Várjuk leveled! 


Közvetített Gazdikereső!

7 éves, rendszeresen oltott, baratságos kicsit vehemens kan keverék kutyus szerető gazdit keres.

Érdeklődni a 06309420715-ös telefonszámon lehet. 


TONY STARK


Tony kb. 3 éves fiatal, hamarosan ivartalanított, chippel, oltási könyvvel, veszettség oltással rendelkező kan kutya. Sérült lábbal, találtuk valószínűleg autó ütötte el, chipje nem volt, gazdája nem lett meg. 

Tony alapvetően egy emberekkel kedves, más kutyák iránt érdeklődő kutya. Pozitív, hogy mikor sérült lábát napi szinten kezeltük a csontig mélyedő sebeit, nem harapott, nem kapott oda, türelmesen bírta, mára teljesen begyógyult. Szépen sétál pórázon, kerítésnél se reagált a kutyák ugatására, élvezi a sétát az erdőben, érdeklődő és imádja az embereket. 

Kisebb testű, bull jellegű kutya. Ivartalanítása kb. október végén esedékes előtte egy szív ultrahangot is végzünk nála. Olyan gazdijelöltek jelentkezését várjuk, akik szívesen nevelgetnek, tanítanak egy fiatal aktív kutyát. Kinti-benti tartással sok sétával, türelemmel fogadják családias környezetbe. Örökbe adási szerződéssel, Budapest és környékére adjuk örökbe. Ivartalanítását és szívultrahangját egyesületünk állja. 


HULK

Hulk hírek Hulk 1 éves vásárolt, majd gazdája által leadott staffordshire jellegű kutyus. Hosszú ideje nem kezelt Demodexes, oltatlan kutya ( még nem kaphatja meg az oltást, gyulladt bőre miatt). Szóval szarul kezdődött az élet, nem oda sodorta, ahol kellett volna. Az elmúlt két hét sem a jó dolgokról szólt neki, mert túlesett egy ivartalantáson, fürdetésen, és tölcsérrel a fején egy kennelben kellett eddig idejét eltölteni. Most szombaton viszont megtehette első sétáját az erdőben velünk :-) Nagyon nagyon élvezte, és bár nem volt most egy hosszú séta, de elfáradt. Ahhoz képest, hogy egy rémálom volt ráadni a nyakörvet, gyönyörűen sétál pórázon. Nagyon jó kutya ő, csak egy jó gazdi hiányzik, aki mindennap foglalkozna vele egy kicsit és bepótolná az elmúlt egy év hiányosságait. Hulknak viszont nem csak gazdit hanem amíg a megfelelő nem jön el, addig támogatókat is keresünk, hisz a kezelése és panzió költsége, hypoallergén tápja havonta meghaladja a 40ezer forintot. Ha bármiben segíteni tudsz nekünk és Hulknak, elérsz a 06 70 205 6552-es telefonszámon ( H-P: 16:30-tól, Sz-V: 8:30-20:00-ig. ) 
Az anyagi segítséget munkánkhoz a következő elérhetőségen várjuk: Kedvezményezett: Bundás Barát Állatvédő EgyesületBank neve: PÁTRIA TakarékszövetkezetSzámlaszám: 65100118-11392792-00000000IBAN:HU96651001181139279200000000Swift kód külföldről való utaláshoz: TAKBHUHBXXXAdószám: 18620029-1-13Paypal: bundasbarat@gmail.com
KöszönjükBundás Barát Állatvédő Egyesület 
Gyál

