Bono

Bemutatjuk nektek Bonot.

Vasárnap este érkezett egy segítségkérés, miszerint Bono gazdáinak el kell költözniük panelba, és oda sajnos nem tudták vinni Bonot.

Nem is tudjuk igazából, hogy hol kezdjük....

Bono egy négy és fél éves német juhász (fajta jellegű) kutyus, aki hihetetlenül értelmes és intelligens. A cicákat nem tudjuk, hogy kedveli e, de nem bántja őket. A kutyáktól fél, az autótól fél, az állatorvosnál szintén fél, sajnos az emberen kívül, kb. mindentől fél. Négy éven keresztül csak egy kertben volt. Az embereket, a botját, a labdáját és a pocakját viszont imádja. Nagy szüksége lesz megfelelő szocializációra!

Hétfőn megkaptak oltásait, és jövőhéten hétfőn le lesz szűrve szívféregre. Hamarosan ivartalanítani is kell, és akkor kell röntgent is készíteni a csípőjéről. Ahogyan lászik az egyik fotón, Bóno jobb oldali csípőlapátja teljesen kiáll, nem tudjuk mitől, az orvos egy korábbi sérülésre gyanakszik... Talán a röntgen után többet fogunk tudni.

Olyan gazdit keresünk neki, aki segít a fejlődésében. Bono egy munkakutya, szinte végtelen energiával, nagy szüksége van, hogy nem csak fizikailag, de szellemileg is le legyen fárasztva. Szóval hosszú út áll előttünk, de mindent meg fogunk tenni, hogy Bono szuper gazdihoz kerüljön.

Érdeklődni a bundasbarat@gmail.com címen vagy hétköznap 15:30-18:30 Szombat: egész nap a 06702056552-es telefonszámon lehetséges.

Örökbeadás

- Budapesten és környékén,

- Benti- kinti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Kizárólag ivartalanítva!!!

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.