Közvetített Gazdikereső!


Munita gazdit keres

Munita ca. 2018 nyarán születhetett nőstény cicus. Eddigi életét utcán töltötte,most próbálja megszokni a meleg puha benti életet, napi többszöri rövid kertben való tartózkodással. Szelíd, ember centrikus, bújós cicus, viszont erős egyéniséggel rendelkezik és ha nem szeretne valamit akkor tovább áll vagy elbújik. Szereti a bunkereket, de nem félelemből búj, inkább úgy mondanánk, hogy óvatos és ismerkedik a szocializációval és az emberekkel. Szereti a jót és a kényelmet, hamar megszokja új helyét. Igényli a kinti levegőt, de felügyelettel nem merészkedik kapun kívülre. Kedves szeretni való különös egyénisége van és gyönyörű, különleges szőre és pofija Egészséges, állatorvos kezelte fülatkáját, hamarosan ivartalanítva is lesz.
Budapest és környékére adjuk örökbe, benti tartásra, chipezve és ivartalanítás után örökbe adási szerződéssel.
Érdeklődni a 06 70 205 -6552-es telefonszámon lehet.


Közvetített gazdikeresők! Tünemény kutyusok, szerető gazdit keresnek! 
Jack és Bull szerető otthont keresnek! Ez a két cseppség egy budapesti panzióban éli életét ahelyett, hogy gyerekekkel, családdal rohangálnának a kertben.
2018 augusztusában született kan kutyusok, kombinált és veszettségoltással, chippel rendelkeznek. Nagyon barátságos, játékos, bújós, ember centrikus,egészséges kutyusok. Tanulniuk sokat kell még, de rettentő tanulékonyak és okosak, imádják, ha foglalkoznak velük.
Kitűnő választás olyan családnak, akik szeretnek kirándulni, szabadban lenni és mindezt kutyájukkal.
Budapest és környékén keresünk családot számukra, örökbeadási szerződéssel, elő és utókontrollal, ivartalanítási kötelezettséggel.
Érdeklődni a 0620279-5970-es telefonszámon lehet.


Picur 

kb.2016 év végi születésű közepesen kis termetű, ivartalanított, oltott kan kutyus. Gazdája lemondott róla, így került gondozásunkba. Picur egy igazi tünemény kutyus, aki jól kijön cicákkal, más kutyákkal, emberekkel, gyerekekkel. Szépen sétál pórázon és tényleg csupa szív és szeretet. Nagyon fegyelmezetten viselkedik a lakásban, szófogadó, szerethető kutyus, viszont persze mint minden kutyának neki is van negatív oldala, ha ez így kijelenthető. Ez pedig a féltékenység, mivel nagyon ragaszkodó és imád az ember közelében lenni, vakkantásokkal és ugribugrival jelzi, hogy vele kell foglalkozni. Picurt kizárólag benti tartásra adjuk örökbe, kertes házba kintre nem. Ennek nagyon egyszerű oka, hogy Picur úgy került a gondozásunkba, hogy előtte fél évig az utcán élt, így amíg meg nem tanulja azt, hogy az akár 10 cm-es lyukak nem azért vannak, hogy azon átpréselje magát, nem mehet kertbe, hacsak nem betonkerítéses 😊 . Szervezetünk elvárja, hogy a tőlünk örökbefogadott kutyusok megfelelően legyenek gondozva, tanítva, ha szükséges kutyaiskolában oktatva.
Érdeklődi a 06 70 205-6552-es telefonszámon lehet.


Pepe és Pongó 

Ivartalanított kandúrok gazdit keresnek. Gyál! 2017. májusában született ivartalanított kandúr kölykök, akiket anyja idő előtt elhagyott, gazdit keresnek. A picik egészségesek, orvos látta őket, féreghajtót kaptak, alomra járnak. Az egyik elevenebb játékos, a másik kicsit visszahúzódóbb szerényebb. Önállóan szépen esznek. Szerető otthont keresünk nekik benti tartással lehetőleg együtt. Chipeztetve adjuk őket örökbe adási szerződéssel Budapest és környékére. Kizárólag Budapest és környékére adunk örökbe.
Érdeklődni a 06 70 -205-6552-es telefonszámon lehet.


