Barney

Szelíd, okos, bohókás. Még iszonyúan kölyök, 1 év körüli ivartalanított, öltött, chipezett, kan kutyus. Nagyon gyorsan tanul, jutalom falattal remekül motiválható. Mindene a játék. Természetesen még a rágási ösztönök, és az érdeklődés azért benne van ezért papucsot semmiképp ne hagyjunk elöl. Kutyákkal nagyon jól ki jön viszont jelez ha valaki a területére szeretne be lépni. Nagy mozgás igénnyel rendelkezik, ezért fontos a minden napi séta vagy játék a gazdival. Ha le van mozgatva, nagyon jó, nyugodt kiegyensúlyozott kutyus. 
Nagyon kötődik, bújós romantikus típus. Csak egy szerető gazdi kellene neki, aki meg tudná adni a biztonságos otthon, és a feltétel nélküli szeretetet, amellyel Ő is elhalmozza majd megmentőjét. 

 Tel: 06 70 205-6552 vagy 06 20 406 6918

Kajla

Kajla kb. 2012-es születésű fiatal barátságos közepes méretű, veszettségoltással, chippel és oltási könyvvel rendelkező szuka kutya. Budapest 17. Kerületben várja a gazdijelölteket. Ivartalanítva van, szívféreg negatív. Kajlát az utcán találták. Nagyon emberközpontú, örül minden emberi jelenlétnek. Kutyákkal a kapcsolatát építeni kell, nem ajánljuk egyből más kutya mellé, mert féltékeny típus és ezen a téren még nincs szocializálva, de a kerítésnél séta közben nem kötekedik és nem veszi fel, ha ugatják. Egyébként egy tünemény,szeretet éhes,barátságos és nagyon szépen sétál pórázon. Imád sétálni,szereti az új dolgokat, gyorsan tanul. Gyerekek mellé is nyugodt szívvel adjuk. Cicákkal nincsen baja, nem mászik, nem szökik. Olyan szerető,felelős családot keresünk neki, akik sokat foglalkoznának vele, családtagként fogadnák őt magukhoz, tanítanák őt.
Tel: 06 70 205-6552


LEXY

Lexy 2018 májusban született, veszettség oltással oltott, kombinált oltási programja folyamatban van. Oltási könyvvel és chippel rendelkezik, ivartalanított, szívféreg negatív szuka kutya. Lexy egy csodálatos kutyus, barátságos, gyerekek mellett nőtt fel. Gazdája nem tudta megfelelően szocializálni, nem tudott vele fajtájának megfelelően foglalkozni, így segítségünket kérte, hogy hozzáértő gazdit találjunk. Nincs vele semmi gond, szocializálni kell, persze nem árt neki a kutyaiskola, foglalkozás. Vannak kutyák akikkel barátságos, játékra hívná őket, van akikkel nem szeretne barátkozni, vagy jelzi véleményét a másik ugatására, de egyáltalán nem visszafoghatatlan a jelleme. Okos, szófogadó, szépen sétál pórázon, imád kirándulni, sétálni emberek közelében lenni. Hétvégenként gyermekemmel sétáltatjuk, szocializáljuk, játszunk vele. Tünemény egy kutya, aki hozzáértő kezében aranyat ér. Olyan gazdit keresünk neki, aki egyrészt ismeri a bull fajtát, tud vele sportolni, foglalkozni, tanítani, családias környezetben tudja őt tartani. Olyan gazdit keresünk neki, aki igen is megérdemli, hogy egy ilyen gyönyörű kutyája legyen, aki minőségi életet tud neki adni. Védekezni a bolha, kullancsok és szívféreg ellen, minőségi ételt ad neki, vigyáz egészségére. Érdeklődni a 0670 205-6552-es telefonszámon lehet.


CORONITA

Cori 2016-os születésű, kombinált és veszettségoltással oltott, ivartalanított keverék szuka kutya.
Gazdái egy jobb élet reményében mondtak le róla. Cori picit tartózkodó, nem barátkozik elsőre, de rövid idő után miután megismer, egy nagyon barátságos, szeretetre éhes, ragaszkodó kutyussá változik. Hihetetlen egy kutyus, elvarázsolja az embert. Bull típusú, de nem nagy testű, inkább közepesen kisebb. Gyönyörű szőre van, rettentően szépen sétál, mindig a közelben van, nem húz. Nagyon jól kijön más szuka és kan kutyusokkal is, játékra hív. Területét védi, idegeneket nem enged be. Kisgyermekek között nevelkedett, családban. Olyan szerető családot keresünk neki, akik megadnák neki a hovatartozás érzését, kirándulnának, nagyokat sétálnának tanulnának együtt. Örökbeadási szerződéssel adjuk őt Budapest és környékére.
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet.


