Maros és Vackor

Sürgősen gazdit, vagy be fogadót keresünk Marosnak és Vackornak.


Maros

Maros kb 2010-es születésű, kuvasz keverék, ivartalanított szuka kutyus. Sajnos nem szocializált sétára, de nyugodt típus. Jó ház őrző és jelző. Nagy mozgás igényű, hűséges társ aki szeret nagyokat sétálni. Hörgő tágulat miatt picit nehezebben veszi a levegőt, de már szedi a gyógyszert és már most sokkal jobban van.
Szív és bőr féregre lett szűrve szerencsére az eredmény negatív
Egyik gazdája sajnos elhunyt, másik gazdája gyenge egészségi állapota miatt nem tud gondoskodni róla.  Gyerekekkel más kutyákkal barátságos, baromfi kellé nem ajánlott. Gyerekbarát, imádja a simogatást fésülést. Befogadót Gyál és 15 km-es körzetében keresünk, végleges gazdát Budapest és környékén.

Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet.

Vackor

Vackor Kicsit félős kutyus, de egy kis simogatással hamar el lehet nyerni a bizalmát. Pórázon sétáláshoz nincs hozzá szoktatva, még van mit tanulnia. Remek ház őrző, jelez ha valaki közelíti a területét. A két kutyus remekül kijön egymással, hiszen együtt nőttek fel. Örökbe fogadni együtt és külön külön is lehet őket.  

Vackor kb. 2010-ben született, kan, de nem tudjuk hogy ivartalanított e. Terelő kutya, egész életében, bárányok lovak, cicák mellett élt, nem bántja a csirkéket. Lány kutyákkal biztosan tudjuk hogy jól kijön. 

Befogadót Gyál és 15 km-es körzetében keresünk, végleges gazdát Budapest és környékén.

Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet.
HEKTOR

Hektor a mi szépségkirályunk.❤️ Számunkra minden kutya egyformán szép és értékes, de ő az, akire ha bárki ránéz, azt mondja - gyönyörű. És ez így igaz. Hektor gyönyörű. Különleges világosbarna szőrzet, világító szemek, csoki orr, csodálatosan izmos test. Ráadásul nagyon fiatal, 2019 nyár elején születhetett. Ennek ellenére kész "férfi". Bár bull típusú - amivel a gazdisodásra esélytelenek táborát kellene, hogy növelje - de különleges szépsége miatt úgy gondoljuk, hogy érte mégis tolongás lesz. Ennek ellenére azt mondjuk, hogy nem adjuk olyannak, aki pusztán a szépsége miatt választaná őt. Hektor ugyanis sokkal több annál, mint egy "szép kutya". Hektor egy édes, félig-meddig még kölyökkutya bumfordi mackó, aki szomjazza a szeretetet és a törődést, és akinek egy határozott, de szerető gazdi hiányzik az életéből. Úgyhogy státuszszimbólumot kereső egyének ne is jelentkezzenek rá!
Hektor ivartalanított, korának megfelelő oltásokkal rendelkező ebecske. Mindenkivel barátságos. Az embereket imádja és más kutyákhoz is barátsággal, játékosan - persze igazi bull típusnak megfelelően, dömperként, néha malackásan röfögve - közelít. Hogy ez a barátságos közelítés így is maradjon, erősen ajánlott vonatkozásában a kutyaiskola, valamint a folyamatos szocializáció. Pórázon viszonylag szépen sétál.
Hektor ideális gazdija ismeri a bull típusú kutyákat, biztosítja számára továbbra is a megfelelő szocializációt, a határozott, de szeretetteljes nevelést, sportos, és készen áll arra, hogy naponta lemozgassa, foglalkozzon vele. Hektor már ifjonti kora ellenére is termetes egyéniség, felnőtt korára kifejezetten erőteljes "fiatalembernek" tippeljük, így leendő gazdijának képesnek kell lennie ezt az erőt uralni. Hektort - Lexyhez hasonlóan - csak olyan gazdinak adjuk, aki megérdemli, hogy egy ilyen gyönyörű és szuper kutyája legyen, és aki minőségi életet tud számára biztosítani. Hektort szerződéssel adjuk örökbe elsősorban Budapest és környékére. Tel: 06 70 205 6552 ( h-p 26:30-tól, hétvégén egész nap) vagy üzenetben


LADY

A kutyus 2 éves német juhász jellegű, Lady névre hallgat. Ivartalanítva kerülne új gazdijához. Oltva, chipelve van. Hűséges házőrző, játékos természetű kutyus, ha valakit megszeret, azzal nagyon kedves, hamar barátkozik. Nagyon szeret focilabdájával játszani, nagyokat sétálni, futni az erdőben. Más kutyák felé nyit, kanokkal kifejezetten barátságos. Olyan hozzáértő gazdit keresünk neki, aki szeret sokat sétálni akár futni, sokat foglalkozna vele, foglalkoztatná, akár kutyaiskolába is vinné. Lady egy nagyon kedves kutya nagyon nagy energiával. Budapest és környékén keressük neki az igazi társat.
Érdeklődni a 0670 205-6552-es telefonszámon lehet ( h-p 16:30-tól vagy hétvégén egész nap) valamint üzenetben. 


LUJZI

2019.12.23. Lujzi visszakerül gondozásunkba :-( El is hoztuk! Jelenleg 17 kerület kutyapanzióban van. :-( Sajnáljuk, mert egy igazi gyerekbarát, okos, gyönyörű és nagyon jó kutyus ő, és újra ki kell szakítani egy családból... de talán így akarja a sors...

Lujza 2016 májusában született ivartalanított, szív és bőrféreg negatív, oltott szuka kutyus. Eddigi életét nagyrészt láncon vagy nem megfelelő körülmények között töltötte, a nagy betűs élet nemrég kezdődött neki, amikor is gondozásba vettük. Nem nagy testű, térd alatt érő, de gyönyörű testfelépítésű bull típusú kutyus. Barátságos, vidám, csóválós. Gyerekekkel is barátságos, gyönyörűen sétál pórázon, vezényszóra leül. Nagyon okos, tanulékony, érdeklődő. Lujzit szívesen adnánk olyan családba, ahol esetleg középiskolás gyermek van és szívesen tanulna vele, foglalkoztatná, kutyaiskolába járna vele. Más kutyákkal se agresszív, nemrég voltak kölykei, nagyon szépen nevelte őket. Mindenképp felelős családot keresünk neki, kinti-benti tartással, sok foglalkozással, sétával, kirándulással, nem szeretnénk, ha abbahagyná a kutyaiskolai tanulmányokat, mert jelenleg ez nagyon fontos neki és a szocializációjához. Autóban is fegyelmezetten viselkedik. Örökbeadási szerződéssel Budapest és környékére adjuk örökbe. Érdeklődni lehet: 0670205-6552 


CATNISS

Catniss egy 2019. áprilisi születésű, ivartalanított, dupla kombinált oltással rendelkező, chipezett, szépséges cicalány. Családban nőtt fel, azonban ott egy idő után az anyukája bántotta, így korábbi gazdái úgy döntöttek, az lesz Catniss számára a legmegfelelőbb, ha új családot keresünk számára. Catniss jelenleg ideiglenes befogadónál, több cicus társaságában szocializálódik, amivel igen jól is halad. Az eleinte félős cicus nagyon szépen feloldódott, egy bújós, dorombolós, játékos, simi- rajongó kis tigrissé vált. No, ki szeretne maga mellé egy ilyen gyönyörű, kedves bársonytalpú társat? Ugye, hogy mindenki!
Kisgyermekes vagy sokgyermekes családba nem ajánljuk a hölgyeményt, mert hirtelen zajoktól, mozdulatoktól még hajlamos megijedni, azonban nagyobbacska gyermek mellé már tökéletes kedvenc lenne. Rövid időn belül alkalmazkodik minden új helyzethez, így a gyerekeket is megszokja hamar, ha tudja, nem bántják őt. A kutyákért nem rajong. Legalábbis az ideiglenes befogadó tacskóiért nem. Szóval köszöni, kutyát nem kér karácsonyra. 🙂
Catnisst kizárólag benti tartásra - korábban szökős volt, nálunk szigorúan lakás cica -, szerződéssel adjuk örökbe elsősorban Budapest és környékére.
E-mail: bundasbarat@gmail.com
Telefon: 06-70-205-6552 (hétfőtől-péntekig 16:30- tól, hétvégén bármikor és üzenet is bármikor)


FOLTOS

Foltos 2016-ban született, két évvel ezelőtt egy házaspár találta őt az utcán, szerettek volna segíteni neki, befogadták, chipeztették, oltatták, ivartalaníttatták, de Foltosnak sajnos az ő energiájuk nagyon kevésnek bizonyult.
Foltos staffordshire keverék, nagyon játékos, gyerekeket kedvelő, szobatiszta, csupa szív benti-kinti kutyus. Nagyon sok szeretetre vágyó, nagy mozgás igényű, még nevelésre szorul. Hívó szóra odajön, szófogadó jellem, de a séta még problémás. Ez valószínű azért van, mert kevés lehetőség adódott őt sétáltatni,pedig szívesen fedezne fel mindent, amivel találkozik. Petárdától, villámlástól fél. Határozott, sportos gazdát keresünk neki, aki elegendő időt tud rá szánni, tudja tanítani és ért a fajtához. Leendő gazdái, ha megfelelő időt fordítanak lemozgatására, egy csupa szív szeretetre méltó okos kutyussal gazdagítják családjukat. A gazdijelöltek jelentkezését Budapest és környékéről várjuk. Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet. (h-p 16:30-tól hétvégén egész nap) vagy üzenetben.


