Közvetített gazdikeresőnk ZEUSZ...

aki 2018-ban született, ivartalanított, minden oltással rendelkező kb. 35 kg-os kan kutya. Játékos, energikus fiatal kutyus. Mint minden német juhász jellegű kutya foglalkozást, tanulást, figyelmet igényel. Nem agresszív, nevelhető. Olyan jelentkezőket várunk, akik nem csak kerti díszt, hanem társat keresnek, tisztában vannak a fajta igényeivel és van idejük vele foglalkozni. A leendő gazdinak jó ha van olyan helye, ahol Zeusz vihar és tűzijáték idején biztonságba helyezhető, mert ezek a hangok fajtáját jellemzően izgatják de nyugtatóval kezelhető. Gyerekekkel jó a viszonya, kutyákkal is elvan amíg nem ellenségesek irányába. Saját cicával jól elvan, az idegen cicákat viszont elzavarja. Mindenképp fajtához értő gazdi jelentkezőket várunk, utókontrollal. Érdeklődni 30/850-0737 vagy a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet. Megosztásokat megköszönjük! 


Maros és Vackor

Sürgősen gazdit, vagy be fogadót keresünk Marosnak és Vackornak.


Maros

Maros kb 2010-es születésű, kuvasz keverék, ivartalanított szuka kutyus. Sajnos nem szocializált sétára, de nyugodt típus. Jó ház őrző és jelző. Nagy mozgás igényű, hűséges társ aki szeret nagyokat sétálni. Hörgő tágulat miatt picit nehezebben veszi a levegőt, de már szedi a gyógyszert és már most sokkal jobban van.
Szív és bőr féregre lett szűrve szerencsére az eredmény negatív
Egyik gazdája sajnos elhunyt, másik gazdája gyenge egészségi állapota miatt nem tud gondoskodni róla.  Gyerekekkel más kutyákkal barátságos, baromfi kellé nem ajánlott. Gyerekbarát, imádja a simogatást fésülést. Befogadót Gyál és 15 km-es körzetében keresünk, végleges gazdát Budapest és környékén.

Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet.

Vackor

Vackor Kicsit félős kutyus, de egy kis simogatással hamar el lehet nyerni a bizalmát. Pórázon sétáláshoz nincs hozzá szoktatva, még van mit tanulnia. Remek ház őrző, jelez ha valaki közelíti a területét. A két kutyus remekül kijön egymással, hiszen együtt nőttek fel. Örökbe fogadni együtt és külön külön is lehet őket.  

Vackor kb. 2010-ben született, kan, de nem tudjuk hogy ivartalanított e. Terelő kutya, egész életében, bárányok lovak, cicák mellett élt, nem bántja a csirkéket. Lány kutyákkal biztosan tudjuk hogy jól kijön. 

Befogadót Gyál és 15 km-es körzetében keresünk, végleges gazdát Budapest és környékén.

Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet.
2020.06.01. Gazdi kereső cicusok Gyál
A két cicus Vili (fehérebb homlokkal) és Rozi a gyáli patak partjáról lettek mentve! Elérték azt a kort és egészségi állapotot, hogy gazdikereső státuszba kerültek. Sokat ropogtatnak, jó étvágyuk van, mi más dolguk lenne, mint rosszalkodni, játszani, enni és aludni? Ezt be is tartják :-)

Június 15-től mennek az állatorvoshoz a chipjükért, az oltással még várni kell, de mivel mami nincs a láthatáron, így chipezés után örökbefogadhatóak. Örökbeadási szerződéssel, benti tartással, chipezve, aminek a kedvezményes költségét a gazdinak meg kell térítenie, leukózis kombinált oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet.


SELYMESKE

Selymeske icipici, bújós, dorombolós, kompakt cica. Kb. 2020 januári születésű lehet. Ivartalanított kislány. Oltva,chipezve, szerződéssel költözne Budapest és környékére, kizárólag benti tartással! Eleinte félénk, kutyákat nem kedveli. Nagyon szeret játszani. Egyedül is bújócskázik, nagyon vicces darab. Szeret kanapézni, de felpattog a kanapéról ha közeledsz, mert néha eszébe jut, hogy ő amúgy félős cica.
Gyálon lehet ismerkedni vele - illetve videohívásozni.
* A cicatartás anyagi felelősség is. A konyhai maradékon tartott macskák hamar betegesek lesznek a mai világban, így csak akkor vállalj állatot, ha tudod fedezni a minőségibb étkeztetését, oltásait, felmerülő költségeit.
Ha szeretnéd Selymeskét örökbefogadni hívj a 06702056552-es telefonszámon 😊


FOLTOS

Foltos 2016-ban született, két évvel ezelőtt egy házaspár találta őt az utcán, szerettek volna segíteni neki, befogadták, chipeztették, oltatták, ivartalaníttatták, de Foltosnak sajnos az ő energiájuk nagyon kevésnek bizonyult.
Foltos staffordshire keverék, nagyon játékos, gyerekeket kedvelő, szobatiszta, csupa szív benti-kinti kutyus. Nagyon sok szeretetre vágyó, nagy mozgás igényű, még nevelésre szorul. Hívó szóra odajön, szófogadó jellem, de a séta még problémás. Ez valószínű azért van, mert kevés lehetőség adódott őt sétáltatni,pedig szívesen fedezne fel mindent, amivel találkozik. Petárdától, villámlástól fél. Határozott, sportos gazdát keresünk neki, aki elegendő időt tud rá szánni, tudja tanítani és ért a fajtához. Leendő gazdái, ha megfelelő időt fordítanak lemozgatására, egy csupa szív szeretetre méltó okos kutyussal gazdagítják családjukat. A gazdijelöltek jelentkezését Budapest és környékéről várjuk. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet. (h-p 16:30-tól hétvégén egész nap) vagy üzenetben.