PÖTYI 

KERESSÜK AZ IGAZIT, AKI GONDOZÁSBA VESZI PÖTYIT! Azonnal kihozható az ebrendészeti telepről!
Pötyi élete egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt talán egyszer megálmodta. Pötyi kb. 2 éves fiatal egyenlőre ivaros kan kutyát hosszú hónapokkal ezelőtt Üllőről vitték be a gyáli ebrendészeti telepre. Mikor egy Úr többszöri látogatás után mellette döntött, talán úgy érzete élete megváltozik. Hát Pötyi hiába örült, mert egy lánc végére került és makacs szökős kutyaként lett elkönyvelve.
2018.02.21-én sikerült neki meglépni gazdájától és újra útnak indult, hátha megtalálja szerető otthonát. Mikor állatbarátok megtalálták és gazdájának visszavitték a bőrig ázott fázott kutyát, az becsukta a kapuját előtte, hogy neki ez a "dög" nem kell és nem is engedi be. Mintha nem lenne fellelőség, törvény, esetleg empátia, élőlény felismerő képesség... stb.
Így hát Pötyi újra az ebrendészeti telepre került kennelbe, gazdája ellen pedig eljárást indult és remélhetőleg a nem egyszer feljelentett gazda, akinél már kitudja hány kutya élte le életét egy láncon, de egy biztosan, megkapja méltó büntetését. Információnk szerint több lakos is feljelentette az ebtartási morálja miatt, így reméljük, hogy belátta, hogy a 21. században a házra riasztót kell venni, nem kutyát láncra kötni, hogy ugasson és jelezzen. Belegondolni is rossz...
PÖTYIRŐL:
Pötyi kb 2016-os születésű még ivaros kan. Barátságos, emberbarát, nagy valószínűséggel gyerekekkel is jól kijönne és más kutyákkal sincsen problémája. Nagyon jó jelző kutya és nagyon jó kondícióban van. Izmos testfelépítésű, nagy mozgásigényű érdeklődő és puszi osztó. Ha valaki egy olyan kutyust szeretne, akit még formálni lehet és tanítani, szeret kirándulni, sokat mozogni, esetleg futni sportolni Pötyi biztosan a megfelelő pár lesz. Chipezve és veszettségoltással oltva van, de mindezek mellé mindenképpen javasoljuk a kombinált oltást neki. Minden kutyát akit magánszemély hoz ki a telepről a gyáli Élethang Alapítvánnyal egyeztetve átvállalják az ivartalanítás költségét.
Persze Pötyi se egy áldott jó kutya, mert szakmája a mászás, de úgy gondolom, hogy ha valaki valahol jól érzi magát nem akar szökni, és Pötyi esetében is érdemes megküzdeni a problémával és ezt inkább kezelni mint őt emiatt eldobni.
Ha bárki magához venné őt, egyesületünkkel való szerződéskötés esetében 1 havi kutyaiskola kiképzésen vehetnek részt a Pestlőrinci Kutyakiképző Iskolában.
Azt hiszem, most már minden adott, hogy a megfelelő gazdi feltárcsázza a 06 70 205-6552-es telefonszámot és megbeszéljük a részleteket.


LADY

Lady 2018-as születésű nagy testű, nagy mozgásigényű csodálatos kutya. Chippel, oltással, oltási könyvvel rendelkezik, ivartalanítva van. Gyerekekkel nőtt fel, szobatiszta, nagy mozgásigényű, szeretetre éhes, nagyon barátságos kutyus. 6 hónapig élt egy több gyermekes családnál, akik a rossz szomszédi viszonyokra hivatkozva adták vissza, de ahogy Ladyt megismertük valószínű a nagy mozgásigény és a néha még szocializálatlan viselkedése volt a gond, ami könnyedén kezelhető. Olyan gazdit keresünk neki, aki sokat tud vele mozogni, akár futni, biciklizni, kertes házban kinti-benti tartással tudja őt tartani, tudja őt tanítani, foglalkozni vele. Más kutyákkal is jól kijön, szépen szoktatható. Gyönyörű testalkata és színe már elvarázsolja az embert, de a szeretet és a ragaszkodásával egyből megszeretteti magát. Budapest és környékén keresünk neki gazdit
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet 


