Grafit

Mini fekete pardúc gazdit keres!

Mit is tudnánk írni Grafitról, hogy legyen rá érdeklődő? Tudjuk, hogy fekete, de a különlegessége a természetében rejlik. Grafit egy 5 hónapos tündérbogyó, akit testvéreivel együtt mentettünk. Nagyon érdeklődő, folyton az ember társaságában szeret lenni, és egyfolytában dumál neked. Egész nap játszana veled, ha bírnád. Ha labdát dobsz el neki, akkor azt cipeli magával. Néha nem tudjuk, hogy kutya vagy cica. Egy igazi ki bohóc.

El sem hisszük, hogy még egy jelentkező sem volt rá. Mind két oltását/chipjét megkapta, FIV/FeLV negatív, ívartalan kis csoda, így már csak egy szuper gazdi kell neki!

Ez a cuki kis manó már megtapasztalt elég sok rosszat, úgyhogy most már szeretnénk megmutatni neki, hogy bizony ez a világ szuper hely is tud lenni, olyan, ahol nem kell éhezni, ahol van számára egy biztonságos hely sok sok játékkal, ahol van kéz, ami simogat, és van párna, amin lehajthatja a buksiját, ha nyugovóra tér.

Merthogy ezekben eddig nem igen volt része...

Szeretnéd Te megmutatni egy kis cicának, hogy milyen csúcs érzés gazdisnak lenni? Gombolyagok kergetni? Dorombolva elaludni?

Az örökbefogadás

- Budapesten és környékén,

- Benti tartás mellett (macska-, vagy min. szúnyoghálós ablak feltétel!),

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet: +36203769100

H-P: 15:30-19:00 ig, szombaton egész nap


Fotógaléria