal és energikus egy-egy jó sétához, kiránduláshoz, játékhoz.

Természete kiemeli a gazdikeresők közül: rendkívüli szeretetigénye miatt folyamatosan az ember kedvében szeretne járni, így könnyen tanítható, nevelhető. Az alap vezényszavakat ismeri, de ha leendő gazdája kutyaiskolaba is eljárna vele, igazi csodakutyavá válna.

Folyton vigyorgó pofija, kezessége, kedvessége és kompakt mérete miatt valódi álomkutya!

Azt a felelősség teljes gazdit keressük számára, aki tud vele napi szinten foglalkozni, s aki élete végéig tud gondoskodni Zeusról. 

Érdeklődni telefonon vagy e-mailben. 


Update: Már csak egy cicus keres gazdit! ❤️

Figyelem! Közvetített gazdikereső!👆 👆 👆 👆 👆 👆 👆 Két kislány cicus szerető gazdit keres! Ivartalanítási kötelezettseggel, felelős gazdik jeletnekzését várjuk!A cicák már látogathatóak, üzenetben tudtok érdeklődni!

Érdeklődni üzenetben vagy a 06/ 30 271 11 98-as telefonszámon tudtok.
Megosztásokat köszönjük!!! ❤️ 🙏

KÓKUSZ

Kókusz, ez a kis bohókás szőrzetű ( épp vedlik 😊 ) gyönyörűség 2019 év elején született, ivartalanított, veszettség és kombinált oltott chippel rendelkező kan kutya. Kókusz elég nagyra nőtt, de vékony testalkatú, jó kondícióban lévő barátságos kutyus. Furcsa kis pofija és szőrzete keverék mivolta miatt van, feltehetőleg egy kuvasz az anyja, de hogy kik a felmenők azt nem tudjuk. Kókusz eleinte izgatott, várja, hogy sétálni menjünk és foglalkozva legyen vele. Pórázon szépen sétál, nem reagál a kerítésél ugató kutyákra, türelmes, nem izgága, csak az első pillanatban amikor tudja, hogy séta lesz. Az erdőben marad a kijelölt úton, és nem tér le arról, így hosszú pórázon is szépen sétáltatható erdőben. Szépen kefélhető a szőre, türelmes, barátságos, szeretetbomba kutyus. Gyerekekkel is jól kijön. Más kutyákkal is szívesen játszana, ismerkedne. Olyan gazdit keresünk neki, aki azért kicsit foglalkozna vele, nevelné, megtanítaná, egy-két szabályra, családias környezetben tartaná őt. Biztos jó futó lenne, és amúgy is imád a szabadban lenni. Nem szalad el, szépen sétál vagy megáll az ember mellett még akkor is, ha más kutya van a láthatáron. Örökbeadási szerződéssel, Budapest és környékére adjuk örökbe.Jelenleg a 17. kerületben van Budapesten.
Érdeklődni a 0670-205-6552-es telefonszámon lehet.


PÖTYI

Chipel, veszettség és kombinált oltással, oltási könyvvel rendelkező, ivartalanított szuka kutya. Pötyi 2016-ban született, nemrég került gondozásunkba, de már régebb óta ismerjük. Gazdája a hatóság közbenjárásával mondott le róla, nem megfelelő tartás miatt. Pötyiről semmi rosszat nem mondhatunk, hacsak nem az, hogy cicákkal és szárnyasokkal nem barátkozik, de egyébként, egy nyugodt, csupaszív, szeretetre éhes kutya. Szófogadó, nyugodt, szépen viselkedik és szépen sétál, nem megy rá más kutyákra. Régi életében sok kapcsolata volt gyerekekkel, más kutyákkal, volt mikor kinti, volt mikor benti kutya volt. Igazán jól emberek között érzi magát, ezért is adnánk őt szívesen olyan családba, ahol ő is a középpontban lehet. Persze azért, mert jó kislány, ettől még elkel a határozott fellépés, de mindez csak megelőző jelleggel, hogy csodálatos természetén eszébe ne jusson változtatni. Tiszta szívből ajánljuk őt családba, nagyon szerethető mackó kutyus. Érdeklődni a 06 70 2056552-es telefonszámon lehet


