Füli

Ne a külső alapján ítélj... Nézz bele nagy, barna, kérlelő szemeibe. Nézz rá sebekkel borított testére, lásd meg benne a sok évnyi szenvedést. Lásd meg a türelmet, mellyel még így is, elhanyagolva, szenvedéssel teli életéből a jövőbe tekintve vár. Várja a jót. Várja a kedveset. Az érintést. Az óvást. A szeretetet. Várja azt, akihez ragaszkodhat. Aki azt mondja neki, hogy "Itt vagyok, s mostmár nem fogom hagyni, hogy fájjon." 10 éve vár...

Füli kb. 10 éves, nagyméretű, labrador szerű valószínűleg ivartalanított kan kutyus, bőrbeteg, de nem fertőző. 

Sajnos eddigi gazdája nem foglalkozott vele, elhanyagolta, így pofiját jelenleg sebek borítják, így hajdan volt bájos kis buksija most még gyógyulófélben van.

Jelenleg gyógyszeresen kezeljük, de nem ártana neki hipoallergén táp se. Fülét naponta mosni kell, gyulladásra gyógyszert szed, de meg fog gyógyulni. Semmi olyan betegsége nincs, ami gátolná egy boldog időskori gazdis életben. 

Jól táplált, valószínűleg ivartalanított. Szívféreg negatív, kombinált oltásai még nincsenek, de 2021 januári veszettségoltással rendelkezik. 

Füli jó házőrző, jelző kutya, emberekkel és kutyatársával is barátságos. A fültisztítást, vizsgálatot, vérvételt mind barátságosan picit sírva, de morgás nélkül tűrte az ölünkbe. Nem kellett a szájkosár se. 

Szeretetre éhes kíváncsi kutyus ő, aki biztosan hűségesen szolgálná gazdáját.