LEXY

Lexy 2018 májusban született, veszettség oltással oltott, kombinált oltási programja folyamatban van. Oltási könyvvel és chippel rendelkezik, ivartalanított, szívféreg negatív szuka kutya. Lexy egy csodálatos kutyus, barátságos, gyerekek mellett nőtt fel. Gazdája nem tudta megfelelően szocializálni, nem tudott vele fajtájának megfelelően foglalkozni, így segítségünket kérte, hogy hozzáértő gazdit találjunk. Nincs vele semmi gond, szocializálni kell, persze nem árt neki a kutyaiskola, foglalkozás. Vannak kutyák akikkel barátságos, játékra hívná őket, van akikkel nem szeretne barátkozni, vagy jelzi véleményét a másik ugatására, de egyáltalán nem visszafoghatatlan a jelleme. Okos, szófogadó, szépen sétál pórázon, imád kirándulni, sétálni emberek közelében lenni. Hétvégenként gyermekemmel sétáltatjuk, szocializáljuk, játszunk vele. Tünemény egy kutya, aki hozzáértő kezében aranyat ér. Olyan gazdit keresünk neki, aki egyrészt ismeri a bull fajtát, tud vele sportolni, foglalkozni, tanítani, családias környezetben tudja őt tartani. Olyan gazdit keresünk neki, aki igen is megérdemli, hogy egy ilyen gyönyörű kutyája legyen, aki minőségi életet tud neki adni. Védekezni a bolha, kullancsok és szívféreg ellen, minőségi ételt ad neki, vigyáz egészségére. Érdeklődni a 0670 205-6552-es telefonszámon lehet.


LOLA

Gazdit keres Lola Budapest és környékén. Jelenleg Gyálon van.
Mikor meglátogattam Lolát, egy csodakutya tárult elém. Szemében a csillogás, az öröm. Nagyon nyitott, barátságos, játékra kész kutyus, gyerekekkel, idősekkel, más emberekkel is barátságos. Régen másik kutyussal élt együtt, így az összeszoktatással se lenne gond. Tényleg semmi rosszat nem tudnék róla írni, egyszerűen elvarázsolt. Tudom, mikor az emberek megnézik hány éves, elfordítják a szemüket, de miért is? Lolával már nincs teendő, szocializált, jól nevelt, idős néni mellett él, szereti a gyerekeket, nem igazán kell őt nevelni. A kapun se megy kis. Nagyon jó jelző kutyus.
Sajnos gazdája olyan állapotba került egészségügyileg, hogy nem tud tovább Loláról gondoskodni, ezért segítségünket kérték, hogy találjunk Lolának egy szerető új családot.
Lola 2013-ban született, oltott, chipezett kislány kutyus. Még nem tudjuk, hogy ivartalanítva van-e, de ha nincs ezt is megoldjuk. Örökbeadási szerződéssel Budapest és környékére adjuk örökbe.
Ha te is beleszerettél Lolába és szívesen családodba fogadnád, hívd a 06 70 205 6552-es telefonszámot.


DOLLY

2020.01.22. Dolly gazdikereső lett! 😊
Dolly gyönyörű, jelenleg 40 kilós, chipezett, kombinált és veszettség oltással, oltási könyvvel rendelkező fiatal 2019 áprilisi születésű kaukázusi jellegű szuka kutya. Jelenleg Budapest 17. Kerületben van elhelyezve.
Az elmúlt hetekben sikerült nagyrészt természetét megismerni, ami egyértelműen mutatja az egy gazdás, határozott, kitűnő őrző-védő tulajdonságait. Mindezek mellett imádja azt akit elfogad, a kényeztetést, bundája fésülését, a nagy sétákat. Más kutyákra a kerítésnél nem reagál, nem húz, nem rángat, szépen sétál. Idegenekkel határozottan lép fel, ezért csak határozott, fajtához értő, megismerésére, tartására megfelelő időt figyelmet fordító gazdát keresünk. Nem adjuk " ellesz a több ezer hektáron" " ivaros kan mellé" stb. helyekre. Kizárólag időt és energiát nem sajnáló gazdát keresünk!!Cserébe egyértelműen egy gyönyörű, egészséges, tanulékony kitűnő kondícióban lévő fiatal kutyát nyer.
Ivartalanítása első tüzelése után 1,5 hónappal kötelezően elvégezendő!! Kb 2020 tavasz. Addig a mi nevünkön marad és ez szerződésben rögzítésre kerül! Budapest és környékéről várjuk a jelentkezőket. Hétköznap 15:30-tól hétvégén nagyrészt egész nap hívható a 06702056552-es telefonszám. Valamint sms, messenger üzenetekben tudjuk fogadni az érdeklődők jelentkezését.