Bobanyek

Hihetetlen, hogy még egy érdeklődő sem volt erre a gyönyörű fiúcskára

Bobby tavaly Október végén került gondozásunkba amikor a cica rosszul lett és akkori gazdái kértek tőlünk segítséget. Amikor kiderült a diagnózis, FIP, akkor gazdái lemondtak róla, mondván, hogy nem tudták financírozni a drága kezelést.

Bobanyek Urat már semmi sem tartja vissza attól, hogy eljöjjön érte az igazi. Életének nagy részét kennelben töltötte, sajnos még most is ott van, így nagyon járna neki egy szuper gazdi! Ott ahol jelenleg él, sajnos nincs lehetőség kiengedni a kutya miatt.

Bár van mit gyakorolnia, néha elkapja a hév és kaparófának nézi a kezedet, de közben ölbe mászik, megállás nélkül dorombol, bújik és minden is játék számára. Imádja a tollasbotot, a plussálat hajigálást és (sajnos) a csörgő labdát is. Fittipaldit meghazudtoló sebességgel közlekedik a lakásban, úgyhogy aki faberge tojásokat és/vagy kínai vázákat gyűjt, ne jelentkezzen érte.

Lassan 1 éves, FIV/FeLV negatív, chipes, oltott, ivartalan kislegény, aki nagyon szeretne már saját gazdit, hogy soha többet ne kelljen kennelben élnie.

Egyedüli cicának és gyerkőc mellé nem ajánljuk.

- Budapesten és környékén,

- Benti tartás mellett (macska-, vagy min. szúnyoghálós ablak feltétel!),

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.

Bobanyekről az alábbi számon lehet érdeklődni hétköznapokon 18:00-20:00 között, hétvégén és ünnepnapokon egész nap: +36303653320