Közvetített Gazdikereső!


MONA

2017. novemberében született, minden oltással rendelkezik, ivartalanítva van. Gyerekbarát, más kutyákkal is kijön, szeretetre éhes kis mackó kutya. Szocializációját már elkezdtük, kutyaiskolába jár, de még rengeteget kell tanulnia, amit elkezdtünk nála, és reméljük jövőbeli gazdijával folytathatja. Olyan szerető családot keresünk Monának, akik nem riadnak vissza egy új családtag beilleszkedésétől, akik szívesen járnak vele társaságba, beengedik a lakásba mivel rövid szőrű. Kizárólag Budapest és környékére adjuk örökbe, örökbeadási szerződéssel. tel: 0670-205-6552


PÖTYI 

KERESSÜK AZ IGAZIT, AKI GONDOZÁSBA VESZI PÖTYIT! Azonnal kihozható az ebrendészeti telepről!
Pötyi élete egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt talán egyszer megálmodta. Pötyi kb. 2 éves fiatal egyenlőre ivaros kan kutyát hosszú hónapokkal ezelőtt Üllőről vitték be a gyáli ebrendészeti telepre. Mikor egy Úr többszöri látogatás után mellette döntött, talán úgy érzete élete megváltozik. Hát Pötyi hiába örült, mert egy lánc végére került és makacs szökős kutyaként lett elkönyvelve.
2018.02.21-én sikerült neki meglépni gazdájától és újra útnak indult, hátha megtalálja szerető otthonát. Mikor állatbarátok megtalálták és gazdájának visszavitték a bőrig ázott fázott kutyát, az becsukta a kapuját előtte, hogy neki ez a "dög" nem kell és nem is engedi be. Mintha nem lenne fellelőség, törvény, esetleg empátia, élőlény felismerő képesség... stb.
Így hát Pötyi újra az ebrendészeti telepre került kennelbe, gazdája ellen pedig eljárást indult és remélhetőleg a nem egyszer feljelentett gazda, akinél már kitudja hány kutya élte le életét egy láncon, de egy biztosan, megkapja méltó büntetését. Információnk szerint több lakos is feljelentette az ebtartási morálja miatt, így reméljük, hogy belátta, hogy a 21. században a házra riasztót kell venni, nem kutyát láncra kötni, hogy ugasson és jelezzen. Belegondolni is rossz...
PÖTYIRŐL:
Pötyi kb 2016-os születésű még ivaros kan. Barátságos, emberbarát, nagy valószínűséggel gyerekekkel is jól kijönne és más kutyákkal sincsen problémája. Nagyon jó jelző kutya és nagyon jó kondícióban van. Izmos testfelépítésű, nagy mozgásigényű érdeklődő és puszi osztó. Ha valaki egy olyan kutyust szeretne, akit még formálni lehet és tanítani, szeret kirándulni, sokat mozogni, esetleg futni sportolni Pötyi biztosan a megfelelő pár lesz. Chipezve és veszettségoltással oltva van, de mindezek mellé mindenképpen javasoljuk a kombinált oltást neki. Minden kutyát akit magánszemély hoz ki a telepről a gyáli Élethang Alapítvánnyal egyeztetve átvállalják az ivartalanítás költségét.
Persze Pötyi se egy áldott jó kutya, mert szakmája a mászás, de úgy gondolom, hogy ha valaki valahol jól érzi magát nem akar szökni, és Pötyi esetében is érdemes megküzdeni a problémával és ezt inkább kezelni mint őt emiatt eldobni.
Ha bárki magához venné őt, egyesületünkkel való szerződéskötés esetében 1 havi kutyaiskola kiképzésen vehetnek részt a Pestlőrinci Kutyakiképző Iskolában.
Azt hiszem, most már minden adott, hogy a megfelelő gazdi feltárcsázza a 06 70 205-6552-es telefonszámot és megbeszéljük a részleteket.


Fajtához értő gazdát keresünk két gyönyörű bull típusú kutyának kizárólag Budapest és környékére. Csak komoly, felelős, foglalkoztatásukhoz idővel rendelkező, fajtához értő, ellenőrizhető családias helyre adjuk.
Nem adjuk státusz szimbólumnak, kerti dísznek és egyéb nem megfelelő tartásra! A kutyák extrém szépek és nem problémásak, jelenleg is családban élnek.
Maja 2015-ös születésű, ivartalanított, oltott, chipezett szuka. Tyson 2016-os születésű hamarosan ivartalanított oltott chipezett kan ( csak ivartalanítva vihető el) 
A kutyák gyönyörűek, két összeszokott páros, szófogadó, engedelmes, játékos, barátságos kutyák, nyitott kapun se mennek ki, gazdájukra hallgatnak, nagyon jó házőrző kutyák.
Szeretnek játszani, sőt játékra hívnak, mozgékonyak, egészségesek. Igénylik a mozgást és a foglalkozást.
Csak együtt adjuk örökbe őket, többszöri ismerkedés után, ellenőrzött helyre örökbe adási szerződéssel, kapcsolattartással.
Érdeklődni a 06 70 205 -6552-es telefonszámon lehet


Gazdit keres jelenleg borzalmas helyen élő, 2018 áprilisi születésű fekete, ivartalanított, oltott, chipezett barátságos szuka kutyus. Más kutyákkal, nemtől függetlenül nagyon jól kijön, gyerekek és más kutyák mellett nőtt fel.
Extrém játékos, nem szökős, mozgékony,kedves csupa szív, hálás kutya. Pórázon is vezethető, nem rángat, türelmes, nincs idegrendszeri problémája, nem félős. Engedelmességet még tanulnia kell, de hamar tanul, illeszkedő típus.
Kitűnő választás olyan családba, akik nem szeretnének kölyök kutyát, de van napi szinten idejük egy kutyával foglalkozni, sétáltatni, tanítani.
A megfelelő család számára Budapest és környékén él. Kizárólag örökbeadási szerződéssel adjuk örökbe.
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet