Áfonya

Áfonya cica türelmes gazdit keres, még pedig nem is akármilyet!

Egy olyan embert keresünk, ahol Áfonya egyedüli cica lehet. Egy olyan türelmes embert, aki adna ennek a sokat szenvedett kis léleknek egy esélyt arra, hogy végre kibontakozzon.

Áfonya cica története nálunk igen szomorúan kezdődött. Egy esős nyári reggelen kaptuk a hívást, hogy Áfonya cicát és három kölykét egy idős bácsi nemes egyszerűséggel kirakta kocsijából és elhajtott. Mire kaptuk a hírt és lett neki befogadó, addigra a három picinek nyoma veszett, csak Áfonya maradt.

Csak sejtjük, hogy azelőtt sem lehetett felhőtlen a kis élete a "gazdi" mellett... A cica nagyon bizalmatlan volt, hónapokig tartott mire meg lehetett egyáltalán simogatni. Mára már kiderült, hogy nagyon selymes és puha bundija van.

Most már végre játszik egyedül játékokkal, a ping-pong labda a kedvence. Nem válogatós, a pocakját imádja. Lábhoz dörgölőzve bújik, főleg, ha hami kell. Ha szeretne valamit, akkor követ, dumál és nyávog, szinte panaszkodik. Kedvenc időtöltés a cicabútor "kehely" részében sziesztázni.

Sokat haladtunk vele, viszont most úgy érezzük, elértünk egy bukkanót: Áfonya nem szereti a többi cicát. Kergeti és támadja őket, nem érzi jól magát a társasságukban, így a kibontakozása is abbamaradt.

Olyan gazdit keresünk neki, ahol Áfonya cica lehet a gazdi egyetlen szemefénye. Ahol engedik, hogy Áfonya önmaga legyen, és saját idejében kivirágozhat.

Áfonya cica FIV/FeLV, giardia/parvo negatív, chippelt, oltott, ivartalan kb. 1 éves kislány, aki éppen Gyálon tengeti napjait.

Az örökbefogadás kizárólag:

- Budapest és környéke

- Benti tartással, macskabiztos ház/lakásba (minimum szúnyogháló)

- Szerződéssel

- Oltási kötelezettséggel lehetséges.

Érdeklődni üzenetben vagy az alábbi telefonszámon lehet: +36203769100

H-P: 15:30-18:30 ig, szombaton egész nap 18:00 ig.