LUJZI 

Lujza 2016 májusában született ivartalanított, oltott szuka kutyus. Eddigi életét nagyrészt láncon vagy nem megfelelő körülmények között töltötte, a nagy betűs élet nemrég kezdődött neki, amikor is gondozásba vettük. Nem nagy testű, térd alatt érő, de gyönyörű testfelépítésű bull típusú kutyus. Barátságos, vidám, csóválós. Gyerekekkel is barátságos, gyönyörűen sétál pórázon, vezényszóra leül. Nagyon okos, tanulékony, érdeklődő. Lujzit szívesen adnánk olyan családba, ahol esetleg középiskolás gyermek van és szívesen tanulna vele, foglalkoztatná, kutyaiskolába járna vele. Más kutyákkal se agresszív, nemrég voltak kölykei, nagyon szépen nevelte őket. Mindenképp felelős családot keresünk neki, kinti-benti tartással, sok foglalkozással, sétával, kirándulással, nem szeretnénk, ha abbahagyná a kutyaiskolai tanulmányokat, mert jelenleg ez nagyon fontos neki és a szocializációjához. Autóban is fegyelmezetten viselkedik. Örökbeadási szerződéssel Budapest és környékére adjuk örökbe. Érdeklődni lehet: 0670205-6552


MONA

2017. novemberében született, minden oltással rendelkezik, ivartalanítva van. Gyerekbarát, más kutyákkal is kijön, szeretetre éhes kis mackó kutya. Szocializációját már elkezdtük, kutyaiskolába jár, de még rengeteget kell tanulnia, amit elkezdtünk nála, és reméljük jövőbeli gazdijával folytathatja. Olyan szerető családot keresünk Monának, akik nem riadnak vissza egy új családtag beilleszkedésétől, akik szívesen járnak vele társaságba, beengedik a lakásba mivel rövid szőrű. Kizárólag Budapest és környékére adjuk örökbe, örökbeadási szerződéssel. tel: 0670-205-6552


BETTI

2018.12.28. Betti kutyus gazdit keres
Betti talán 2017-es születésű picike tacskó szerű kutyus, aki chip nélkül szaladgált ott, ahol a madár se jár. A kistarcsai Best Kutyaiskola és Panzió vette magához, tanítják és közben szerető otthont keresnek számára. Betti egy végtelenül kedves, barátságos, kistermetű kizárólag benti tartásra alkalmas tünemény szuka kutyus, akinek igaz sok mindent meg kel még tanulnia az életben, de bizonyára kutyakiképző befogadóktól már az első percekben tanul. 
Olyan felelős gazdit keresnek számára, aki nem riad vissza az éves oltásoktól, az élősködők elleni védekezéstől, az ivartalanítástól és a tanítástól. Igazi szerető, felelős otthonba szeretnék őt adni. Jelentkezni a 0630-3100630-as telefonszámon lehet Budapest és környékéről.


2018.11.02. Gazdikereső nőstény cicus Gyál

Gazdit keresünk ennek a májusi születésű, hamarosan ivartalanításra kerülő nőstény cicusnak. Gyönyörű cicus, aki egy család kertjében él, de a kutyus miatt, sajnos nem igazán tud teljes cica életet élni. Olyan befogadót keresünk neki, aki tudja lakásban tartani, picit jobban megszelídíteni, megmutatni neki, hogy van a tetőn kívül is élet. A család próbálja szelídíteni a cicust, de a jelenlegi környezetben nincsenek a legjobb lehetőségeik. Kérjük, ha bárki magához venné a cicust jelentkezzen nálunk. a cicust felv-Fiv tesztre szűrve, chipezve, féreghajtva, bolháktól védve adjuk örökbe szerződéssel Budapest és környékére benti tartásra, csak felügyelettel a kertbe!

érdeklődni a 06 70 2056552-s telefonszámon lehet.