MASS

Mass kb. 2015-2016-es születésű, Oltott, chipezett, oltási könyvvel rendelkezik, ivartalanított szívféreg negatív, nagyon jó kondiban lévő csupa szív és szeretet, csodálatos kutya. Kombinált oltásai folyamatban vannak. Nagyon barátságos, türelmes kutya, egy nagy cápa fejű maci. Gyerekekkel jó viszonyban van, játékos, de óriási testsúlya és szája miatt gyerekekkel csak óvatosan 😊 Más kutyákkal való szocializációja folyamatban van, de egyáltalán nem mutat agresszivitást. A tyúkok, kakasok érdekelték, de egyáltalán nem közelített agresszíven feléjük és elfogadta, ha azt mondtuk, hogy nem. Vezényszóra szépen leül, jutalomfalatot követeli 😊Pórázon szépen sétál, ha rendesen le van mozgatva. Szeret sétálni, futni, emberek közelében lenni. Nagyon erős kutyus és bull típusú is, így csak is kizárólag hozzáértő, vele sokat mozgó, sportoló, erős embernek adjuk. Örökbe fogadni, többszöri látogatás után, elő és utókontrollal, örökbeadási szerződéssel Budapest és környékére lehet.


Gazdit keres két gyönyörű, család centrikus, ivartalanított 2018-as születésű staffordshire terrier jellegű szuka és kan testvérpár Gyálon. A kutyák születésük óta családban élnek, a lánykutya bent a lakásban. Gazdáiknak családi helyzet változása miatt, nincs meg a lehetőségük megfelelő méretű területen tartani, lemozgatni, megadni nekik azt amire szükségük van, így fájó szívvel, de szeretnének nekik egy olyan családot ( külön vagy akár együtt), ahol tudják vinni sétálni őket, meglenne a terük a mindennapos élethez. Mindkét kutya nyugodt barátságos, szépen utaznak autóban. Szukákkal és kanokkal is szoktathatóak, de etetést külön kell megoldani, akkor féltékenység van. Chipezve vannak, érvényes oltással rendelkeznek.
A lány kutyus picit félénk, de hamar feloldódik. Sétára még szoktatni kell őket, de rendszeres lemozgatás, foglalkoztatás után valószínű a húzás is megszűnne. 


ÁCSI

Ácsi 2002-ben született, gazdája meghalt így ő egyedül maradt. Oltással, chippel rendelkezik. Ácsinak egy olyan helyet keresünk, ahol egyedüli kutyusként, benti tartással élhet addig amíg ennek értelme van. Mivel idős kutyus, szervezetünk minden költségét, ami korából adódóan keletkezik állja. Olyan gazdit szeretnénk neki, aki ismeri a tacskó fajták makacsságát, és ezt kezelni tudja. Ácsi nem kedvel más kutyákat, se cicákat, Ácsinak egy dolog létezik önmaga és egy szerető társ a kanapén. 
Érdeklődni a 06 70 205652-es telefonszámon lehet


2019.11.09.

Ma megvolt az első séta Foltival! Ez a kutyus egy tünemény 😊 Igen Foxi és épp ezért imád szaladgálni sétálni, mozogni, játszani és mindezt nem abbahagyni 😊
Pórázon szépen sétál, de még felveszi a harcot a kerítés ördögeivel, de a sétából visszafelé már ez is csendesedett. Amúgy biztos jó házőrző is, mert Sándort a panzióban megérkezésekor saját portáján megugatta, jelezvén, hogy kisördög érkezett a házhoz 😊
Szóval semmi olyan rosszat nem tapasztaltunk nála, ami nem lenne jellemző egy kölyökkutyára! November 14-én ivartalanításra kerül és utána mehet Isten hírével boldogítani azt a családot, akik nagyokat sétálnak vele, viszik kirándulni, viszik ha kell kutyaiskolába, napközben ráérnek ( legalább az első 2 hétben)tanítani őt, beilleszkedni. Cserébe egy szeretetéhes, gyönyörű, vidám kutyust kapnak.
Folti 2019 május 18-án született, rendelkezik 1 parvo és egy kombinált oltással. A többit az előző gazdája ígérete ellenére nem adta be neki, ezt így mi pótoljuk az ivartalanítási műtét után. Örökbeadási szerződéssel Budapest és környékére adjuk olyan családba, akinél ténylegesen megkapja azt a türelmet amire egy kölyökkutyának szüksége van. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet (H-P 16:30-tól, hétvégén egész nap)