KAJLA

Kajla kb. 2012-es születésű fiatal barátságos közepes méretű, veszettségoltással, chippel és oltási könyvvel rendelkező szuka kutya. Budapest 17. Kerületben várja a gazdijelölteket. Ivartalanítva van, szívféreg negatív. Kajlát az utcán találták. Nagyon emberközpontú, örül minden emberi jelenlétnek. Kutyákkal a kapcsolatát építeni kell, nem ajánljuk egyből más kutya mellé, mert féltékeny típus és ezen a téren még nincs szocializálva, de a kerítésnél séta közben nem kötekedik és nem veszi fel, ha ugatják. Egyébként egy tünemény,szeretet éhes,barátságos és nagyon szépen sétál pórázon. Imád sétálni,szereti az új dolgokat, gyorsan tanul. Gyerekek mellé is nyugodt szívvel adjuk. Cicákkal nincsen baja, nem mászik, nem szökik. Olyan szerető,felelős családot keresünk neki, akik sokat foglalkoznának vele, családtagként fogadnák őt magukhoz, tanítanák őt.
Tel: 06 70 205-6552


LEXY

Lexy 2018 májusban született, veszettség oltással oltott, kombinált oltási programja folyamatban van. Oltási könyvvel és chippel rendelkezik, ivartalanított, szívféreg negatív szuka kutya. Lexy egy csodálatos kutyus, barátságos, gyerekek mellett nőtt fel. Gazdája nem tudta megfelelően szocializálni, nem tudott vele fajtájának megfelelően foglalkozni, így segítségünket kérte, hogy hozzáértő gazdit találjunk. Nincs vele semmi gond, szocializálni kell, persze nem árt neki a kutyaiskola, foglalkozás. Vannak kutyák akikkel barátságos, játékra hívná őket, van akikkel nem szeretne barátkozni, vagy jelzi véleményét a másik ugatására, de egyáltalán nem visszafoghatatlan a jelleme. Okos, szófogadó, szépen sétál pórázon, imád kirándulni, sétálni emberek közelében lenni. Hétvégenként gyermekemmel sétáltatjuk, szocializáljuk, játszunk vele. Tünemény egy kutya, aki hozzáértő kezében aranyat ér. Olyan gazdit keresünk neki, aki egyrészt ismeri a bull fajtát, tud vele sportolni, foglalkozni, tanítani, családias környezetben tudja őt tartani. Olyan gazdit keresünk neki, aki igen is megérdemli, hogy egy ilyen gyönyörű kutyája legyen, aki minőségi életet tud neki adni. Védekezni a bolha, kullancsok és szívféreg ellen, minőségi ételt ad neki, vigyáz egészségére. Érdeklődni a 0670 205-6552-es telefonszámon lehet.


CORONITA

Cori 2016-os születésű, kombinált és veszettségoltással oltott, ivartalanított keverék szuka kutya.
Gazdái egy jobb élet reményében mondtak le róla. Cori picit tartózkodó, nem barátkozik elsőre, de rövid idő után miután megismer, egy nagyon barátságos, szeretetre éhes, ragaszkodó kutyussá változik. Hihetetlen egy kutyus, elvarázsolja az embert. Bull típusú, de nem nagy testű, inkább közepesen kisebb. Gyönyörű szőre van, rettentően szépen sétál, mindig a közelben van, nem húz. Nagyon jól kijön más szuka és kan kutyusokkal is, játékra hív. Területét védi, idegeneket nem enged be. Kisgyermekek között nevelkedett, családban. Olyan szerető családot keresünk neki, akik megadnák neki a hovatartozás érzését, kirándulnának, nagyokat sétálnának tanulnának együtt. Örökbeadási szerződéssel adjuk őt Budapest és környékére.
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet.