SIMON

Simon megjárta a hadak útját, de most már eljött az idő, hogy belépjen a gazdikeresők közé! Simon egy 10+ éves öregúr, akit a volt "gazdái" magára hagytak amikor elköltöztek. Egy végtelenül kedves, nyugodt cica, aki nem vágyik másra, minthogy az ember mellett feküdjön, miközben hangosan dorombolva követelje a Simit. De azért néha játszani is kedve támad. Olyan szerető gazdit keresünk neki, aki a következő éveit megszépítené, olyan gazdit aki Nem azt éRzi, hogy ő egy idős cica, hanem azt, hogy ő is megérdemel egy szerető otthont.
Amikor rátaláltunk, mindössze 2,5 kg volt, valószínűleg már hetek óta nem kapott rendesen enni. A szája borzalmas állapotban volt... ami foga még volt neki, vagy el volt törve, vagy be volt gyulladva. Két hónap alatt Simon már majdnem 5 kg lett. Sajnos el kellett távolítani az összes fogát, de ez nem gátolja semmiben, imádja a pocakját. Mivel öreg cica, így renál tápot eszik, de nem válogatós. Bár nem tudjuk más macskákkal milyen a viszonya, ahol találtuk, a környékbeliek azt mondták, hogy tart a többi kinti cicáktól. Kétszer volt FIV/FeLV tesztje, mind a kétszer negatív eredménnyel. Oltva, chippelve cuccolna új gazdijához. Jelenleg Gyálon van
Tel: 06 70 205-6552 H-P:16:30-tól Sz-V: 8:00-20:00


MÁZLI

Mázli kb. 2020.06.01-én született nőstény cicus. Chipezve és féreghajtva van. Oltását a következő napokban kaphatja meg. Picit félénk cicus, de kézben élvezi a simogatást. Játékra kész, de még csak inkább a tesó bunyó és a kergetőzés érdekli. Jelenleg a 11.kerületben van ideiglenes befogadónál. Örökbefogadni kizárólag Budapest és környékéről lehet, benti tartással, ivartalanítási kötelezettséggel, a chip és az oltás árának megtérítésével. Olyan felelős gazdik jelentkezését várjuk, akik tudják mivel jár egy kölyök állat befogadása! Érdeklődni a 0670-205-6552-es telefonszámon lehet. H-P: 16:30-20:00 óráigSz-V: 9:00-20:00 óráig

HARMAT

Harmat, cuki 🙂 kb. 2020 augusztusában született kislány cicus. Mostanság lesz 1 kg, így hamarosan megkaphatja első oltását. Jelenleg ideiglenes befogadónál van Budapesten a 10. kerületben, ott vár a szerető gazdira.
Nagyon kedves, játékos, fiatal cicus, gyönyörű kis pofival. Különleges cicus ő, még pacsit is ad :-) Minőségi élelmet kap, almot használ. Örökbe adási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe Budapest és környékén. Érdeklődni a 0670-205-6552-es telefonszámon lehet🙂 h-p 16:30-tól, hétvégén egész nap. 


ÉJFÉL

Éjfél kb. 2020.06.01-én született nőstény cicus. Chipezve és féreghajtva van. Oltását a következő napokban kaphatja meg. Picit félénk cicus, de kézben élvezi a simogatást. Játékra kész, de még csak inkább a tesó bunyó és a kergetőzés érdekli. Jelenleg a 11.kerületben van ideiglenes befogadónál. Örökbefogadni kizárólag Budapest és környékéről lehet, benti tartással, ivartalanítási kötelezettséggel, a chip és az oltás árának megtérítésével. Olyan felelős gazdik jelentkezését várjuk, akik tudják mivel jár egy kölyök állat befogadása! Érdeklődni a 0670-205-6552-es telefonszámon lehet. H-P: 16:30-20:00 óráigSz-V: 9:00-20:00 óráig
Gazdit keres 8-10 hónap körüli ivartalanított vörös kandúr cicus Gyálon.
Végtelenül kedves, bújós, türelmes. Gyerek barát szelíd és gyönyörű. Egy kincs lenne egy családban, nem az utcára való.
Egy autó alatt kuporgott napokig, majd megtalálója hazavitte, de ott nem maradhat, mert be nem tudják engedni, mivel nem szereti a kutyát, kint pedig veszélyben van, bántják az utca kandúrcicái . Egyesületünk vállalja a felv-fiv tesztet és az első oltást. Örökbeadási szerződéssel chipezve kizárólag benti tartásra fogadható örökbe Budapest és környékén.
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet. Munkaidőben, sajnos nem tudom felvenni. 16:30 után hívj, köszönöm


PÖTYI


Chipel, veszettség és kombinált oltással, oltási könyvvel rendelkező, ivartalanított szuka kutya.
Pötyi 2016-ban született, nemrég került gondozásunkba, de már régebb óta ismerjük. Gazdája a hatóság közbenjárásával mondott le róla, nem megfelelő tartás miatt. 

Pötyiről semmi rosszat nem mondhatunk, hacsak nem az, hogy cicákkal és szárnyasokkal nem barátkozik, de egyébként, egy nyugodt, csupaszív, szeretetre éhes kutya. Szófogadó, nyugodt, szépen viselkedik és szépen sétál, nem megy rá más kutyákra.

 Régi életében sok kapcsolata volt gyerekekkel, más kutyákkal, volt mikor kinti, volt mikor benti kutya volt. Igazán jól emberek között érzi magát, ezért is adnánk őt szívesen olyan családba, ahol ő is a középpontban lehet. Persze azért, mert jó kislány, ettől még elkel a határozott fellépés, de mindez csak megelőző jelleggel, hogy csodálatos természetén eszébe ne jusson változtatni. Tiszta szívből ajánljuk őt családba, nagyon szerethető mackó kutyus. 

Érdeklődni a 06 70 2056552-es telefonszámon lehet.


CSILI

Van nekünk egy 8 éves, ivartalanított, gazdikereső kandúr cicánk: Csili. (A honnan, hogyan került hozzánk részt ugorjuk, nem volt eddig jó élete).
Immunrendszere nem volt a toppon, de a vitaminoknak köszönhetően viszont már remekül van. Ő már egy nyugodt cicus, aki szívesen napozik a fűben, alszik egy kanapén, és bújik melléd az ágyba. Imádja a hasát, dorombol, cukul. Idős gazdinak is szívesen adjuk, hisz ő már nem a rosszcsont ugri-bugri cicus, inkább egy társ. Mivel szeret kint lenni, felügyelet kell neki (bár sehova nem megy, nem szaladgál, nem verekszik, nem játszik, ő egy totál nyugis bácsika.) Csilit csak egyedüli cicusnak vagy másik leukozisban szenvedő cicus mellé tudjuk adni, mert előélete miatt sajnos macskaleukózisban szenved, amivel persze akár még 10 évig is elélhet, de nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy tünetmentes. A cica Pestimrén van, Budapest és környékén szerződéssel fogadható örökbe. Csili egy csupaszív cicus, aki kora és egészségügyi helyzete miatt hátrányokkal indul a gazdimegtalálás téren, de tulajdonságai felülmúlnak miden más cicáét és megérdemel egy társat. Budapest XVIII. kerületben van.
Tel: 06 70-205-6552


TYSON

Chipel, veszettség és kombinált oltással, oltási könyvvel rendelkező, ivartalanított kan kutya. Tyson 2018 év elején született, sokáig láncon élt, majd gondozásba vettük. Pár nap alatt letudta adni azt az energiát, ami az 1-2 év alatt felgyülemlett benne úgy, hogy óriásiakat futott, végre szabad lehetett. Tyson méretét tekintve nagy kutya, lelkét tekintve öleb 😊 Imád emberek közelében lenni, szépen sétál pórázon, imád kirándulni, sokat sétálni, de a piknikkel sincs baja, ha ez idő alatt őt simogatják. Nagyon jó házőrző és jelző kutya, gyerekekkel nincs problémája, más kutyákkal is sétált már együtt, az együtt játszást most fogja gyakorolni. Nagyon szépen szocializálható. Olyan, mint egy felnőtt, aki most éli gyerekkorát, szeretettre, játékra törődésre vágyik. Természetesen Tyson fejlődésével itt nem állhatunk meg, így, hogy kutyakiképzők által működtetett panzióban él, igen is vannak szabályok, amiket el kellett sajátítania és hamarosan a kutyaiskolával is megismerkedik. Olyan gazdit keresünk Tysonnak, aki megfelelő időt tud rá szánni, szeret kirándulni, vagy hosszasan sétálni, szívesen vinné kutyaiskolába, tud határozottan bánni a kutyával. Örökbeadási szerződéssel, Budapest és környékére adjuk örökbe.
Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet


BUBÓKA

Bubóka egy tagunk elhunyt édesanyjának kutyusa
Lakásban él, ágyban aludt, 10 év feletti oltott chipezett, nagyon nagyon kedves kutyus . Jelenleg 2 nagytestű szukával él együtt. A nyírást türelemmel viseli, gyerekekkel barátságos, energikus kutyus. Van egy sérve, amit hamarosan megműttetünk ha szükséges.
Napjai már nem úgy telnek mint eddig, mert gazdája már nincs vele, de Buboka még most is ott fekszik ahol szeretett gazdája elhunyt.
Sajnos így, hogy Évi néni meghalt, 9 kutyára nőt tagunk saját kutyáinak száma és sajnos nem tudja neki megadni azt amire szüksége van
Elegendő Szeretet, társaság, játék, több törődés.
Szeretnénk Budapest 18.kerület közelébe örökbe adni őt, hogy ha szükséges tagunk gondoskodni tudjon róla, néha meglátogathassa. Szíve szerint megtartaná, de ha egy olyan gazdit találnánk neki, aki több szeretet és törődést tudna neki adni, akkor Bubóka érdekében meghozná a döntést.
Félre értés ne essék! Bubóka nincs útban és nem szabadulni szeretne tőle tagunk, hanem megadni neki egy jobb életet mint amit most munka, gyerek, állatmentés és 8 másik kutya mellett megtud adni! Bubóka szeretett édesanyja kutyája volt és szeretné ha megkapná ugyanazt a törődést mint mikor még Éva néni élt...
Érdeklődni üzenetben lehet vagy hétköznap 16:30-tól hétvégén egész nap a 0670-205-6552-es telefonszámon lehet.
Köszönjük


MÁZLI

Mázli kb. 2016-ban született, veszettség és kombinált oltással, chippel és oltási könyvvel rendelkező ivartalanított közepesen kistestű kan kutyus. Utcán találtuk, gazdája nem lett meg így vettük gondozásba. Eleinte félénk volt, de mára megnyílt, szeretet éhes, sétálni imádó, bújós kedves kutya. Valószínű eddig kint tartották, jelenleg is kinti kutyus meleg beszalmázott szigetelt házzal. Más kutyákkal nem gond a séta, nem támad, szépen sétál velük, főleg, ha ő mehet elől , de néha hamiskás s féltékeny típus, így nem ajánljuk más kutya mellé. Mázlit szívesen adjuk idősebb gazdik mellé is, de fiataloknak is sok örömet szerezhet, mert nem ugrálós, könnyen sétáltatható, szereti a simogatást, nem rág, nem lopkod, már nem kölyökkutya. Aki Mázlit magához veszi, biztosan sok örömben lesz része, mert Mázli vágyik a foglalkozásra emberi közelségre. Jelentkezőket Budapest és környékéről várjuk. Örökbeadási szerződéssel fogadható örökbe. Jelenleg Budapest XVII. kerületben van
Tel: 06/70-205-6652 


