Várjuk leveled! 


Figyelem! Közvetített gazdikereső!👆 👆 👆 👆 👆 👆 👆 Két kislány cicus szerető gazdit keres! Ivartalanítási kötelezettseggel, felelős gazdik jeletnekzését várjuk!A cicák már látogathatóak, üzenetben tudtok érdeklődni!
Érdeklődni üzenetben vagy a 06/ 30 271 11 98-as telefonszámon tudtok.
Megosztásokat köszönjük!!! ❤️ 🙏

Közvetített gazdikereső!

3 pici, alomhoz szoktatott kandúr kiscica, várja szerető gazdiját.

Ivartalanítási kötelezettseggel, felelős gazdik jelentkezését várjuk üzenetben, vagy a bundasbarat.hu oldalon keresztül 👆 is fel tudod velünk venni a kapcsolatot.
Megosztásokat is köszönjük 🙏 ♥️
Közvetített gazdikereső: 3 pici, alomhoz szoktatott kandúr kiscica keresi szerető gazdiját. Érdeklődni, üzenetben vagy telefonon

Kókusz, ez a kis bohókás szőrzetű ( épp vedlik 😊 ) gyönyörűség 2019 év elején született, ivartalanított, veszettség és kombinált oltott chippel rendelkező kan kutya. Kókusz elég nagyra nőtt, de vékony testalkatú, jó kondícióban lévő barátságos kutyus. Furcsa kis pofija és szőrzete keverék mivolta miatt van, feltehetőleg egy kuvasz az anyja, de hogy kik a felmenők azt nem tudjuk. Kókusz eleinte izgatott, várja, hogy sétálni menjünk és foglalkozva legyen vele. Pórázon szépen sétál, nem reagál a kerítésél ugató kutyákra, türelmes, nem izgága, csak az első pillanatban amikor tudja, hogy séta lesz. Az erdőben marad a kijelölt úton, és nem tér le arról, így hosszú pórázon is szépen sétáltatható erdőben. Szépen kefélhető a szőre, türelmes, barátságos, szeretetbomba kutyus. Gyerekekkel is jól kijön. Más kutyákkal is szívesen játszana, ismerkedne. Olyan gazdit keresünk neki, aki azért kicsit foglalkozna vele, nevelné, megtanítaná, egy-két szabályra, családias környezetben tartaná őt. Biztos jó futó lenne, és amúgy is imád a szabadban lenni. Nem szalad el, szépen sétál vagy megáll az ember mellett még akkor is, ha más kutya van a láthatáron. Örökbeadási szerződéssel, Budapest és környékére adjuk örökbe.Jelenleg a 17. kerületben van Budapesten.
Érdeklődni a 0670-205-6552-es telefonszámon lehet.


PÖTYI

Chipel, veszettség és kombinált oltással, oltási könyvvel rendelkező, ivartalanított szuka kutya. Pötyi 2016-ban született, nemrég került gondozásunkba, de már régebb óta ismerjük. Gazdája a hatóság közbenjárásával mondott le róla, nem megfelelő tartás miatt. Pötyiről semmi rosszat nem mondhatunk, hacsak nem az, hogy cicákkal és szárnyasokkal nem barátkozik, de egyébként, egy nyugodt, csupaszív, szeretetre éhes kutya. Szófogadó, nyugodt, szépen viselkedik és szépen sétál, nem megy rá más kutyákra. Régi életében sok kapcsolata volt gyerekekkel, más kutyákkal, volt mikor kinti, volt mikor benti kutya volt. Igazán jól emberek között érzi magát, ezért is adnánk őt szívesen olyan családba, ahol ő is a középpontban lehet. Persze azért, mert jó kislány, ettől még elkel a határozott fellépés, de mindez csak megelőző jelleggel, hogy csodálatos természetén eszébe ne jusson változtatni. Tiszta szívből ajánljuk őt családba, nagyon szerethető mackó kutyus. Érdeklődni a 06 70 2056552-es telefonszámon lehet


Tyson

Chipel, veszettség és kombinált oltással, oltási könyvvel rendelkező, ivartalanított kan kutya. Tyson 2018 év elején született, sokáig láncon élt, majd gondozásba vettük. Pár nap alatt letudta adni azt az energiát, ami az 1-2 év alatt felgyülemlett benne úgy, hogy óriásiakat futott, végre szabad lehetett. Tyson méretét tekintve nagy kutya, lelkét tekintve öleb 😊 Imád emberek közelében lenni, szépen sétál pórázon, imád kirándulni, sokat sétálni, de a piknikkel sincs baja, ha ez idő alatt őt simogatják. Nagyon jó házőrző és jelző kutya, gyerekekkel nincs problémája, más kutyákkal is sétált már együtt, az együtt játszást most fogja gyakorolni. Nagyon szépen szocializálható. Olyan, mint egy felnőtt, aki most éli gyerekkorát, szeretettre, játékra törődésre vágyik. Természetesen Tyson fejlődésével itt nem állhatunk meg, így, hogy kutyakiképzők által működtetett panzióban él, igen is vannak szabályok, amiket el kellett sajátítania és hamarosan a kutyaiskolával is megismerkedik. Olyan gazdit keresünk Tysonnak, aki megfelelő időt tud rá szánni, szeret kirándulni, vagy hosszasan sétálni, szívesen vinné kutyaiskolába, tud határozottan bánni a kutyával. Örökbeadási szerződéssel, Budapest és környékére adjuk örökbe.
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet


Közvetített gazdikeresőnk ZEUSZ...

aki 2018-ban született, ivartalanított, minden oltással rendelkező kb. 35 kg-os kan kutya. Játékos, energikus fiatal kutyus. Mint minden német juhász jellegű kutya foglalkozást, tanulást, figyelmet igényel. Nem agresszív, nevelhető. Olyan jelentkezőket várunk, akik nem csak kerti díszt, hanem társat keresnek, tisztában vannak a fajta igényeivel és van idejük vele foglalkozni. A leendő gazdinak jó ha van olyan helye, ahol Zeusz vihar és tűzijáték idején biztonságba helyezhető, mert ezek a hangok fajtáját jellemzően izgatják de nyugtatóval kezelhető. Gyerekekkel jó a viszonya, kutyákkal is elvan amíg nem ellenségesek irányába. Saját cicával jól elvan, az idegen cicákat viszont elzavarja. Mindenképp fajtához értő gazdi jelentkezőket várunk, utókontrollal. Érdeklődni 30/850-0737 vagy a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet. Megosztásokat megköszönjük! 


Maros és Vackor

Sürgősen gazdit, vagy be fogadót keresünk Marosnak és Vackornak.


Maros

Maros kb 2010-es születésű, kuvasz keverék, ivartalanított szuka kutyus. Sajnos nem szocializált sétára, de nyugodt típus. Jó ház őrző és jelző. Nagy mozgás igényű, hűséges társ aki szeret nagyokat sétálni. Hörgő tágulat miatt picit nehezebben veszi a levegőt, de már szedi a gyógyszert és már most sokkal jobban van.
Szív és bőr féregre lett szűrve szerencsére az eredmény negatív
Egyik gazdája sajnos elhunyt, másik gazdája gyenge egészségi állapota miatt nem tud gondoskodni róla.  Gyerekekkel más kutyákkal barátságos, baromfi kellé nem ajánlott. Gyerekbarát, imádja a simogatást fésülést. Befogadót Gyál és 15 km-es körzetében keresünk, végleges gazdát Budapest és környékén.

Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet.

Vackor

Vackor Kicsit félős kutyus, de egy kis simogatással hamar el lehet nyerni a bizalmát. Pórázon sétáláshoz nincs hozzá szoktatva, még van mit tanulnia. Remek ház őrző, jelez ha valaki közelíti a területét. A két kutyus remekül kijön egymással, hiszen együtt nőttek fel. Örökbe fogadni együtt és külön külön is lehet őket.  

Vackor kb. 2010-ben született, kan, de nem tudjuk hogy ivartalanított e. Terelő kutya, egész életében, bárányok lovak, cicák mellett élt, nem bántja a csirkéket. Lány kutyákkal biztosan tudjuk hogy jól kijön. 

Befogadót Gyál és 15 km-es körzetében keresünk, végleges gazdát Budapest és környékén.

Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet.
2020.06.01. Gazdi kereső cicusok Gyál
A két cicus Vili (fehérebb homlokkal) és Rozi a gyáli patak partjáról lettek mentve! Elérték azt a kort és egészségi állapotot, hogy gazdikereső státuszba kerültek. Sokat ropogtatnak, jó étvágyuk van, mi más dolguk lenne, mint rosszalkodni, játszani, enni és aludni? Ezt be is tartják :-)

Június 15-től mennek az állatorvoshoz a chipjükért, az oltással még várni kell, de mivel mami nincs a láthatáron, így chipezés után örökbefogadhatóak. Örökbeadási szerződéssel, benti tartással, chipezve, aminek a kedvezményes költségét a gazdinak meg kell térítenie, leukózis kombinált oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatóak örökbe. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet.


MÓKUS

https://www.youtube.com/watch?v=z_teQuEZZ9M Chipezett, veszettség és kombinált oltással oltott, oltási könyvvel rendelkező, hamarosan ivartalanított kistestű, alig 4-5 kilós kan kutya. 2020.07.01-től örökbefogadható.Tudjuk, Mókus nem mai darab, de gondoljunk bele, hogy ennek ellenére még nem élt normális életet. Mókus 2012-ben született. Gazdája, akitől nemrég nem megfelelő állattartás miatt lett elhozva sintértelepről vette magához, majd onnantól életét olyan körülmények között élte tovább, ami egy teljesen ingerszegény és méltatlan bármilyen állathoz. Mókus inkább egyedüli kutyusnak való, mert picit féltékeny természetű. Imád ölbe lenni, szereti, ha simogatják, foglalkoznak vele. Mondhatni egy fürge öleb kutya. A játékokkal most ismerkedik, a kertbe jó nagyokat szaladgál. El van egy kisebb kertben is, mivel kistestű, neki olyan a kert, mint egy mező. Nyugodt szívvel lehet ő egy idősebb ember kutyusa is, ahol nincs másik kutya és nincsenek olyan rések a kerítésen, amin kiférne. Nem mintha eddig szökött volna, de nem is tudott. Igazából szívesen adnánk olyan helyre, ahol egész nap vagy sokat vannak vele, hisz annyi mindenről maradt le az életben eddig. Ő még simán elél akár 10 évig is, egészséges energikus kutya. Örökbeadási szerződéssel, Budapest és környékére adjuk örökbe. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet


SELYMESKE

Selymeske icipici, bújós, dorombolós, kompakt cica. Kb. 2020 januári születésű lehet. Ivartalanított kislány. Oltva,chipezve, szerződéssel költözne Budapest és környékére, kizárólag benti tartással! Eleinte félénk, kutyákat nem kedveli. Nagyon szeret játszani. Egyedül is bújócskázik, nagyon vicces darab. Szeret kanapézni, de felpattog a kanapéról ha közeledsz, mert néha eszébe jut, hogy ő amúgy félős cica.
Gyálon lehet ismerkedni vele - illetve videohívásozni.
* A cicatartás anyagi felelősség is. A konyhai maradékon tartott macskák hamar betegesek lesznek a mai világban, így csak akkor vállalj állatot, ha tudod fedezni a minőségibb étkeztetését, oltásait, felmerülő költségeit.
Ha szeretnéd Selymeskét örökbefogadni hívj a 06702056552-es telefonszámon 😊


FOLTOS

Foltos 2016-ban született, két évvel ezelőtt egy házaspár találta őt az utcán, szerettek volna segíteni neki, befogadták, chipeztették, oltatták, ivartalaníttatták, de Foltosnak sajnos az ő energiájuk nagyon kevésnek bizonyult.
Foltos staffordshire keverék, nagyon játékos, gyerekeket kedvelő, szobatiszta, csupa szív benti-kinti kutyus. Nagyon sok szeretetre vágyó, nagy mozgás igényű, még nevelésre szorul. Hívó szóra odajön, szófogadó jellem, de a séta még problémás. Ez valószínű azért van, mert kevés lehetőség adódott őt sétáltatni,pedig szívesen fedezne fel mindent, amivel találkozik. Petárdától, villámlástól fél. Határozott, sportos gazdát keresünk neki, aki elegendő időt tud rá szánni, tudja tanítani és ért a fajtához. Leendő gazdái, ha megfelelő időt fordítanak lemozgatására, egy csupa szív szeretetre méltó okos kutyussal gazdagítják családjukat. A gazdijelöltek jelentkezését Budapest és környékéről várjuk. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet. (h-p 16:30-tól hétvégén egész nap) vagy üzenetben.


Cuki 

Gazdit keres egyenlőre Cuki névre keresztelt kiscicánk Gyál és környékén. Kizárólag örökbe adasi szerződéssel és ivartalanítási kötelezettseggel adjuk örökbe. Bűbájos, kedves kiscica, féreg hajtót már kapott, hamarosan kezdődhet oltási programja. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon vagy üzenetben. 


DOLLY

2020.01.22. Dolly gazdikereső lett! 😊
Dolly gyönyörű, jelenleg 40 kilós, chipezett, kombinált és veszettség oltással, oltási könyvvel rendelkező fiatal 2019 áprilisi születésű kaukázusi jellegű szuka kutya. Jelenleg Budapest 17. Kerületben van elhelyezve.
Az elmúlt hetekben sikerült nagyrészt természetét megismerni, ami egyértelműen mutatja az egy gazdás, határozott, kitűnő őrző-védő tulajdonságait. Mindezek mellett imádja azt akit elfogad, a kényeztetést, bundája fésülését, a nagy sétákat. Más kutyákra a kerítésnél nem reagál, nem húz, nem rángat, szépen sétál. Idegenekkel határozottan lép fel, ezért csak határozott, fajtához értő, megismerésére, tartására megfelelő időt figyelmet fordító gazdát keresünk. Nem adjuk " ellesz a több ezer hektáron" " ivaros kan mellé" stb. helyekre. Kizárólag időt és energiát nem sajnáló gazdát keresünk!!Cserébe egyértelműen egy gyönyörű, egészséges, tanulékony kitűnő kondícióban lévő fiatal kutyát nyer.
Ivartalanítása első tüzelése után 1,5 hónappal kötelezően elvégezendő!! Kb 2020 tavasz. Addig a mi nevünkön marad és ez szerződésben rögzítésre kerül! Budapest és környékéről várjuk a jelentkezőket. Hétköznap 15:30-tól hétvégén nagyrészt egész nap hívható a 06702056552-es telefonszám. Valamint sms, messenger üzenetekben tudjuk fogadni az érdeklődők jelentkezését.