PÖTYI 

KERESSÜK AZ IGAZIT, AKI GONDOZÁSBA VESZI PÖTYIT! Azonnal kihozható az ebrendészeti telepről!
Pötyi élete egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt talán egyszer megálmodta. Pötyi kb. 2 éves fiatal egyenlőre ivaros kan kutyát hosszú hónapokkal ezelőtt Üllőről vitték be a gyáli ebrendészeti telepre. Mikor egy Úr többszöri látogatás után mellette döntött, talán úgy érzete élete megváltozik. Hát Pötyi hiába örült, mert egy lánc végére került és makacs szökős kutyaként lett elkönyvelve.
2018.02.21-én sikerült neki meglépni gazdájától és újra útnak indult, hátha megtalálja szerető otthonát. Mikor állatbarátok megtalálták és gazdájának visszavitték a bőrig ázott fázott kutyát, az becsukta a kapuját előtte, hogy neki ez a "dög" nem kell és nem is engedi be. Mintha nem lenne fellelőség, törvény, esetleg empátia, élőlény felismerő képesség... stb.
Így hát Pötyi újra az ebrendészeti telepre került kennelbe, gazdája ellen pedig eljárást indult és remélhetőleg a nem egyszer feljelentett gazda, akinél már kitudja hány kutya élte le életét egy láncon, de egy biztosan, megkapja méltó büntetését. Információnk szerint több lakos is feljelentette az ebtartási morálja miatt, így reméljük, hogy belátta, hogy a 21. században a házra riasztót kell venni, nem kutyát láncra kötni, hogy ugasson és jelezzen. Belegondolni is rossz...
PÖTYIRŐL:
Pötyi kb 2016-os születésű még ivaros kan. Barátságos, emberbarát, nagy valószínűséggel gyerekekkel is jól kijönne és más kutyákkal sincsen problémája. Nagyon jó jelző kutya és nagyon jó kondícióban van. Izmos testfelépítésű, nagy mozgásigényű érdeklődő és puszi osztó. Ha valaki egy olyan kutyust szeretne, akit még formálni lehet és tanítani, szeret kirándulni, sokat mozogni, esetleg futni sportolni Pötyi biztosan a megfelelő pár lesz. Chipezve és veszettségoltással oltva van, de mindezek mellé mindenképpen javasoljuk a kombinált oltást neki. Minden kutyát akit magánszemély hoz ki a telepről a gyáli Élethang Alapítvánnyal egyeztetve átvállalják az ivartalanítás költségét.
Persze Pötyi se egy áldott jó kutya, mert szakmája a mászás, de úgy gondolom, hogy ha valaki valahol jól érzi magát nem akar szökni, és Pötyi esetében is érdemes megküzdeni a problémával és ezt inkább kezelni mint őt emiatt eldobni.
Ha bárki magához venné őt, egyesületünkkel való szerződéskötés esetében 1 havi kutyaiskola kiképzésen vehetnek részt a Pestlőrinci Kutyakiképző Iskolában.
Azt hiszem, most már minden adott, hogy a megfelelő gazdi feltárcsázza a 06 70 205-6552-es telefonszámot és megbeszéljük a részleteket.


LADY

Lady 2018-as születésű nagy testű, nagy mozgásigényű csodálatos kutya. Chippel, oltással, oltási könyvvel rendelkezik, ivartalanítva van. Gyerekekkel nőtt fel, szobatiszta, nagy mozgásigényű, szeretetre éhes, nagyon barátságos kutyus. 6 hónapig élt egy több gyermekes családnál, akik a rossz szomszédi viszonyokra hivatkozva adták vissza, de ahogy Ladyt megismertük valószínű a nagy mozgásigény és a néha még szocializálatlan viselkedése volt a gond, ami könnyedén kezelhető. Olyan gazdit keresünk neki, aki sokat tud vele mozogni, akár futni, biciklizni, kertes házban kinti-benti tartással tudja őt tartani, tudja őt tanítani, foglalkozni vele. Más kutyákkal is jól kijön, szépen szoktatható. Gyönyörű testalkata és színe már elvarázsolja az embert, de a szeretet és a ragaszkodásával egyből megszeretteti magát. Budapest és környékén keresünk neki gazdit
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet 


Gazdit keres két gyönyörű, család centrikus, ivartalanított 2018-as születésű staffordshire terrier jellegű szuka és kan testvérpár Gyálon. A kutyák születésük óta családban élnek, a lánykutya bent a lakásban. Gazdáiknak családi helyzet változása miatt, nincs meg a lehetőségük megfelelő méretű területen tartani, lemozgatni, megadni nekik azt amire szükségük van, így fájó szívvel, de szeretnének nekik egy olyan családot ( külön vagy akár együtt), ahol tudják vinni sétálni őket, meglenne a terük a mindennapos élethez. Mindkét kutya nyugodt barátságos, szépen utaznak autóban. Szukákkal és kanokkal is szoktathatóak, de etetést külön kell megoldani, akkor féltékenység van. Chipezve vannak, érvényes oltással rendelkeznek.
A lány kutyus picit félénk, de hamar feloldódik. Sétára még szoktatni kell őket, de rendszeres lemozgatás, foglalkoztatás után valószínű a húzás is megszűnne.