Angie

Neme: szuka

Született: 2006. (becsült)

Fajta: keverék

Kapcsolat: info@lelenc.hu / +36-30-201-6671

Elhelyezés: LelencTanya

Angie nyugodt, megfontolt idős kutyus, ám nagyon kis fitt, szeret sétálni, labdázni. Ha mondandója van vagy észlel valamit, jelzi, de fölöslegesen nem ugat. Az információ az volt, hogy inkontinens, de nálunk meleg helyen lakik, nem tapasztaltuk ezt.


"Szia kedves látogató! 

 Én Angie vagyok. Várj még, kérlek, ne menj el mellettem... 

Igen-igen, tudom, én már nem vagyok egy icipici, bolyhos cukorfalat, akinek még finom babakutya illata van. Azt is tudom, hogy már nem vagyok fiatalka, és ki tudja, mennyi időm lehet még hátra itt a földön köztetek. 
Tudom, hogy engem már nem szívesen vennének magukhoz az emberek, mert félnek attól, hogy mire megszeretnek, átsétálok a szivárvány hídon.
 Lehet, hogy már tényleg csak kevés idő jut nekem itt a földi létben, de tudod, nem szeretnék egy menhelyen elaludni végleg.
Nekem borzasztóan hiányzik az otthon melege. Hiányzik az emberi kéz érintése. Hiányzik a szőnyeg, ahová lekuporodhatok. 
Bár az én szívem már igen csak sokat dobogott születésem óta, szeretni még nem felejtett el. Legbelül ugribugri kis kajlaság vagyok, aki szívesen szaladgál, beszélget, és ugrál örömében, amikor hazaér a gazdi. Rajongva tudok szeretni, s szememben még ott a csillogás, ha rád nézek.
 Az, hogy ősz pofim ellenére most lettem hontalan, nem azért van, mert rossz kutya voltam, isten bizony. Mindig lakásban éltem, s szerettem - jajj, de nagyon szerettem - bentről szemlélni a világot.
Én most is csak ennyire vágyok: egy puha fekhelyre az ágyad mellett. Néhány finom falatra. Ha időd engedi, egy kis simogatására. Sétálhatunk is, ha van kedved. Elkísérlek bárhová. Melletted totyogok az utcán, a mezőn, az erdőben, s megértő csenddel veled tartok akkor is, ha csak úgy világgá mennél.

 Csak adj egy esélyt, kérlek! 

Ígérem, életem végéig szeretni foglak."