TYSON

Chipel, veszettség és kombinált oltással, oltási könyvvel rendelkező, ivartalanított kan kutya. Tyson 2018 év elején született, sokáig láncon élt, majd gondozásba vettük. Pár nap alatt letudta adni azt az energiát, ami az 1-2 év alatt felgyülemlett benne úgy, hogy óriásiakat futott, végre szabad lehetett. Tyson méretét tekintve nagy kutya, lelkét tekintve öleb 😊 Imád emberek közelében lenni, szépen sétál pórázon, imád kirándulni, sokat sétálni, de a piknikkel sincs baja, ha ez idő alatt őt simogatják. Nagyon jó házőrző és jelző kutya, gyerekekkel nincs problémája, más kutyákkal is sétált már együtt, az együtt játszást most fogja gyakorolni. Nagyon szépen szocializálható. Olyan, mint egy felnőtt, aki most éli gyerekkorát, szeretettre, játékra törődésre vágyik. Természetesen Tyson fejlődésével itt nem állhatunk meg, így, hogy kutyakiképzők által működtetett panzióban él, igen is vannak szabályok, amiket el kellett sajátítania és hamarosan a kutyaiskolával is megismerkedik. Olyan gazdit keresünk Tysonnak, aki megfelelő időt tud rá szánni, szeret kirándulni, vagy hosszasan sétálni, szívesen vinné kutyaiskolába, tud határozottan bánni a kutyával. Örökbeadási szerződéssel, Budapest és környékére adjuk örökbe.
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet


Maros és Vackor

Sürgősen gazdit, vagy be fogadót keresünk Marosnak és Vackornak.


Maros

Maros kb 2010-es születésű, kuvasz keverék, ivartalanított szuka kutyus. Sajnos nem szocializált sétára, de nyugodt típus. Jó ház őrző és jelző. Nagy mozgás igényű, hűséges társ aki szeret nagyokat sétálni. Hörgő tágulat miatt picit nehezebben veszi a levegőt, de már szedi a gyógyszert és már most sokkal jobban van.
Szív és bőr féregre lett szűrve szerencsére az eredmény negatív
Egyik gazdája sajnos elhunyt, másik gazdája gyenge egészségi állapota miatt nem tud gondoskodni róla.  Gyerekekkel más kutyákkal barátságos, baromfi kellé nem ajánlott. Gyerekbarát, imádja a simogatást fésülést. Befogadót Gyál és 15 km-es körzetében keresünk, végleges gazdát Budapest és környékén.

Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet.

Vackor

Vackor Kicsit félős kutyus, de egy kis simogatással hamar el lehet nyerni a bizalmát. Pórázon sétáláshoz nincs hozzá szoktatva, még van mit tanulnia. Remek ház őrző, jelez ha valaki közelíti a területét. A két kutyus remekül kijön egymással, hiszen együtt nőttek fel. Örökbe fogadni együtt és külön külön is lehet őket.  

Vackor kb. 2010-ben született, kan, de nem tudjuk hogy ivartalanított e. Terelő kutya, egész életében, bárányok lovak, cicák mellett élt, nem bántja a csirkéket. Lány kutyákkal biztosan tudjuk hogy jól kijön. 

Befogadót Gyál és 15 km-es körzetében keresünk, végleges gazdát Budapest és környékén.

Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet.
MÓKUS

https://www.youtube.com/watch?v=z_teQuEZZ9M Chipezett, veszettség és kombinált oltással oltott, oltási könyvvel rendelkező, hamarosan ivartalanított kistestű, alig 4-5 kilós kan kutya. 2020.07.01-től örökbefogadható.Tudjuk, Mókus nem mai darab, de gondoljunk bele, hogy ennek ellenére még nem élt normális életet. Mókus 2012-ben született. Gazdája, akitől nemrég nem megfelelő állattartás miatt lett elhozva sintértelepről vette magához, majd onnantól életét olyan körülmények között élte tovább, ami egy teljesen ingerszegény és méltatlan bármilyen állathoz. Mókus inkább egyedüli kutyusnak való, mert picit féltékeny természetű. Imád ölbe lenni, szereti, ha simogatják, foglalkoznak vele. Mondhatni egy fürge öleb kutya. A játékokkal most ismerkedik, a kertbe jó nagyokat szaladgál. El van egy kisebb kertben is, mivel kistestű, neki olyan a kert, mint egy mező. Nyugodt szívvel lehet ő egy idősebb ember kutyusa is, ahol nincs másik kutya és nincsenek olyan rések a kerítésen, amin kiférne. Nem mintha eddig szökött volna, de nem is tudott. Igazából szívesen adnánk olyan helyre, ahol egész nap vagy sokat vannak vele, hisz annyi mindenről maradt le az életben eddig. Ő még simán elél akár 10 évig is, egészséges energikus kutya. Örökbeadási szerződéssel, Budapest és környékére adjuk örökbe. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet


SELYMESKE

Selymeske icipici, bújós, dorombolós, kompakt cica. Kb. 2020 januári születésű lehet. Ivartalanított kislány. Oltva,chipezve, szerződéssel költözne Budapest és környékére, kizárólag benti tartással! Eleinte félénk, kutyákat nem kedveli. Nagyon szeret játszani. Egyedül is bújócskázik, nagyon vicces darab. Szeret kanapézni, de felpattog a kanapéról ha közeledsz, mert néha eszébe jut, hogy ő amúgy félős cica.
Gyálon lehet ismerkedni vele - illetve videohívásozni.
* A cicatartás anyagi felelősség is. A konyhai maradékon tartott macskák hamar betegesek lesznek a mai világban, így csak akkor vállalj állatot, ha tudod fedezni a minőségibb étkeztetését, oltásait, felmerülő költségeit.
Ha szeretnéd Selymeskét örökbefogadni hívj a 06702056552-es telefonszámon 😊


FOLTOS

Foltos 2016-ban született, két évvel ezelőtt egy házaspár találta őt az utcán, szerettek volna segíteni neki, befogadták, chipeztették, oltatták, ivartalaníttatták, de Foltosnak sajnos az ő energiájuk nagyon kevésnek bizonyult.
Foltos staffordshire keverék, nagyon játékos, gyerekeket kedvelő, szobatiszta, csupa szív benti-kinti kutyus. Nagyon sok szeretetre vágyó, nagy mozgás igényű, még nevelésre szorul. Hívó szóra odajön, szófogadó jellem, de a séta még problémás. Ez valószínű azért van, mert kevés lehetőség adódott őt sétáltatni,pedig szívesen fedezne fel mindent, amivel találkozik. Petárdától, villámlástól fél. Határozott, sportos gazdát keresünk neki, aki elegendő időt tud rá szánni, tudja tanítani és ért a fajtához. Leendő gazdái, ha megfelelő időt fordítanak lemozgatására, egy csupa szív szeretetre méltó okos kutyussal gazdagítják családjukat. A gazdijelöltek jelentkezését Budapest és környékéről várjuk. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet. (h-p 16:30-tól hétvégén egész nap) vagy üzenetben.


Cuki 

Gazdit keres egyenlőre Cuki névre keresztelt kiscicánk Gyál és környékén. Kizárólag örökbe adasi szerződéssel és ivartalanítási kötelezettseggel adjuk örökbe. Bűbájos, kedves kiscica, féreg hajtót már kapott, hamarosan kezdődhet oltási programja. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon vagy üzenetben. 


RÓZI

Gazdit keres Rózi 💖
Rózi egyszerűen tökéletes. 🥰
Sokáig filóztam is rajta, hogy megtartom, mert egy ilyen macska óriási kincs. Végül sok kínlódás után meghoztam a döntést, hogy inkább keresek neki egy álomgazdit, én pedig megmaradok egyke cicás gazdinak. Na de ez a poszt nem rólam szól. 😜

Rózi immár ivartalan, oltott, chipelt, mindennemű parazitától mentes, Felv-Fiv negatív kb. 3 éves leányzó. Nem túl játékos, inkább az eszem-dörgölőzöm-alszom típus.
Ágyban alszik a lábadnál, együtt fekszünk, együtt kelünk. Szeret beszélgetni is, mindig van valami mondanivalója.
Az egyetlen dolog amitől fél az a TV, de attól is csak bekapcsolt állapotában. 😅

Rózi egyke cicának szeretne költözni, egy olyan gazdihoz, akinek ő lesz a szeme fénye.
Csak benti tartással, örökbefogadási szerződéssel, kapcsolattartási kötelezettséggel és az állatorvosi költségek átvállalásával fogadható örökbe Budapesten és környékén.
Telefon: 06 70 205 6552