LIZA

Felelős gazdát keres Liza! Liza 2017 novemberében született, gyerekekkel, más kutyákkal jól kijön, szocializált, szobatiszta, játékos, jól nevelt. Minden oltással ( parvó, kombinált, veszettség) rendelkezik, folyamatosan féreghajtva van, minőségi tápon nevelt, ivartalanítása folyamatban van, hisz most lépett a korba. Ha egy igazi családbarát, fiatal, emberszerető, szófogadó kutyusra vágysz, de már nem szeretnél, vagy nem tudod egy ici pici kutyussal járó mindennapokat felvállalni Liza egy főnyeremény lehet. Kizárólag felelős, állatbarát családok jelentkezését várjuk, akik megadhatják Lizának mindazt amit eddig kapott. Jelentkezni a 06 70 205-6552-es telefonszámon lehet. A kutus jelenleg Érden van!


PÖTYI 

KERESSÜK AZ IGAZIT, AKI GONDOZÁSBA VESZI PÖTYIT! Azonnal kihozható az ebrendészeti telepről!
Pötyi élete egyáltalán nem úgy indult, ahogy azt talán egyszer megálmodta. Pötyi kb. 2 éves fiatal egyenlőre ivaros kan kutyát hosszú hónapokkal ezelőtt Üllőről vitték be a gyáli ebrendészeti telepre. Mikor egy Úr többszöri látogatás után mellette döntött, talán úgy érzete élete megváltozik. Hát Pötyi hiába örült, mert egy lánc végére került és makacs szökős kutyaként lett elkönyvelve.
2018.02.21-én sikerült neki meglépni gazdájától és újra útnak indult, hátha megtalálja szerető otthonát. Mikor állatbarátok megtalálták és gazdájának visszavitték a bőrig ázott fázott kutyát, az becsukta a kapuját előtte, hogy neki ez a "dög" nem kell és nem is engedi be. Mintha nem lenne fellelőség, törvény, esetleg empátia, élőlény felismerő képesség... stb.
Így hát Pötyi újra az ebrendészeti telepre került kennelbe, gazdája ellen pedig eljárást indult és remélhetőleg a nem egyszer feljelentett gazda, akinél már kitudja hány kutya élte le életét egy láncon, de egy biztosan, megkapja méltó büntetését. Információnk szerint több lakos is feljelentette az ebtartási morálja miatt, így reméljük, hogy belátta, hogy a 21. században a házra riasztót kell venni, nem kutyát láncra kötni, hogy ugasson és jelezzen. Belegondolni is rossz...
PÖTYIRŐL:
Pötyi kb 2016-os születésű még ivaros kan. Barátságos, emberbarát, nagy valószínűséggel gyerekekkel is jól kijönne és más kutyákkal sincsen problémája. Nagyon jó jelző kutya és nagyon jó kondícióban van. Izmos testfelépítésű, nagy mozgásigényű érdeklődő és puszi osztó. Ha valaki egy olyan kutyust szeretne, akit még formálni lehet és tanítani, szeret kirándulni, sokat mozogni, esetleg futni sportolni Pötyi biztosan a megfelelő pár lesz. Chipezve és veszettségoltással oltva van, de mindezek mellé mindenképpen javasoljuk a kombinált oltást neki. Minden kutyát akit magánszemély hoz ki a telepről a gyáli Élethang Alapítvánnyal egyeztetve átvállalják az ivartalanítás költségét.
Persze Pötyi se egy áldott jó kutya, mert szakmája a mászás, de úgy gondolom, hogy ha valaki valahol jól érzi magát nem akar szökni, és Pötyi esetében is érdemes megküzdeni a problémával és ezt inkább kezelni mint őt emiatt eldobni.
Ha bárki magához venné őt, egyesületünkkel való szerződéskötés esetében 1 havi kutyaiskola kiképzésen vehetnek részt a Pestlőrinci Kutyakiképző Iskolában.
Azt hiszem, most már minden adott, hogy a megfelelő gazdi feltárcsázza a 06 70 205-6552-es telefonszámot és megbeszéljük a részleteket.