Cicóka

Főnyeremény

Igen, mi ezt komolyan gondoljuk. Cicóka egy főnyeremény. Kedves, bújós, vidám, nem nyafizós, jó étvágyú, sokat relaxáló, tünemény kiscica ő, akit idősebbek, vagy kis lakásban élők is nyugodtan választhatnak maguk mellé Társnak.

Bizony, nagybetűs Társnak. Merthogy Cicóka nem csupán cuki, de bizony olyan hűség és őszinte szeretet rejtőzik a szívében, ami még emberek és négylábúk között is igazi ritkaság. Cicóka ugyanis nem csak, hogy az utolsó másodpercig vigyázott szeretett gazdijára, de bizony addig nem mozdult mellőle, amíg csak ez fizikailag lehetséges volt... Mire fény derült a tragédiára, Cicó 1,9 kg-ra fogyott, és napokig csak magába fordulva várta, hogy talán ő is átsétált majd imádott bácsija után a szivárványon túlra... 

De ez szerencsére nem így lett. Egyszerűen nem hagyhattuk. Egy ilyen kincs, egy ennyire fantasztikus kis lélek megérdemli, sőt, meg is kell, hogy kapja az élettől azt, amit ő maga is adott: egy olyan Társat, aki annak idején majd őrá is az utolsó álmáig, sőt még azután is vigyázni fog.

Persze most erről még szó sincsen, hiszen Cicóka él és virul, eszik, dorombol, dagaszt, bújik, játszik és beszélget, a maga alázatos, csendes módján. És hogy akkor miért is nem tolongtak eddig érte az emberek?

Mert ez a drága kicsi lélek csak foltokat lát a világból. Amolyan bájos módon: hízeleg a tükörképének, és a gazdi mozgását is igyekszik lekövetni, mintha csak az erre csörög a dió című gyermekjáték bohókás változatát játszaná naphosszat.

Most gondolhatnád Te, kedves olvasó, hogy atyaég, ez micsoda borzalom, de azt kell hogy mondjuk, hogy Cicóka így is tökéletes boldog, és ha már itt tartunk, ez abban sem akadályozza őt, hogy kiszagolja a frissen nyitott alutasakost, megtalálja a kedvenc fekhelyét, vagy a simogató kezet, amit úgy imád, hogy pörög, miközben babusgatják.

Apropó... Azt említettük már, hogy nincs foga? Nem? Na sebaj. Nem sok mindenben akadályozza őt egyébként ez az apróság. Jó, az nyilvánvaló, hogy ő már nem lesz fogkrém reklámarc, de egyébként sem akart eddig se ilyen babérokra törni, plusz, abban is biztos lehetsz, hogy még ha akarna se tudna megharapni senkit se. De nem akar, nem olyan családból származik ő.

Na jó, lássuk csak, mi van még. Ja. Cicóka tök nyugis. Persze, mert imád a puha plüss párnáján aludni naphosszat, amíg csak még nem hallja az emberek hangját. Ez talán a legnagyobb előnye annak, hogy már 10 éves is elmúlt (legalábbis a dokik szerint, ő ezt kikéri magának)

Nem rohangál őrült módon le, s fel a lakásban, nem tombol, ha unatkozik, és nem libikókázik a csilláron, vagy az ember idegein. Tök jó. Nem?

Összegezve: (majdnem) tökéletes Cicóka csodatársat keres, mostmár egy életre, legalábbis az Ő életére. 


"Nem ígérem, hogy társad leszek életed végéig, de megígérem, hogy szeretni foglak életem végéig."


Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +36203769100

H-P: 17:00-19:30 ig, hétvégén egész nap.