Bosco

Csodás kutya, csodás gazdit keres! Bizony bizony, szívecske van a hátán!

Bosco ez a mosolygós, kedves, fiatal, tünemény, 2020-nyarán születhetett (még ivaros) kan, chippel és veszettség oltással rendelkezik. Hamarosan megkapja kombinált oltását és ivartalanítva is lesz, örökbeadási szerződéssel költözhet, többszöri látogatás után, ivarosan nem adjuk örökbe!

Amit Boscoról tudni kell, hogy alapjában egy nagyon jó indulatú, barátságos, nyugodt kutya, aki nem ugrál, szépen sétál pórázon, szófogad, alap vezény szavakat ismeri, szeret játszani. Könnyen kötődik. Tapasztalatunk eddig vele, hogy vagy kidobták egy autóból, mert oda szívesen beülne bármikor, vagy egyszerűen megszökhetett valahonnan. Magas szinten benne van az őrző védő ösztön, biztosan foglalkoztak vele valamilyen szinten, az is lehet, hogy járt kutyaiskolába és/vagy csibészeltették, mindezek mellett a gyermekekkel sincs gondja, nem ugrik rájuk, nem idegesíti őt, de mérete (32 kg) és nem tökéletes magaviselete miatt kisebb gyermek mellé nem ajánljuk.

Olyan gazdit keresünk számára, aki ért a fajtához, elegendő idővel rendelkezik őt lemozgatni, tud vele foglalkozni. Budapest és környékén keressük a megfelelő családot, kertes házba csak megfelelő kerítés megléte esetén adjuk, ami nem mászható és 180 magas minimum, vagy ahol van kennel vagy lakásba. Mindez nem azért, mert Bosco szökős lenne, hanem mert erre a fajtára jellemző, hogy 160-at helyből is ugranak.

Érdeklődni a bundasbarat@gmail.com címen vagy hétköznap 15:30-18:30 Szombat: egész nap a 06702056552-es telefonszámon lehetséges.

Örökbeadás

- Budapesten és környékén,

- Benti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Kizárólag ivartalanítva!!!

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.