BELLA

Bella 2017-ben született ivartalanított veszettség oltással, chippel rendelkező szuka kutya. Kombinált oltásai folyamatban vannak. Bella egy emberekkel abszolút barátságos, kedves nyugodt kutya. Nagyon jó terület őrző és jelző kutya. Szépen sétál pórázon, nagy mozgás igénye van, imád sétálni. Más kutyákkal nem kötekedik, nem reagál nem támad rájuk, de még közvetlenül nem engedtük össze más kutyával.
Kizárólag fajtájához értő gazdát keres! = ami nem azt jelenti, hogy szaporította, volt neki, elszökött, nem bírt a régivel, ilyet szeretne, a gyerekek szeretnék stb., hanem volt vagy van neki ilyen jellegű kutyája, akit nem vásárolt, tanította/tanítja, tudja kezelni, ismeri a fajtát, meg tudja venni neki a megfelelő nyakörvet, pórázt, sportos, határozott, sokat mozgó, kutyájával folyamatosan napi szinten foglalkozó! 15 év alatti gyerekes családba nem adjuk! Kizárólag többszöri látogatás után fogadható örökbe!
Olyan fajtához értő gazdijelöltek jelentkezését várjuk, akik szívesen nevelgetnek, tanítanak egy kutyát, szívesen viszik kutyaiskolába. Kinti-benti tartással sok sétával, türelemmel fogadják családias környezetbe. Örökbeadási szerződéssel, Budapest és környékére adjuk örökbe. Jelenleg XVII. kerületben van.
Tel: 06 70-205-6552


PAMACS

Pamacs 2013-ban született ivartalanított, veszettségoltással oltott, oltási könyvvel és chippel rendelkező kan nagytestű kutya gazdit keres. Pamacs, aktív egészséges, gyerekeket imádó, utazni és kirándulni nagyon szeret. Szépen sétál pórázon, okos, játékos, szobatiszta. Eddig családban élt, de sajnos a kinti tartást nem bírja, lakásba pedig nem tudják beengedni, pedig nagyon ragaszkodó típus. Olyan felelős gazdit keresünk neki Budapest és környékén, ahol családias környezetben benti tartással tudják tartani, sokat sétálnak, kirándulnak. Gyerekek se akadály, mivel nagyon gyerekbarát.
Jelenleg Gyálon van.
Tel: 06 70 -205-6552


THELMA & LOUISE


A két nőstény cirmoscica Thelma és Louise 2020 nyarán születte, felv-fiv negatívak, hamarosan chipezve és oltva, 2021-januárjában ivartalanítva fogadhatóak örökbe. Tüneményes és gyönyörű cicákat már most le lehet stipi-stopizni, mert hamarosan cuccolhatnak. Kutya és más cica társaságában is jól elvannak, bújósak, szobatiszták, szeretnek az ágyban héderelni, emberközelben lenni. Kizárólag benti tartással, macskahálós helységbe minőségi élelmezéssel, évenkénti oltással Budapest és környékére lehet őket örökbefogadni külön vagy akár párban. Érdeklődni a 06 70 205-6552-es telefonszámon lehet. A cicusok Budapest XVIII. kerületben vannak. 


BOSCO

Bosco 2018 júliusában született, veszettség és kombinált oltással oltott, chipezett, oltási könyvvel rendelkezik, hamarosan ivartalanításon is átesik. Eddigi életét családias környezetben élte, kis és nagyobb gyermekek mellett. Játékos, abszolút gyerekbarát, más hasonló testű szuka kutyákkal jól kijön. Szobatiszta, mozgásigénye nagy, remek jelző és házőrző. Ivartalanítás után, Budapest és környékére, örökbeadási szerződéssel, sportos, aktív családba adjuk örökbe kinti-benti tartással. Ha másik kutya mellé szeretné valaki, csak ivartalanított hasonló testű szuka mellé, összeszoktatás után adjuk.
Jelenleg a 17.kerületben van, szombatonként 8-10 óra között lehet megismerni.
Érdeklődni a 06702056552-es telefonszámon lehet.