Amy királylány

Bemutatjuk legújabb védencünket, Amy kiskirálylányt ❤️

Ez a kiskutya ugyan még csak 7 hónapos, de amennyi megpróbáltatáson ő már átesett, azt bizony egyik kölyöknek sem kívánnánk. Reméljük, ezek után az ő sorsa is jóra fordul, és népmesébe illő, boldog véget ér.

Amy ugyanis a megpróbáltatások ellenére is nagyon okos kutyagyerek, aki kijárta a királylány képzőt (kutyaovi) is, aminek köszönhetően renoméja kifogástalan, csudiszépen ül, fekszik parancsszóra, és bizony az autókázást is olyan méltóságteljesen viseli, akár csak egy koronás előkelőség.

Abszolút úri kiskutya, szereti a lakások kényelmét, ismeri a benti élet minden etikettjét, a szobatisztaság is szerepel a szótárában, és még a gyermekekkel is kifejezetten illedelmes.

Hercegnőhöz méltón szívféreg negatív, így már csak az ivartalanítás állhat közé és a gazdis lét közé, amin hamarosan túl is esik. 😊

Ha segítenél egy kiskirálylány élete meséjének szép befejezést írni, érdeklődhetsz Amy iránt a bundasbarat@gmail.com címen vagy hétköznap 15:30-18:30 Szombat: egész nap a 06702056552-es telefonszámon. 🤗

Örökbeadás

- Budapesten és környékén,

- Benti tartás mellett,

- Oltási könyvvel,

- Chippel,

- Ivartalanítva,

- Örökbefogadási szerződéssel lehetséges.