Braddy

"Hogy mondta, kérem? Hogy én idős? Ugyanmár. A kor, az csak egy szám. Én nem öreg vagyok, pusztán tapasztalt."

Braddy egy tünemény, ugribugri csodakutyus... Illetve... Kutya Úr. Hiszen Őkelme már 14 éves, még ha fittsége, játékossága és szeretetigénye folyamatosan hitetlen fejrázásra is készteti az Őt figyelő közönséget. Valódi gentleman, imádja a hölgytársaságot, s leginkább ölükből szerte tekintve kémleli legszívesebben ezt a gyönyörű, bolondos világot. Ilyenkor - ha az ember ráemeli szemeit - tűnik fel leginkább méltóságteljes, komoly, mégis oly' csillogó, melegbarna tekintete, amit egyszerűen nem lehet nem szeretni. Adnál egy esélyt Braddy úrnak?

Mikor idősen magadra maradsz, csak egy vágyad van, hogy valaki magához vegyen, hogy ne egyedül kelljen átkelned a szivárványhídon.

!Új Védencünk Braddy gazdát keres!

Ha láttatok már csodakutyust, akkor ahogy megismernétek Braddyt biztosra tudnátok, hogy ő az.

2007-ben született, chippel, veszettség és hamarosan kombinált oltással is rendelkező, ivaros uracska, aki szereti, ha a hölgyek ölbe veszik, mert kicsi termete miatt mindig felfelé kell tekintenie. Olyan kecsesen kihúzza magát, ha felemeled, mint egy kiskirály. Tüneményes energia bomba, aki szívesen játszik a gyerekekkel, más kutyákkal, szaladgál és imádja a hasát is, pedig alig 7-8 kg. Ha ősz pofikáját, rozogácska lábait nem látnád, el se hinnéd, hogy 14 éves.

Ahogy megismertük őt, tüneményes természete magával ragadott és szinte lehetetlen, hogy ne szeressen valaki bele ebbe a kutyusba! Első látásra szerelem!

2021.04.10-től nem lesz otthona, kutyapanzióba visszük, gondozásba vesszük. Mindegy is miért, vannak szomorú emberi sorsok is.

Szeretnénk őt kinti-benti tartásra örökbe adni, mert imád a szabadban lenni, de a zord időjárás, nem tesz neki jót. Mivel idős kutyus, ezért bármilyen komoly egészségügyi probléma merülne fel, a gazdi segítségére lennénk.

Érdeklődni a 06 70 205 6552-es telefonszámon lehet.